Thank you Jason

Tänkte bara dela med mig av mitt pirrande i magen, att jag går runt och ler varje dag och är på strålande humör. Vi alla förtjänar att vara kär, enligt mig är det den bästa känslan i hela världen. Hur glad blir man inte när man kan känner pirret i magen och kan säga "Gud vad kär jag är" :) underbart!

Så delar även med mig av min nya favorit låt, enjoy!


California love

Hej era galna små liv!
Hoppas att ni mår bra. Grattis till alla er där hemma som springer runt i kyla och gråa dagar. Akta så ni inte halkar på isen och fryser ihjäl i snön ;)

Älskar tanken av att jag har det awesome här. Gillar dock inte tanken av att vädret hemma tydligen kommer SUGA när jag kommer hem, vilket är mindre än 50 dagar nu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Igår var det upp till 33 grader tror jag, dog av överhettning :s Idag ska det bli minst lika varmt. Barnen slängde sig i poolen när dom kom hem från skolan, vilket var till stor hjälp...poolen är iskall. Vattnet har inte ens hunnit bli varmt av solens strålar, dröjer nog ett tag till.

Lina kom i torsdags, familjens nya au pair. En riktig pärla från stockholm! Gillar henne verkligen och hon kommer passa utmärkt i min underbara familj :) hon klickar verkligen med barnen med.

Ska njuta av solen hela dagen, kanske ta mig ut en runda och utföra några ärenden. Ikväll blir det middag med mina vänner, och vi avslutar kvällen med utgång i SAN FRANCISCO. Har extrema problem med vad jag ska ha på mig :s barbent funkar ju alltid på sommaren (världen bästa ord, sommar)

Nu ska jag rota igenom köket efter något att äta, sen lägga mig i solen med Elsas Värld. Extremt bra bok. Så dagens outfit kommer ju typ se ut så här..



Love you all!

Extremely loud and incredibly close

Shit.
2 veckor kvar tills jag får krama om min älskade syster på SFO. 3 veckor kvar tills vi sitter på ett plan mot Hawaii och mitt au pair år kommer vara över.

Det är alltså extremt kort tid kvar tills jag är hemma. Och allt det jag saknat och vill göra, kommer alldeles strax ske :')

Krama om min mamma och berätta för henne att hon är det bästa jag har.
Att sitta i pappas knä i soffan när han tittar på fotboll. Att bli retad av mina bröder och tycka att dom är knasiga. Att busa och kela med Elsa och gosa med henne syskon som förväntas komma i maj (that's right, jag ska bli faster igen!). Att få ligga jämte jossan i hennes soffa och klaga på livet men samtidigt inse hur sjukt bra vi har det ihop. BÖNPOWER. Att få skåla i vin med mina pärlor Matilda, Emelie, Frida och Marija. Att få ha en galen återträff med media brudarna. Men kanske ändå lite mer än allt det här, att få ligga i Davids famn och bara hålla om honom och känna mig trygg!

Ett år borta från er, har fått mig att uppskatta mitt liv mer och inse vilka toppen människor jag har i mitt liv :)

I love you all!


Freaking crybaby

hej och hå!

Hur står det till borta hos johanna, gissar jag på att bi undrar ;) Joho, det är bara bra. Jag har flyttat ut ur mitt cali mansion och bosatt mig i gästhuset. Absolut inga konstigheter, har fått större badrum med en gigantisk dusch och ett gym alldeles intill mig. Undrar verkligen hur mycket jag kommer att utnyttja det, jag är ju en så kallad latmask!

I söndags gick jag på en trippel date med Lina och Frederik. Vi såg Titanic i 3D. I was amazed!! Inser dom få gångerna jag ser den att det är en absolut favorit. Riktigt mäktigt att se i en gigantisk biosalong med bra 3D. Lipade som en gris gjorde jag ju med. Personalen i salongen gick tom fram till mig för att trösta haha. Typiskt JP!

Btw, om 2 dagar kommer den nya au pairen och vi ska ha extremt kul ihop :) det ska också bli 25+ i helgen, pool time!

Återkommer med mer uppdateringar!
Xoxo


Home and exhausted

Hej kära barn!

Jag är hemma och oerhört trött. Är utmattad och trött på bortskämda och uppkäftiga barn. Mm, dessa två dom kan dom med.

