we miss you dunn

Efter den extremt tråkiga nyhet om att Ryan Dunn dött i en bilolycka, fick jag en kväll ett litet ryan sug. Så kollade på första jackass filmen. Shit, det är ett par år sedan den kom ut!! Dagen där efter kollade jag lite snabbt på jackass2, och nu ska jag banne mig se trejde också. Skulle döda för viva la bam nu.
Godnatt!


har lyssnat och läst på några intervjuer med bam från den sista veckan.
lider med grabben!


still living in the rain

What up people!
Här regnar det, och så regnar det..och så regnar det lite till.
Men det sägs att cali vädret kommer imorgon igen, så vi får väl se!

Idag har jag haft fullt hus. Jag är ju ansvarig för 2 barn, men helt plötsligt så var jag ansvarig för 6 barn!! Det känndes som lite väl mycket, men det fixade vi stålande. Dom började med hide and seek, och då skypade jag med min elsafis. Sen avslutade dom i poolen, då läste jag en bok. Det är bra att vara au pair i sunny california (om man har en pool) ;)

Ligger och tittar på Buffy nu, vilket jag inte sett på ett tag. Ska plugga lite teori med sen sova tidigt. Har inte vant mig vid att gå upp tidigt igen. Längtar till helgen med, vilket kommer bli awesome! Och längtar till augusti med, vilket också kommer bli awesome. ROADTRIP BABY!! ;D



åh min fis, tänk att du fyller 2 år om en månad! Jag skanar dig som du förstår. Elsa lovade mig att vi skulle busa en massa nästa sommar och att hon skulle vara hemma hos farmor när jag kommer :)

and then the rain showed up

Hej vänner!
Känner mig lite sur just nu för det är något fel på internet :s

Idag regnar det! det regnar aldrig i Kalifornien, bara under vintern. Så helt plötsligt fick vi en regn dag, mitt i veckan. det ska tydligen bli dåligt imorgon med, men awesome resten av veckan!

Så idag har vi stannat inne. Vi har spelat wii, byggt vårat eget twister spel och så har vi ätit pannkakor. Deras barnvakt Tess kom och plockade upp dom för en timma sen, så jag får lite ledigt.

Ska plugga teori nu sen ta en dusch. Ikväll ska jag träffa bruttorna hemma hos Katrin och köra på svensk afton. Godis och allsång på skansen :))



Mobilbloggar

Sitter på San Franciscos flygplats och inväntar min familj :) planet var 30 minuter försenat, men dom kommer nog inom 10 minuter. Har saknat mina barn alldeles för mycket, så ikväll blir det kramkalas! Längtar också efter nästa gång jag får åka hit. Men då är det min super älskade mamma pappa och syster som landar hos mig :')

staying in bed all day

Godeftermiddag (:

Har inte gjort många knop idag. Beslutade mig först igår kväll att stiga upp tidigt och gå en rask promenad, men somnade så sent som ett så stängde av alarmet och tog beslutet att sova ut!

Så sov så länge som till elva, riktigt gött! Behövdes med efter den tokiga helgen, och ikväll kommer ju barnen hem med så imorgon är det upp vid 7.30 igen.

Skulle egentligen träffat Katrin idag och ta en tur upp till Northgate, men vi både var för lata och kände för att stanna i sängen hela dagen. Vi ska träffas imorgon kväll istället och ha svensk-kväll!

Så det ända vettiga jag ska göra idag är att handla mat och plugga teori. Ska köra in till SF vid halv sju och hämta min kära familj, herre sjutton vad jag har saknat dom! :)

Puss och Kram

can't touch this

Norrmän är riktigt sköna snubbar att festa med ;D


home sweet home

Då var man på hemmaplan igen, vilket känns bra :)
Har haft en riktigt bra midsommar helg uppe i clear lake, som låg en jävla bit härifrån! Tog x antal timmar att köra, och då körde vi fel 2 gånger..

Träffade riktigt roliga människor, och vänner som kommer sitta fint detta året! Så tackar alla galna skandinavier och amerikanare för två bra fest dagar ;)

Nu, äntligen hemma i sängen, ligger jag och kollar på Harry P halvblods prinsen och äter kex :) har planerat att ligga här hela dagen och inte göra ett skit mer än att tvätta mina kläder. Har läst lite bloggar med och hängt med på FB vad som hänt hemma under helgen :)

Så Puss och kram alla vänner!



