Happy birthday Ryeboy


Today it's R's birthday! :)
Och jag har legat inne hela dagen med smällandes huvudvärk...

Har inte gjort något annat än att ligga nerbäddad i sängen. Har mått piss! I eftermiddag så har barnen umgåtts en del med sin pappa och gjort läxor. Till middag blev det tacos och så hade Jag och G bakat gingerbread till efterrätt :)

Har hängt på youtube ikväll, det ända jag gör nu förtiden hehe. Kikat på en massa intervjuer av Rihanna och Chris efter misshandeln. Fy vad längesen det var! Har precis tagit en dusch och nu ska jag sova, med min huvudvärk :(

Godnatt!


The days are running away


Måndagar, känns jävliga när klockan ringer 6.10 varje morgon. Men gud vad fort denna dag alltid går! Är det så? Eller går alla dagar fort? För mig bara springer dom iväg, och det är sjukt skrämmande.

Dagen är iaf över och här sitter jag nu med pyjamas byxor på mig. Har byggt lego med R ikväll. Han fick sååå mycket i födelsedags pressent, och hans födelsedag är imorgon! Så ikväll har jag byggt ihop en haj med fenor och grejer, as ball är den! Och R är så stolt över mig för att jag kan bygga lego haha :)

Idag skypade jag med mamma, som var hemma hos Elsa fisen och hälsade på. Vilket var utmärkt. För idag fick jag post av henne :) Hon hade ritat en tecking åt mig och så hade mamma skrivit på vad det var för något. Så när vi skypade idag så berättade hon vad allt var för något :) Vill bara åka hem och hålla om henne, min stjärna! Min storebror och hans tjej borde räkna med att jag ska ha en hel helg med henne där vi bara ska göra massa skoj när jag är hemma :))

Nu ska jag......JA VAD FAN SKA JAG GÖRA?
Se en film, läsa, hänga på youtube och kolla min nya favvis Ellen Degeneres. Något hittar jag nog på, ska försöka släcka lampan vid 21.00 ikväll, sen händer det vanliga att jag pillar på min mobil ett tag innan jag faktiskt somnar.

Guys, I love you <3


I'm a independent woman


...so I don't give a fuck!

Den inställningen börjar ta sig ann min liv nu, precis så vill jag ha det. Sluta bry mig, inte vara för känslig. Bara vara glad och sten cool.

G påstår att hon har många problem i sitt liv om vänner och annat. Att folk viskar, pratar skit, ignorerar osv. Jag tror och vet att hon är för kännslig. Hon bryr sig för mycket och det förvärrar saken.

Jag var med sådan, en gång i tiden. Men när jag flyttade hit, så slutade jag bry mig. Om sådant som jag inte borde lägga energi på. Saker som "Han sa, och hon sa" Sluta bryr mig när jag blir "ignorerad"

Den sista tiden har jag börjat komma tillbaka till det gamla jag. Att bry mig. Men hell no, jag tänker inte bli den töntiga människan igen. Jag ska vakna varje dag med känslan "jag är lycklig, jag är glad, jag har världens bästa vänner och världens finaste familj(er)".

"Jag bryr mig inte om någon säger något larvigt om mig"
- För jag vet att dom ljuger!

"Jag bryr mig inte om jag blir lurad av någon"
- För jag har andra i mitt liv som betyder mer.

"Jag bryr mig inte om någon ignorerar mig och slutar prata med mig"
- Då är det synd om den personen, för det är den som går miste om något..

