My color love

Kunde INTE hejda mig igår.
Jessica Simpson collection.
One love.


Same old same old

Hej vänner!

Det har varit en bra helg. Umgåtts med mina vänner och haft det allmänt trevligt :) Igår hade vi tjej mys hos Lina med vin och truth or dare på ipaden, extremt skoj!

En vecka kvar till Vegas och början av april. Förstår absolut inte var tiden försvann..

Annars då. Ligger för det mesta i sängen och lyssnar på regnet som slår emot fönstret. Funderar en hel del. Ifall kärleken kommer blomma ut i år? Det var ju meningen. Känns dock som att det flyter iväg nu..

Söndagen har precis börjat och jag ska chilla. Film mys med mig själv vore inte helt fel :)

Love you all!


I need more sleep

Hej vänner!
Hoppas att ni mår bra. Här borta är det toppen :)

Har haft lite sömn problem i veckan och svårt att somna på kvällarna. Vaknat upp vissa gånger med under natten. Vilket också resulterar i att jag har svårt att stiga upp på morgonen och är trött under dagen. Låg i sängen idag och läste, köpt boken The Hunger Games till iPaden. Så himla kul att ögonen slocknade och ipaden flög rakt ner på näsan haha. La iaf undan den och tog en PW på en timma, behövdes!

Denna veckan har gått ruksigt fort. Redan torsdag kväll och jag ligger i sängen och precis avslutat veckans nya avsnitt av VD. Tittade också på dagens BB avsnitt. Asså, nu är det FAN inte kul längre. Dom beter sig så jävla illa och mobbar och skit. Är glad att Sipan fick lämna, när han gick på Amandus om hans sexualitet så flippade jag. På andra sidan atlaten, det du!! Saknar fan BB 2011, då var det BRA TV..

Ska tvätta mig i ansiktet nu sen sova. Det var inget nytt avsnitt av Greys Anatomy, så jag får somna tidigt helt enkelt. Extremt bra, hoppas jag lyckas. En vecka kvar till Vegas, så jag behöver ju sömn ;)

Love you all!!

Me and my awesome iPad

WHAT'S UP!

Det var ett tag sen jag skrev, hamnar lite bakom här känns det som. Det har hänt endel. Så för att göra det lättare kan jag ju skriva en liten lista..

- Min dator är äntligen lagad och funkar utmärkt. Allt finns kvar på hårddisken!
- Jag har fått min flygbiljett hem till Sverige. Vilket är hemlighets stämplat..
- Jag har köpt en IPAD, världens bästa impuls köp!
- Jag har firat St Patrick's day, lite för hårt..

Så vi var ute igår och firade St Pattys day. Började med middag och en cosmo på cheescake. Slutade på en bar där vi hade drinkbord och vodkan flödade. Jag har mått piss idag. Skakig, trött, illamående och huvudvärk. Sitter och överför massa filmer och musik till iPaden nu, äntligen när datorn är hemma igen. Jag mår fortfaraned lite dåligt men det är bättre nu. Denna dagen har varit hemsk..

Jag ska försöka bli bättre på att uppdatera :) LOVAR!
Love you all.



you are the best mami

Hej vänner!

Tänkte slänga in en liten uppdatering. Har fortfarande ingen dator. Jag har köpt en extern hårddisk, så nu är datorn iväg för att fixa en backup! Saknar allt på datorn typ haha :)

Mamma har varit i Lund mån-tis. Hon mår äntligen bättre och allt är borta! Har väntat på denna dagen sen november då jag fick beskedet över Skype. Det har varit ett par tuffa månader. Speciellt känslan av att se sin mamma sjuk på en dator och inte kunna hjälpa henne. På ett sätt så har jag fått ta mig igenom detta själv flera tusen mil från min familj. En känsla som jag aldrig vill uppleva igen. Att vakna idag och få ett sms av mamma där det står att hon är överlycklig, är allt annat än underbart. Min mamma är bäst, och ingen slår henne!!! :')

Har precis pratat med David. Han hade pratat med min mamma på telefon och sa att allt var bra. Söt är han! Så nu kan jag andas ut och njuta av mina sista veckor :)

Tack alla för ert underbara stöd för mig och min familj! Family comes first <3


Update

Död, död är den.
Kostar mer att laga än att köpa en sprillans ny dator!
Tydligen så har datorn överhettats och bränt sönder hårddisken, heja..

Tur för mig ("tur") så går det att göra en backup på datorn och spara över allt till en extern hårddisk. Så då måste jag köpa en sådan och också hitta någon som kan göra det gratis. Om best buy ska göra det så kostar det 100 dollar!!