Glad midsommar!

Vaknade upp idag med ångest, för att jag inte var 100% svensk och åt nypotatis och drack snaps och cider. Också för att jag inte är med mina fina vänner och firar med lekar och sång!

Har skypat med min syster Lisa, som befinner sig ute i Hjortsberga. Där fick man säga hej till erika, emelie lillebror och storebror. Känslorna börjar strömma.

Efter det fick jag tag på Jossan, som befinner sig i Moheda. Och där fick jag säga hej till alla!! Känslorna blev för mycket och självklart börjar jag stört lipa..

Idag vill jag vara med dom och bli midsommar full och göra roliga saker, som att bada i en fontän? Och när jag fick se Gustav, Simon, David, Sara, Lisa...ja alla (!) så liksom bara brast det.

Jag önskar er alla en underbar midsommar. Om 2 timmar beger jag mig mot Clear Lake och stannar över helgen. Äntligen är det dags för mig att också få festa loss! Även om jag faktiskt hellre hade varit i moheda..

Puss och kram, jag älskar er <3

On my way to San Rafael


Happy B-day

Grattis kära galna vän på 20 års dagen! (En dag efter nu då)
När man inte får gå till systemet på sin 20års dag, så går man till cheescake!



another day at cheescake

Hej hopp!
Hade en riktig piss dag igår, var på dåligt humör och allmänt upprörd!
Kan bero på att jag failade mitt teoritest IGEN, denna gången med 2 poäng! Känner mig så sjukt dålig och oallmänbildad. För egentligen är detta testet så mycket enklare än det vi har hemma i Sverige, vilket jag klarade. Men det är så sjukt konstiga påståenden och svåra engelska ord. Och det känns som att jag alltid får dom svåraste frågorna.

Så nu måste jag plugga ännu mer och betala 31 dollar ytterligare en gång och fylla i papper och skit. Så mitt humör låg i på grunden igår. Konstigt nog bestämde jag mig för att köra till post kontoret och hämta ut familjens post. Till min stora förvåning så hade jag fått paket av mamma och pappa :) vilket fick mitt humör att stiga och allt känndes okej igen.

På kvällen drog jag till cheescake och firade Matildas 20 års dag med en massa andra flickor. Riktigt trevligt hade vi det och åt en massa cheescake :) Katrin övertalade mig att åka till Clear Lake på fredag och fria midsommar där hela helgen. Så nu är det äntligen spikat. Och så blir det pridefestival på söndag inne i SF :D

Sov så länge som till 10 idag och steg upp vid 11. Ligger fortfarande nerbäddad och kollar på femte Harry P filmen, hoppade över 3&4. Har en massa ärenden att göra idag och ikväll ska jag träffa min tyska kompis Annika och vi ska gå på au pair möte inne i San Rafael, kan bli kul!

Puss och kram!







i love white wine

Godmorgon, höhö!

Hade en mycket trevlig kväll igår med Matilda och hennes granne Julian :) först gick vi ut och käkade middag på en puerto rico restaurant, härlig upplevelse! Avslutade kvällen med vin och "jag har aldrig" Sov över hos Matilda, som körde hem mig åtta idag på morgonen...och då somnade jag om till tio :D

Har skypat en snabbis med Jossan, som lyckligtvis har blvit blond igen! (Ultrablond!) Har också pluggat en massa och gjort om alla tester från DMV, så nu ska jag fixa mig och köra mot Novato!

I eftermiddag blir det nog häng vid poolen, sen födelsedags middag på cheescake för Matilda Svensson :) Måste börja planera midsommar med. Har några idéer vad vi kan hitta på!

Puss och Kram!

vi bönor passar i allt!

Skänker ett inlägg till min vapendragare, Jossan (:
Vi blondin bönor har tillsammans tagit oss an världen, och idag hände något frukatsvärt men den starkaste bönan! Hennes ljuva sommar blonda slingor förvandlades till en grå-grön färg, och hela hennes värld gick under :( Bruttan funderar nu på att gå över till den andra sidan, och bli brun igen!