I'm hardcore and there is nobody like me :)


Ladies night


Hej kära vänner :)
R's super kalas gick jätte bra och det var så kul! Umgicks mest med värdmamma och hennes väninnor. Vi pratade mycket om hur jobbigt det är för oss alla att jag snart ska åka hem, vilket får mig att fundera på om jag verkligen vill hem? Min familj är den bästa och min värdmamma är toppen :')

Anyway, efter kalaset åkte jag på en lite. shopping tur med Vilde. Köpte en blus, en transparant skjorta och ett halsband :)

Nu ikväll tog jag med mig Vilde, Lina, Katrin, Matilda S och Matilda L med mig till P.F chang, en Kina restaurang i Corte Madera. Sjukt god mat, och väldigt heta servitriser! Så där satt vi länge :) har inte träffar Mill Valley brudarna på så länge så det var kul!

Nu ska jag äntligen få sova (21.21) får se hur lång tid det tar innan jag faktiskt somnar hehe. Puss och godnatt!

 

 


Update


Jobbade ett par timmar ikväll :) extra pengar funkar ju alltid.
Tog barnen med till en kina restaurang där vi satt ett tag. G hade med sig en kompis, som är ett lika stort twilight fan som jag. Så vi satt där i en timma och försökte övertala G att läsa böckerna. Hon säger att hon hatar twilight, vilket hon inte borde säga för hon vet inget om det :P

Efter det gick vi in en sväng på barns & noble där barnen fick en varsin bok medans jag själv köpte brittiska vogue. R somnade med en gång när han la sig. Flickorna satt uppe i stund men nu sover dom. Mina värdföräldrar kom precis hem så nu ska jag läsa lite sen sova tänkte jag.

Har haft en underbar thanksgiving helg så jag behöver sova. Ska upp vid nio imorgon för R har sitt barnkalas 10.30 i en lego butik. Kommer bli riktigt skoj :) Puss och godnatt!


STUPID


Okej, min dator är sönder..
Eller något är iaf fel på jäveln.

Kan inte uppdatera min iphone i itunes.
itunes fungerar knappt, har installerat om det 2 gånger och problemet kvarstår!
Den dör, det klickar till och datorn startar om, när den ska ladda upp saker.

Något mystiskt är på gång asså!
Har inte kunnat få in Talk that talk i min ipod pga. dator helvetet!
(köpte därför albumet på itunes i mobilen, fuck)

Seriöst. Hur ska jag överleva 6 månader till med en skit dator där jag inte ens kan uppdatera min telefon. HALLÅÅÅ?? Behöver min storebror Hampuis här nu känner jag, han löser ju oftast mina dator problem!


You better watch this!!!


Jag DÖR av skratt!
speciellt delen med Taylor Swift ;)


What up!

 

In my new PJ and ski hat, tadaaa!

 

 


black friday


OMG, jag har varit med om den galnaste dagen någonsin..

Klockan 5.50 kom G in i mitt rum "Johanna get up, we got to go!!" Klockan 6.05 var vi och värdmamma ute ur huset. And holy shit we did some major shopping. Ställerna vi besökte var:

Bed bath and beyond
Target
Marshall's
Sephora
Old navy
DSW
Macy's
North face
GAP
Nordstroms
Banana republic
Staples


Och ni kommer aldrig tro mig. Vi var hemma vid fyra! Alla tre helt döda och fötterna värkte en jävla massa :p Har packat upp nu och ligger i sängen och tittar på bridesmaids. Ska fan sova tidigt.

 

Så vad fick jag med mig hem?
Nytt smink från maybelline, ny pyjamas, vantar och mössa, polkagrisar, bruna stövlar and finally en svart kashmir tröja som jag länge längtat efter!!! :)

Med det sagt, GODNATT ♥

 

 


Happy thanksgiving.


Hej alla läsare!
Har haft en toppen dag, min allra första thanksgiving :)

Innan kalaset drog igång så åkte jag, G och hennes morfar in till SF för att gå på en bilshow. En jävla massa sköna bilar var där, allt från Volvo till Lamborghini. Min favorit var nya Audi A6. G's favorit var den nya Ferrarin :p

Har haft en super mysig middag med värdmammas familj :) R fick några paketet också för hand födelsedag närmar sig. Han fick bl.a. Lego ninjago fire temple som han har tjatat om sååå länge! Så det har vi pillar med resten av kvällen :)

Klockan är nio och jag har släckt lampan, redo för att sova. För imorgon är det black friday. Rean är överallt och folket kommer gå helt nuts. G kommer väcka mig runt fem tiden, för så tidigt ska vi åka!!!!