Jag flög hem med barnen och värdmamma idag från LA till Oakland. Värsta flygresan jag varit med om. Storm oväder och ett plan som hamnar mitt i turbulens och skakas om av starka vindar. Gamla käringar framför mig skrek av rädsla, tss.

Berättar imorgon om mitt spring break i San Diego/Orange County/LA. Just nu ligger jag förlamad på sängen med nya Cosmopolitan och ELLE. Sjukt irriterad med. Vårat internet vill tydligen inte fungera på min laptop eller iPhone, BARA på ipaden. Kuuuuuul. Hade planerat att kolla nya Greys avsnittet som jag missade, men nääääee.

Ska ta en varm dusch och packa upp med. Lite dumt ändå. För hela denna helgen ska jag ägna åt att packa ihop alla mina saker igen. Nädå, inte alls bitter..


Sneak Peek

What happens in Vegas, Stay's in Vegas.
But I'll give you a sneak peek (;





Packing is ON

Hej familj och vänner :)
Inte mycket kvar nu. Vilket märks mer och mer.

Idag började jag packa ihop mitt rum, den nya au pairen kommer om 1,5 vecka. Gav bort lite kläder till min nyfunna holländska vän Carlien, underbar tjej! Packade ihop en fet låda med massa skor och kläder. Lådan gick upp i 30 lbs, vilket är för mycket. Så fick packa om och la över lite saker i en annan låda, väldigt smart gjort.

Så dom lådorna står redo att skickas hem till mami. Resten av sakerna packas ner i resväskor. På lördag åker jag och familjen till L.A och San Diego. Vi ska besöka Disney World, Seaworld, San Diego Zoo och Legoland :) Så måste börja packa lite lätt redan nu ikväll. Samtidigt som jag kollar BB OCH Greys Anatomy, väldigt smart igen.

Ja nu är det inte mycket kvar. När vi kommer hem nästa helg så ska jag tömma rummet och flytta in i gästhuset så Lina kan flytta in i mitt rum :) Gör er redo, snart kommer jag heeeeeeeeeeeeeeeeem !!!!!!

Ser fram emot San Diego, ska bli gött att göra något galet en sista gång med barnen :')

Love you all!




Good to be back

Hej vänner :)
Äntligen är jag hemma och har pustat ut. Det har varit en fantastisk helg och jag har haft så himla kul. Vegas is the shit och alla borde fan åka dit och bara röja. Tyvärr så hade vi alla tre en "budget" och inte planerat att spendera allt för mycket pengar. Men ska man till Vegas och leva livet, käka fin middag, partaja på Pure, Hyde och Tao, spela på casino, då måste man fan spendera massvis med cash! Jag lovar och svär här i bloggen, jag ska tillbaka en dag. MED MASSVIS MED PENGAR ;)
Har tagit det lugnt idag och sovit på morgonen efter jag gått med barnen till skolan. Ligger nu i sängen och äter Red Velvet cake samtidigt som jag kollar alla BB avsnitt som jag missat. Så fort jag får energi så lägger jag upp några VEGAS bilder :)
Love you all!
image description

Vegas shopping

Victoria Secret. H&M. Kardashian Kaos. Urban Outfitters. LOVE.

image description


VIVA LAS VEGAS

HEEEEEEEJ! :)

Live blogging from Vegas! Tänkte bara slänga in ett inlägg och säga att jag är nu här, med Lina och Frederik :)

Vi kom igår kväll. Var framme på hotellet runt midnatt och gick ut vid ett. Tog bara en trip på the strip :p Hade mina Jeffreys på mig. Och under tiden vi gick så svullnade mina fötter upp av värmen och flygturen. Har nu fyra skav på varje fot, vissa värre än andra!

Idag har vi sovit ut, hängt vid poolen och shoppat :) berättar mer om resan när jag kommit hem. Ikväll ska vi ta oss ann denna staden på riktigt!!!!

Love you all


 


Detta är början på en resa ute i världen. I min blogg kan ni läsa om mitt nya liv, i USA där jag jobbar som Au pair. Hur man lämnar ett liv efter sig och flyttar till världens mäktigaste land. Hoppas ni får en trevlig läsning!




bloglovin