Min böna, skulle passa i vilken färg som helst, promise! Men i det blonda, stack hon ut lite extra. Hon funkar, precis som jag, i brunt hår också. Mystisk, exotisk och snäppet farligare kanske ;)

Jag brukar oftast säga, blond på våren och sommaren - brun på hösten och vintern. Det är snart 1 år sen jag färgade min supermörka hår till blont. Och jag älskar det! Men även jag börjar sakna det mörka håret som är fullt av hemligheter (asså, jag har inte mycket för mig här borta denna veckan, därför börjar jag bli lite koko)

även om jag HATAR första bilden, gissar på att jossan med gör det,


men vi passar i allt, gissar på att vi skulle vara superheta i blått hår med!

Så bönan, även om du är rödaste rödast i håret är du ändå awesome och riktigt het! Jag skulle faktiskt bara bli arg på dig....om du klipper av ditt hår! (vilket inte kommer hända, glöm inte vårat vad) But anyway, visst blir man lite sugen på att gå tillbaka till den mörka sidan. Någon dag, känner det på mig, kommer jag göra det. Men inte så länge jag är i USA!


Update!

Har fått lite uppgifter att göra denna veckan, tänkte börja med dom imorgon. Därför har denna måndagen bara varit en "inte-göra-ett-skit-dag" :)

Har skypat hela dagen! En timma med Lisa, en timma med mamma och pappa och en timma med David :) Så riktigt ensam har jag ju faktiskt inte varit idag! Känner mig full av energi med efter morgon passet!

Ska strax köra till Bernie och hänga vid poolen med han och hans ungar :) Ska bara kolla klart på första Harry P filmen först! Ikväll blir det antagligen en till film, och självklart Buffy! ÅH, måste plugga med på teoriprovet som jag tänker göra imorgon eller på onsdag!

Peace out!


a lot of death today

Godförmiddag vänner :) eller godafton? O.o

Här ska ni få höra hur jag började min morgon!! Vaknade klockan åtta men snoozade till nio. Steg upp och slängde på mig tränings kläder och tog en PW på 40 min. Och kan ni tänka er att redan så tidigt på morgonen var det strålande solsken och 25 grader :P Väl hemma hoppade jag i poolen och simmade några längder i kanske 30 minuter! Och en sak till, gjorde också 50 situps!!!! Vad har hänt med mig??

Johanna Persson ska försöka bli 100% kalifornisk, och träna som en idiot och äta bra mat, inget skräp (kanske på söndagar) Vi får väl se hur länge detta kommer hålla...

Två hemska saker har hänt idag. För det första. En av världens mest fräckaste och galnaste person har dött i en bilolycka. Ryan Dynn från jackass :( Blev chockad när jag läste det idag på morgonen! Kommer dock ihåg när ryktet spreds att Bam Margera hade dött, för 2 år sen, men det visade sig vara en falsk nyhet!

Det andra är att min hud har också dött!! Mina bbruna hy försvinner, tynar bort :( jag flår över båda armarna och bröstet. Absolut inte okej! Måste göra något åt det...

Nu ska jag chilla vidare sen rensat ut bruttans garderob. Hon har alldeles för mycket kläder som inte passar längre. Det ska bort! :)

Puss & Kram kära barn!

Stinson beach

Hejsan hallå alla goda vänner :)

Sov ut denna söndagen, vilket egentligen inte behövdes men som var otroligt skönt! (har ställt klockan på åtta imorgon bara för att)

Matilda kom förbi och vi drog en runda till Stinson Beach. Mycket bättre väder idag än sist vi var där :P haha. Ingen dimma och inte så värst blåsigt. Super varmt, packat med folk och lite tråkigt. Så därför åkte vi hem efter 1,5 timma!

Har legat och degat i soffan och tittat på Madagaskar :) pluggade lite på teoriprovet som ska göras om denna veckan. Satte igång första Harry P filmen (och saknade jossan) Hann inte se klart den för Buffy började!! Vilket visas varje kväll varje dag hela sommaren. Snacka om att jag ska sitta bänkad 10pm!