Med det säger jag, godnatt!

 

 


.


"It's like you're screaming, but no one can hear. You almost feel ashamed, That someone could be that importent that without them you feel like nothing. No one will never understand what she has. You feel hopeless like nothing can save you. But when it's over and it's gone,  you almost wish that you could have all that bad stuff back, so that you could have the good."


I need your advice


Efter att ha kikat igenom ALLA bilder på heta Rihanna i hennes album (fick ju med en massa modell bilder på henne i min delux version) Så började jag gå igenom alla hennes tatueringar..

Och tyvärr, NU ÄR JAG FAN SUGEN IGEN!
Har lääääääänge funderat på att göra en svala som för mig står för frihet. Att ta tag i sitt liv och flytta till andra sidan jordklotet är frihet för mig.

Så därför så har jag satt ihop tre olika versioner som jag funderar på,
Jag behöver DIN hjälp att välja den som passar bäst. Ska sätta den på revbenen.



Två av texterna är från självaste Rihanna, jag tror att jag är kär i henne..

My lady in high heels


Hej vänner!
Idag var det värdpappas födelsedag. Så idag har vi bakat! Svenska hedliga chokladbollar, passar utmärkt för en man som älskar choklad ;) Vår lilla familjefest blev succe.

G kom in i mitt rum nyss och började prata om högklackade skor. På fredag är det SUPERDUPER rea i alla butiker för att det är dagen efter thanksgiving. Denna rean ska vara värre än den svenska julrean efter julafton. Så hon vill ha nya skor, och denna gången med högre klack. Så hon vankade in i mitt rum och började prova mina 12-14 cm pumps. Såg extremt skoj ut när hon halkade fram på mitt golv :') men hon har det i sig haha.

Ska sova NU (klockan är 21.05) Imorgon är det äntligen thanksgiving. En familje dag med mycket kärlek :) Har jag berättat någon gång hur mycket jag trivs i denna mysiga familj!! Snart är tiden över :(

Godnatt ♥


Twitter found me..


What up amigos!
Ändrat lite i bloggen bla. ny header, tagen nu i helgen uppe i Napa. Love it!

Har haft en ganska skoj dag med barnen. Vi har fjollat runt hela kvällen typ. Vi åkte också till safeway och beställde R's birthdaycake till hans kalas på söndag. Ska ta massa massa bilder (lånad kamera)

Nu ikväll så har jag bara suttit här som vanligt. Lovar ju mig själv varje morgon att gå och lägga mig runt nio tiden varje kväll. Här sitter jag nu, och klockan är 21.55 och jag MÅSTE duscha innan sovdags. Typiskt mig.

Haha another fun thing about today. Jag har skaffat twitter, damn. Om man är slukad av media världen så kan man ju lika gärna exponera hela sig, aight? Så @perssonjohannaa, där hittar ni mig! Får väl se hur effektiv jag är..

NU MÅSTE JAG DUSCHA!!!
Har ni lyssnat på Talk That Talk än? Spelas konstant i bilen...
Puss och godnatt.


Love in napa

Ikväll har vi myst hemma hos Fia. När dessa två försvinner snart, då står jag själv.


Talk that talk to me all nite


Och så kom dagen jag längtat efter, 21 november. Talk That Talk.
Körde ju direkt till target idag och inhandlade Rihannas nya album, delux version. Hela fodralet är som en bok med massa bilder på henne. Och hon skickar inte bara med skivan i den. Det fanns en poster, test på hennes parym och en massa extra bilder som jag planerar att rama in. I'M A HUGE FAN!