Har laddat hem en gammal app till min mobil, shape up! Funkade riktigt bra för mig i höstas och jag gick ner runt 10 kilo. Denna sommaren ska jag fan bli fit och då kan man behöva lite hjälp på travet, min egna PT! Börjar redan imorgon ;)

Puss och godnatt, nu slog klockan precis midnatt här!


I'm to cute

Nu har käraste familjen åkt till Boston, känns så fruktansvärt tomt och helt plötsligt så blev huset cp stort och mörkt :( låg nerbäddad, lite smått rädd, igår när jag kom hem!

Har sovit ut idag och började med att titta på Föräldrafällan :) Åkte till Target sedan northgate med matilda och gjorde lite shopping på forever21 och victoria's secret, mycket nöjd! Nu ska vi köra till cheescake och äta maaaaat :D

Ikväll blir det filmmaraton i min sjukt sköna soffa, sen sova.
Så puss och godnatt och godmorgon mina kära läsare :)


my free days are here

Har haft en knepig dag med kidsen. Mycket slagsmål och gräl mellan dom. En massa tårar och alldeles för mycket skrik. I love them, I do...but thees free days is going to be AWESOME!

Nu sitter som tysta på golvet framför wii och spelar Pictionary (: Ska skypa med mami om 5 minuter, hoppas jag. Sitter och mailar med Jossan på FB samtidigt.

Ikväll ska vi gå över en snabbis till parken som ligger mittemot vårat hus. Ska träffa upp min au pair kompis Bernie från Österrike och hans fyra grabbar. Så ungarna kan leka ihop så kan vi chilla lite. Senare ska jag köra familjen till flygplatsen i San Francisco. Sen blir det tio dagar av lugn och ro ;)

 

Pusshej Sverige, och ha en trevlig helg!


true friendship

Josephine bönan Petersson
Matilda superkompis Jansson
Emelie sötnos Miche de Malleray
Jag saknar er bruttor, bäst är ni. Även om ni ser ut som fan här!


Give me a smile

Denna dagen har rusat iväg, vilket jag är otroligt tacksam för!
Blev barnfri redan vid fem idag! SuperG är hos en kompis på sleepover och lilleman + värdpappa har åkt upp till stugan vid Clear Lake för att titta till båten och spela golf :) Så ikväll ska jag njuta i min säng med film och bara vara jag!

Har skypat med jossan idag, min allra bästa vän. Saknar dig bönjävel och kul att få höra allt du har och berätta för mig :)

Imorgon åker lafamilia till Boston och är borta i 10 dagar. Kommer sakna dom och känna mig super rastlös, vad sjutton ska jag göra i 10 dagar? Åh just det, njuta av solen,värmen och ledigheten! SOVA HUR LÄNGE JAG VILL :)

Puss på skinkan, för idag är jag glad!




Feel the beat

Finns inte många ungar där ute som är lika charmig och underbar som denna grabb :) Galen, dundersöt och go! Hans favorit låt är ju såklart boom boom poow, så jag fick en dans uppvisning idag! I love you kiddo <3


Camp svenska

Idag har det varit en ovanlig dag. Vi har haft camp svenska hemma hos oss :)
Emma kom förbi med sina småttingar och Vilde (norsk brutta) kom med sin grabb! Det har blivit en heldag vid poolen med svensk musik och svensk vattenjympa :P Flickorna har lärt sig en massa svenska ord och meningar!

Vi har nu bestämt att göra detta en gång i veckan. Så när jag åker hem så är superG expert på svenska ;) underbar är hon! Har bara legat i poolen och skuggan hela dagen, kan inte bli mycket brunare nu :) börjar dock flagna, så nästa vecka börjar jag om igen.

Matilda kommer strax så då ska vi nog köra till u-topit och käka glass :)
Puss och kram ni där hemma!






kick it in cali

 

Låten som jag spelar om och om igen. Absolut min favorit!

och bakgrunden i videon över Cali, det kan ju faktiskt inte bli mycket finare :)


super hot

Hej kära familj, vänner, okända :)

Idag har varit den varmaste dagen i cali sen jag flyttade hit. Tror vi låg max runt 32 grader!! Har gjort en hel del ärenden med barnen idag. Iförd shorts, linne och flippflopps svettades jag ihjäl! Vi var hemma vid fyra och slängde oss i poolen :) (som äntligen går att vistas i utan att man fryser till is)

Vi har ätit middag ute idag i solnedgången. Mexikansk mat med mexikansk musik i högtalarna över poolområdet. Riktigt mysigt. Avslutade kvällen med en baseball match. Värdpappa och lilleman mot supertjejen och deras awesome au pair ;) Matchen avslutades när mamma kom hem med cupcakes!

Nu ska jag krypa ner och kolla ett avsnitt av Greys Anatomy. Har bytt ut mitt täcke mot ett silkes tunt och lent lakan, vilket kommer behövas inatt för här svettas man floder.

Imorgon kommer Emma hit med sina två kiddos. Vi har bokat swedish camp hela dagen med barnen. Lära dom svenska, laga svensk mat och efterrätt. Kommer bli riktigt kul :)

Puss och godnatt <3


Update

Full fart när barnen har sommarlov.
Gjorde mitt DMW test idag och failade med ett poäng. Ska tillbaka nästa vecka.
Har legat i skuggan hela dagen och läst klart min bok. Barnen har badat konstant med sina vänner. Ska nu bädda ner mig med en film och somna tidigt. Godnatt <3


Super tan

Hej där hemma :)
Hela helgen har egentligen bara bestått av sol och bad!

Igår åkte jag och tilda till northgate och köpte lite nya bikinis sen raka vägen hem till min pool! Där låg vi en stund och njöt, blev lite brunare än vad jag var innan. Slängde mig i duschen och skulle börja fixa mig. Men jossan ringde på skype och vi pratade i en timma! Fick se några andra kända ansikten också, vilket gjorde mig glad :)

Blev lite försenad med att fixa mig såklart. Vi tog bilen ut till Stinson beach och spenderade natten där i ett beach house. Massa skitsnack och några glas vin, härlig lördag! Här där vi bor är det solsken och 25+, ute vid stinson är det dimmigt och 15 grader, helt stört!

Vi åkte hem tidigt idag och har BARA legat och solat. Emma kom förbi med. Hennes småttingar och mina har haft en dubbel playdate med sleepover igår, så vi har busat hela dagen och badat en massa! Nu är det äntligen varmt i poolen, eller svalkande iaf. Så jag har idag gjort mitt premiär dopp där! Bränt mig har jag också gjort. Så om jag var brun igår så är jag neger idag, klagar inte!! Och jag läste något hemskt i intouch. Patrick Dempsey, Dr. McDreamy, ska sluta i Greys Anatomy. Säsong 8 blir hans sista!!! buhu..

Nu ska jag softa med en film och ladda inför en fullspäckad vecka!! Puss och kram (:
(brunast om bröstet, magen och armarna. jag är faktiskt brun överallt, båda sidor)


examination day

Har legat vid poolen hela eftermiddagen med lilleman och hans kompis! Jag är nu SUPER BRUN! Hoppas det håller hela året haha. Jossan blev nog lite avis när vi skypade för en stund sen ;)

Det är ju skolavslutning idag så alla ungar blev helt vilda. Jag bakade rulltårta med som jag täckte med grädde, jordgubbar och godis/strössel. Dom får smaka på den ikväll :) Vi ska gå på bio hela familjen, Kung fu panda 2. Det blir också middag på cheescakefactory!

Nu ska jag byta om sen drar vi! Puss allihopa och ha en bra helg (:


Crapy day

Jag har haft en riktig oturs dag. Vill egentligen bara slänga mig i sängen nu!

För det första så fick jag inte skriva mitt teori test idag, för jag hade inte alla domument med mig om att jag är svensk medborgare som jobbar lagligt här i USA. Så jag ska komma tillbaka nästa vecka. För det andra så fu**ade det ihop sig på Safeway idag när jag skulle handla mat med lillkiddo.

Mitt kredit kort funkade inte!! Så jag fick köra hem och hämta en nytt och köra tillbaka och så skulle dom ta fram alla mina saker igen och så var dom sega, men sen fick jag till slut köra hem med maten. Men ikväll efter vi ätit mat här hemma så insåg jag att dom glömt ge mig min födelsedags kort som jag köpt och som ska skickas till sverige. Så det var ju bara att starta bilen och köra tillbaka nu ikväll. Så den ända tur jag haft idag är att jag fick tillbaka kortet!