Jag har inte haft tid att verkligen gå igenom alla låtar. Har lyssnat på hela albumet och jag gillar det. Favoriten än så länge Talk That Talk ft. Jay Z, that song is killing. Birthdaycake, också jävligt go! Nu inns iaf albumet i min iphone så nu ska jag lyssna flitigt (: What can I say, Rihanna is the best!

Fucking shiiiiiiiiiiiit


Hej vänner!
Jag är hemma igen efter en toppen helg uppe i Napa. Super mysigt hade vi det.

Kom hem i eftermiddag men drog genast vidare upp till northagate. Käkade middag och kollade på Breaking Dawn. ÄLSKADE DEN! Bästa filmen på länge, blir så arg för att det är 1 år kvar tills nästa!

Två andra saker som jag är äckligt irriterad över,
1. Jag glömde min kamera uppe i Napa. Det är inte varje dag man åker upp dit liksom, för det tar 2 timmar. Så när FAN ska jag få tillbaka den?! Har ju så mycket skoj som händer denna veckan som jag vill föreviga..

2. Jay Z och Kanyea West konserten är flyttat. Från en lördag till en onsdag! Jag hoppas och ber till gud att min värdmamma säger att det är okej att jag åker en onsdag. Konserten kommer ju ta sin lilla stund och jag kommer vara hemma långt efter midnatt. Så hoppas hon är okej med det. Det är ju liksom mitt i veckan :(

Jag är så arg att jag bara vill skrika ut. Ska se en liten film sen sova.
Hej då.

Bye friends


Har haft en ovanlig dag.
Började på gymet med Fia. Cross trainer och 1 timmas bodypump. Vi båda två kände hur otränade vi var och måste fan träna allt från rygg och mage till biceps och triceps :P Kände av min smärta i ryggen med som jag hade hösten 2009 när jag började på ATC. Så måste träna upp den igen!

Har inte haft några barn alls idag då dom båda två har playdates. Så därför har jag agerat lite assistent åt min värdmamma som är begraven i jobb. Har flängt fram och tillbaka i bilen för att köpa grejer åt henne, lämna tillbaka grejer. Nu sitter jag i min säng och klistrar på frimärken kurvert som ska skickas som julkort ;) Kollar på mysteriet på greveholm samtidigt, härlig julkänsla.

Julen börjar spridas här nu. Fast än det är 12 grader och regn ute. Känns helt stört! Barnen kommer nog hem om några minuter. Hinner spendera en timma med dom innan jag slutar.

Vid sex plockar Fia och Vilde upp mig sen åker vi och hämtar Lina. Helgen spenderar vi ju i Napa. Så vi hörs på söndag igen ;) Love you all

american tv can suck my....


IM SO FUCKING PISSED!!!!!
Vampire Diaries OCH Greys Anatomy har uppehåll minn i deras säsongen fram tills den 5e januari!!! Hur fan kan man göra så mitt i en säsong? Och när både seriernas avsnnitt från förra veckan slutade så äckligt spännande! Det är ju okej att ta en paus strax innan jul, men varför redan NU?!?!?!?!

Asså, ibland suger USA röv.

Idag har jag häng på costco med Vilde.
Haft au pair möte nu ikväll på cheescake.
Ska fan inte skriva mer. Är så sjukt irriterad..

Weekend plans


Hej vänner! ♥
Känns som jag haft en kompicerad dag. Mitt humör har gått upp och ner, upp och ner. Just nu ligger det bra till!

Började dagen på gymet redan vid NIO. körde dock bara en timma för Fia var tvungen att köra till banken. Jag åkte och handlade mat, käkade lunch, tänkte skypa med bönan men hon kunde inte....så då somnade jag haha!