Nu vill jag BARA sova. Ska läsa lite i min nya bok, L.A Candy by Lauren Conrad (sjukt bra bok, läs den) Längtar tills imorgon då barnen slutar skolan och deras sommarlov börjar. Ska överraska dom med svensk tårta! :)

Godnatt kära läsare <3

my chill day

Hey friends (:
Idag har jag jobbat riktigt konstiga tider. Har varit en riktig skööön dag!

Ungarna tillbaka till skolan. Lilleman hade en playdate och bruttan slutade skolan sent idag. Så jag plockade upp dom båda vid 15.30, så idag har jag varit ledig från 8.30 till 15.30! Skypade, tog en powernap, handlade mat och låg ute i solen :)

Min värdmamma har ju blivit den trejde i familjen att bli sjuk. Så jag har tagit hand om barnen hela kvällen. Min värdpappa är nämligen på en golfresa. Så istället för att sluta jobba 19, slutade jag vid 21. Jag och ungarna satt och lyssnade igenom en massa musik på min dator sen hoppade dom ner i sina sängar :)

Låg gämte lilleman när han skulle sova, han tycker om att gosa innan. Han babblade en massa om vad han ville göra imorgon eller vad han brukar göra på sina sommarlov. Fick en flashback på när jag brukar natta min älskade fisen Elsa. Men hon är mycket enklare. Det är bara att trycka in nappflaskan i munnen på henne (oftast) Sen somnar hon! Åh fisen, vad jag saknar dig. Idag när jag skypade med henne så räknade hon 1,2,3.....sen slängde hon sig ner i mammas knä :')

Har precis pluggat färdigt på mitt teori prov med som jag planerat att ta imorgon på DMW (samma sak som STR hemma). Ungefär samma regler och testet ska vara mycket enklare här säger dom, men vi får väl se. Är ni nyfikna så kan ni ju alltid gå in och testa era kunskaper på hemsidan (välj class C testen)

Nähe, nu måste jag försöka sova om det nu går. Kom precis på att jag ju faktiskt tagit två PWN idag höhö. Puss och godnatt käraste <3



awesome day with the kids

Ja självklart när en unge blir magsjuk så ska ju den andra också bli det!!
Bruttan här sprang in till mitt rum igår kväll och sa "jag har spytt, ingen skola för mig inte"

Så idag har vi varit hemma hela dagen! Bäst av allt, VÄRMEN HAR KOMMIT! (Antar att gud läste mitt inlägg från igår) Barnen mådde mycket bättre så vi började dagen med Kinect. Åkte en sväng med bilen och käkade lunch på en mysig restaurang i downtown San Anselmo :)

Åkte hem och tävlade vem som kunde vara i poolen först, jag förlorade! Vi satte på hot tuben med så det har varit en riktig awesome dag. Barnen har legat i vattnet och jag har solat i 2 timmar, supernöjd!

Matilda kommer strax och då ska vi gå en runda upp vid Lake phoenix :)
Puss&Kram, och super grattis till alla studenter!
(1 år sen jag hade den lyckligaste dagen i mitt liv. totaly miss it.)




so not okey

Helt seriöst här nu
känslan jag känner just nu ikväll är orättvisa och saknad.

Idag hade Matilda (jossans lillasyster) lagt upp en sådan otroligt fin bild på sin facebook. Vid horisonten går solen ner och skiner över sjövattnet. David och Jimmy ligger och plaskar i vattnet och är super söta och världens finaste Josephine går ner för stegen mot vattenytan i sin superheta bikini..

Inte för att jag har någon hemlängtan. Men jag var helt seriöst 5 sekunder från att slå min näve rätt igenom datorskärmen!!!!!! Jag vill också känna sommar och vara med dom här personer som betyder så jävla mycket för mig.

Jag vet, jag är i USA ingen har det bättre än mig blablabla. Men det borde fan få vara okej att sakna sina vänner 24/7! Just nu gör jag det. Jag vill också ligga och plaska i sjöanäs eller vad tusan dom nu var.

Jag kan ju dock vända på det. När sommaren väl kommer hit med sina 40 grader så kan jag ju helt enkelt veta att det kommer vara fram till slutet av oktober (love cali) medans sommaren hemma slutar i augusti va? Så därför längtar jag tills matilda lägger upp en bild på facebook där dom är ute i tjocka kläder!!!!

Vad saknar jag? Mina vänner. Svenska sommaren. Värme och sol. Kärlek. Sommaren 2010? Jag lovar att det är en liten del av allt det här...

Hur tusan kan man sakna fucking moheda när man är i San Francisco, shame on me!

Last school week

Sista veckan innan sommarlov. Som jag har längtat!
This is gonna be the best summer ever..

Idag är min älskade pojke sjuk :( han har fick typ maginfluensa igårkväll och har spytt hela natten. Hörde han skrika och gråta igår när jag skulle sova. Så idag är han hemma från skolan. Ligger just nu i soffan med sin mammas iPad 2 :)

Idag åker Emma hem till Sverige. Ska köra henne in till flygplatsen, vilket betyder att jag ska köra in till San Francisco för första gången! Spännande. I eftermiddag blir det bara jag och stora tjejen. Vi får se lite vad vi hittar på :)

Dags att sätta fart maybe. Puss!


let's go giants let's go









Sunday all over again

Har spenderat denna söndag förmiddag med att kolla på BB-finalen. Gött att min favorit tog hem segern, har hela tiden sagt att Simon, eller Martin, kommer ta hem det ;) Så jag är nöjd med årets BB-säsong!

Var duktig med att städa mitt rum (första gången sen jag kom hit) Så nu är det skinande rent, nästan iaf. Har skypat med Lisa också en stund, hon behövde prata av sig. Finns ju alltid här för henne :) världens bästa människa.

Fick också upp min tavla på väggen, så nu känns det mer som mitt!
Ska spendera kvällen med matilda, träning och middag hos henne. Pusshej!


my awesome weekend

Hej mina käraste :)
Ursäkta för fet dålig uppdatering, har haft en awesome helg!

I fredags slutade jag tidigare och tog färjan över till SF med matilda. Vi hade fixat biljetter till Giants, alltså min första baseball match! FY FAN VAD JAG ÄLSKADE DET! Stämningen var ju underbar och amerikanare är ju så sjukt trevliga (läs flörtiga) Extra poäng med att Giants vann matchen och fansen sjöng för seger. Detta ska vi definitivt göra om ;)

Och idag åkte jag till Okland med mina två matildor (nu har jag två stycken haha) Fick smacka på lite svensk stämning idag. Vi åkte till Ikea :) och åt köttbullar till lunch!! Fick också med mig hem lite små saker.

Ikväll har vi tre gått på bio, bridesmaids. Så kul att vi grät av skratt. Nu ska jag slänga mig i sängen och sova ut, vilket jag inte gjort på ett tag. Känns dock som att förra helgen va här nyss. Tiden går så sjukt fort. Hemma snart?

Godnatt <3




at the playground


Är inte lilleman och jag bara för söta :)

Update

drog till u-topit med matilda och käkade glass. det är bra att umgås med henne när man har lite hemlängtan :') vi har en fet helg planerad och jag längtar som fan!

and here we have my beautiful girl and her classmates :)






we love skype

Började morgonen med en teater pjäs som stora tjejens klass hade. Hon var så duktig :) kan slänga upp en video och några bilder ikväll så får ni se hur söta dom är!

Åkte hem och drog en skype med mamma och jossan. När är det tydligen lite "chillparty" på G hemma hos henne och matilda. Självklart så vill ju jag vara med! Hade dock ärenden att göra...

Rusade igenom den amerikanska trafiken och gjorde allt på 40 minuter, rekord! Så nu sitter jag här och inväntar de andra för att se hur löjliga dom är :) det tråkiga är, här borta sitter jag helt själv och önskar att jag fick vara med dom och löjla mig :(

äh, what the hell..


Detta är början på en resa ute i världen. I min blogg kan ni läsa om mitt nya liv, i USA där jag jobbar som Au pair. Hur man lämnar ett liv efter sig och flyttar till världens mäktigaste land. Hoppas ni får en trevlig läsning!




bloglovin