Vaknade 10 minuter innan R slutade skolan 2.30, så sprang typ bort. Nu i eftermiddag har han haft en playdate och G har gjort läxor hela kvällen. Bara för att hon missade 2 skoldagar förra veckan pga läkar besök, så fick hon extra läxor. Skit sur är hon, såklart! Vi har precis avslutat en ljuvlig middag med mycket prat om julkort och en massa skratt :) älskar denna familjen så otroligt mycket, går inte finna någon bättre.

I helgen ska jag, Vilde, Fia och Lina köra upp till NAPA. Har fått låna mina värdföräldras hus där uppe. Vi ska ödsla en massa vin och laga svenska rätter (Vilde får vara svensk i helgen). På lördag ska vi köra till Calistoga och gå på SPA :) på söndag kväll blir det bio (äntligen) Breaking Dawn.

Tänkte sova redan vid nio tiden ikväll, är så trött. Men får se hur det blir med det. Ni vet, varje gång jag skriver "jag ska sova tidigt ikväll" så slutar det med att jag somnar runt elva ändå...

PUSS och godnatt!

The happiest day of my life

 

These two came with the mail today!

 

 

 


Rock n Roll


Dagen i all ära. Måndag, min favorit dag under hela veckan (sarkasm)
Började på gymet med Fia. En timma på crosstrainern som uppv. sen en timma i gymmet. idag körde vi biceps, YEAH BUDDY!

Haft en mysig eftermiddag med G och hennes kompis L. Vi åkte till utopit och åt glass för att fira att G hade fått ett A+ på ett matte test. Vi åt tacos till middag, och runt sju tiden anslöt sig Vilde. Vi spelade Guitarr Hero med G hela kvällen och hade jätte kul :)

Nu körde Vilde hem. vi har precis köpt tre biljetter till Jay-Z och Kanye West live den 10 december i San Jose. Till oss två och Linnea. Det krabbade ihop sig i början och gick inte köpa tre biljetter ihop. Så köpte först en separat till mig som vi skrev ut. Sen två till, lite dyrare, som skickas med FedEx tre dagar innan konserten. Hoppas vi får sitta ihop haha! Men FUCK vad glada vi är :D

Nu ska jag skriva mail till min älskade mamma, vilket behövs. Sen blir det dags att sova. Imorgon väntar en ny dag på gymmet, såklart ;) Love you all ♥


I'm so hard


Rihanna.....she did it again!!! I love you rockstar

 


chinese food


HALLÅ!

Får väl börja med att säga att vi hade ruggigt kul igår, fats jag körde! Dansade i flera timmar innan vi körde hem. Är nöjd med mitt val med att köra, slapp krabba med taxi och var hemma mycket tidigare :)

Vaknade 12 idag och började med att skypa med mamma och pappa. Resten av dagen har jag bara legat i min  säng. Tottade på filmen Soul surfer som var jätte bra, självklart grät jag en skvätt :')

Sofia kom för någon timma sen. Vi åkte till Corte Madera där jag hämtade kinamat. Servitrisen var grymt söt och lyssnade på vårat svenska samtal och brast sedan ut "Do u guys speak swedish?" Tydligen var hans mamma svensk och kom till Sverige som au pair för flera år sen, höhö. Han tyckte att det var tack vare oss som han fanns i livet ;)

Nu ska vi kika på en film. Ikväll ska jag FAN sova tidigt. Säger ju alltid det, och så vet vi ju hur det slutar. Uppdaterar er imorgon om vad som händer. PUSS!


French manicure


Härlig lördag har jag haft! Började med att åka iväg med G och hennes kompis till en nagel salong i San anselmo :) gjorde nagelförlängning igen, super fint. Dock inte lika bra som i Sverige! Men sjukt billigare ;)

Åkte till petaluma med brudarna på eftermiddagen. Inhandlade nya tränings kläder på Nike, där det var super rea! Visar imorgon :)

Ikväll ska jag dra ut med Vilde & Fia :) dock så kör jag, orkade inte krabba med taxi. Ska vila lite nu sen fixa mig, slänger kanske upp en bild sen. Puss!

 


A free day from school


Godmorgon vänner!
Lika bra att starta så. För ni i Sverige är det ju morgon när ni läser. Ni i USA, antar att ni läser detta imorgon för klockan är fan halv tolv snart!

Idag var barnen lediga från skolan för att det är veterans day. Så vi har shoppat, köpt kläder till Cotton och bowlat med värdmammas kusin från L.A :) avslutade eftermiddagen med guitarr hero.

Har suttit barnvakt ikväll till dom två underbara svenska småttingarna. Eller 7 och 13 är dom ju :) Dom var super trötta och sov hela kvällen haha. Kom nyss hem och ska sova nu. Har mycket som händer imorgon :) Godnatt!

 

 


bad tv day

 

Haft en go dag. Trevligt telefonsamtal med älskade Jossan. Jävla rolig Skype date med David. Och självklart en massa bus med barnen ikväll. Idag organiserade vi deras rum och spelade Rihanna i högtalarna :)

Var så jävla taggad inför min torsdags tv kväll. Och när man blir taggad så ska ju alltid något gå på tok.
1. Min tv fungerade inte så fick sitta i min värdpappas biljardrum.
2. Vampire diaries började en timma senare pga äcklig football på tv. Alltså gick det samtidigt som Greys!

Så det fick bli en roligt Big Bang avsnitt sen ett oroligt Greys avsnitt. Lipade en hel del, och fortsättningen på avsnittet är nästa vecka. Ligger nu i sängen och ser VD på internet. Vill ha nästa vecka nu och se mer avsnitt :p

Ska se vidare nu, Godnatt.

 


counting down the days


Rihanna's already Gone Bad, been Rated R and gotten Loud.
Talk That Talk 11.21.11



On our way to school


I workout


Hej vänner! ♥

Det var ett tag sen, vad har jag hållt hus? Jag har tränat ;)
Hänger på gymet 2 timmar varje dag nu med Fia, på eftermiddagen en massa jobb sen chill med film, flickornamys eller the sims (är fortfarande nörd)

Idag har jag slitit röven av mig. Våran lilla vovve Cotton skulle till sin groomer och bli badad+klippt. Men ingen ville jobba med henne för hennes päls var helt ihop trasslad. Efter att ha kört fram och tillbaka genom hela marin idag så blev hon till slut fixad. Sorgligt nog var dom tvungna att raka av hela pälsen på min stakars tuffs :( Hon ser nu ut som en SÖT chihuahua :) ska ta en bild imorgon och visa er!

Hann med en timma på gymmet idag på morgonen, vilket jag kände var för lite. Åkte därför tillbaka nu ikväll och stannade två timmar. Crosstrainer som uppvärmning sen en timmas mage. Känner mig otroligt glad igen!

Ska hoppa in i duschen nu sen sova gott! Ligger och tittar youtube klipp på min favorit Dag-Otto :) kände att jag behövde skratta lite innan läggdags..

Godnatt!



Superman all star


ÅH, bäst av allt som hände idag!

KÖPTE NYA SKOR. Eller aa beställde nya skor på internet. Fick klartecken av Jossan och David. Enligt dom var dom as COOLA+Snygga, så bra tecken. Och jag måste erkänna, JAG ÄLSKAR DOM!

Coverse, 60 dollar, unika och så värt det! All kärlek till superman.


Europe music awards 2011


Hi my awesome friends!
Hoppas att ni alla har haft en bra helg (:

Det gick bra att sitta barnvakt igår, var där i fyra timmar. När jag kom hem satt Vilde ensam i köket och väntade på mig. Vi la oss ganska tidigt, och vaknade vid halv tio idag (tydligen så har klockan ställts om inatt här borta så vi sov egentligen till halv elva)

Vi har i stort sätt legat i min säng hela dagen, med Oreos choklad cookies ben&jerrys och diet coke + EMA 2011. Som jag personligen tyckte SÖG! Tre vinnare under kvällen, Lady Gaga, Bruno Mars och JUSTIN BEBIS. Okej, det var några mer, men tycker att all fokus låg på dom tre. Hur kan Justin slå både Eminem och Kanye West i kategorin Best Male artist? Och hur slår Lady Gaga Beyonce? Kan det vara så att dom vann, bara för att dom var där? What ever...

Har hunnit med en skype med David (samtidigt som EMA så vi pratade bara om det) Och pratat endel med Jossan, fucked up vad jag saknar henne.

Ikväll låg jag och min norsk och tittade på Harry P sjunde filmen part I, hann se halva av den absolut sista med. Så vi fortsätter nog imorgon :)

GODNATT ♥


Up at six in the morning


Idag började morgonen väldigt ovanligt. Klockan halv sex vaknade jag med magont och illamående. Sprang in på toa, och spydde som en gris :s

Lite för mycket av det goda igår kanske? Gick upp vid halvåtta, fortfarande med magont, och pratade med min värdmamma. Hon gav mig mirakel medicin och jag behövde såklart inte jobba. Sov i ungefär en timma till sen gick jag upp.

Nu mår jag bättre. Har dock vaknat om med en sju helvetes träningsvärk i rygg och lår, awesome!

Ska vila hela dagen, tvätta lite och sen sitta barnvakt ikväll till två svenska barn :) Vilde ska sitta barnvakt åt mina två, så det blir sleepover hos mig ikväll :))

Hörs kanske senare! Puss


cheescake friday


Dagens två största höjdpunkter.

Nummer 1: Jag skaffade gymkort (stort tack till Fia) Så körde crosstrainer som uppvärmning sen mage+ben inne i gymmet. Så jävla stolt över mig själv att jag äntligen tagit tag i det här. Vill bli lika effektiv som jag var våren 2010. det var tider det ;)

Nummer 2: Spenderat fredags kvällen med barnen. Middag på cheescake + bio, Puss in boots 3D. Inte världens super film, men barnen gillade den! Värdmamma har party här hemma för att föräldrar i femteklassen. R slocknade efter jag läst en bok och kliat han på ryggen. G är tveksam till om hon kommer somna, det är ett jävla liv som ekar över hela huset. Hur jag ska kunna sova är en bra fråga?!

Med det sagt, godnatt sverige och usa. I love u <3

nothing new is happening


Mm, känns som att jag fått bloggtorka. Vilket vore mycket trist :( händer ju för helvete inget spännande här.

Kylan har dock kommit och vi alla går runt med tjocka kläder här hemma och fryser, hundarna med! Idag började det även att regna och ska fortsätta hela helgen..

Imorgon börjar mitt nya liv. Måste fan få lite action i min vardag. Puss och godnatt


update

 

wow, vilken magisk kväll det blev! hade super kul med vänner och familj (värdmamma gick all in) stämningen var på topp och hela byn där vi bor var ute med sina barn :)

jag var utklädd till en evil fairy och vilde var princess fairy. hennes vingar var fucked up när vi tågade hem, så antar att evil won this time! ;)

täckt av glitter, på kroppen, i håret och på kläderna såg vi awesome ut. även om jag skrubbade kroppen röd i duschen ikväll, så glittrar det fortfarande lite på bröstet och armarna.

längtar tills nästa års halloween. för då ska den amerikanska seden tas med hem till Sverige. vet redan vad jag ska klä ut mig till ^^

imorgon är barnen lediga, så börjar halv åtta. vi får se vad dagen har att erbjuda :) godnatt!

 


Detta är början på en resa ute i världen. I min blogg kan ni läsa om mitt nya liv, i USA där jag jobbar som Au pair. Hur man lämnar ett liv efter sig och flyttar till världens mäktigaste land. Hoppas ni får en trevlig läsning!




bloglovin