Har kikat på Mac datorer ikväll bara för det. Hatar mitt liv just nu. Igår var jag så glad för jag sparat så mycket pengar. Det gick ju över på en dag..


Bad luck maybe

Hej fina läsare!
Oboy vad jag har haft en mycket stressig och komplicerad förmiddag.

När jag kom hem från gymmet satte jag mig i sängen med datorn. Tänkte beställa en bikini från VS och skicka en request om datum att flyga hem till Sverige. Förstår fortfarande inte hur det hände, men helt plötsligt loggade datorn ut sig själv och gick inte att starta om! I panik ringde jag kompisar, försökte får tag på värdmamma (bäst på datorer) jag ringde tom hem till min storebror. Han kom med några tips men inget funkade :(

Datorn har inte gatt igång på hela dagen och jag går runt och är livrädd att alla mina bilder och min musik är borta för evigt!!! Min värdmamma tog en titt på den och sa något var fel med hårddisken och att jag borde åka till bestbuy och be dom om hjälp. Jag ber till gudarna att dom kan hjälpa mig..

Har suttit med G's Mac hela dagen, vilket har funkat utmärkt. Kunde skicka min request om flyget och beställa bikinin :) Frederik och Lina är på ingång och då drar vi med datorn.

JAG HOPPAS INNERLIGEN ATT DEN GÅR ATT FIXA..


Incredible weekend

Hallå vänner :)

2 dagar har gått sen den stundande födelsedagen. Hade det jätte mysigt på kvällen med min familj, vi åkte till en jätte mysigt italiensk restaurang. Drack såklart vin till maten :) Av min fina familj fick jag en ny system kamera från Sony och en weekend på ett spa resort/casino i VEGAS! Helt underbara är dom, grät av lycka typ :') Tusen tack till mina föräldrar, moster och mormor för pengarna!

spenderade söndagen på stranden vid golden gate bron med ett jävla gäng :) på kvällen blev det film mys här hemma med Frederik och Linnea :) med svenska pannkakor till middag! Så jag har haft en fantastisk helg :)

Måndagen är också över och jag ligger nerbäddad med polkagrisar och 2 avsnitt av big brother :)) Så bra har jag det! Körde dubbel Skype med Jossan och Emelie idag, as kul hade vi. I miss my bitches!!

I love you all!!


 


Happy Birthday

Äntligen är dagen här. Min 21 års dag :)

Började dagen med ett samtal från Lisa, Bamse frukost med barnen, Skype med mamma och pappa, telefon samtal med David och sen Skype med Jossan och Matilda :)

Kan väl säga att än så länge har det varit en helt okej födelsedag. Känner mig sjukt ensam och önskar jag var hemma och fick fira den med dom jag nyss nämnde. Speciellt systrarna party, så förfestade när vi skypade i 2 timmar! Men nu är det som det är :) ska göra mig oordning nu sen ut och äta med min familj :) Ikväll blir det drinkar med Frederik!!

Som sagt, en bra födelsedag. Men den kunde varit snäppet bättre ;) PUSS!


i love you bitches

Det har plingat i min telefon i stort sätt hela eftermiddagen/kvällen. Stänger ner Facebook inatt ;) Planerar att sova UTAN att bli väckt haha.

 

 


2 more hours

Hej vänner!

Har haft en sjukt skojig dag :) umgicks med Matilda på förmiddagen och eftermiddagen har jag spenderat med Frederik och barnen. Kvällen bestod av BB och nu The lord of the rings med Frederik.

Så det är min födelsedag imorgon. Fast tekniskt sätt, om man ska gå efter svensk tid, så är det min födelsedag nu! HAPPY BIRTHDAY! Enligt amerikansk tid så fyller jag år om 2 timmar.

Så imorgon är jag äntligen 21. Skriver imorgon om vad som pågår och vad lördags planen är ;) Fick paket av mamma, pappa och Elsa idag :) godis, brev och en söt teckning. Fick också mitt första paket av värdmamma. Berättar imorgon!!!

Tusen tack alla som redan varit effektiva och skrivit på Facebook. En litet logginlägg betyder så mycket här borta :')

xoxo

 


Please make my wish come true

Hej vänner.
Det har varit en bra dag. Spenderade förmiddagen med Matilda, myste lite hemma hos henne. Och nu i eftermiddag/kväll har jag haft sjukt kul med barnen. Busat och gjort läxor :) Kikade på dagens BB avsnitt också, grymt kul. Annica borde dock släppa loss lite mer ;)

Tänkte bara skriva att en intressant sak hände, för ungefär 2 minuter sen! Fick ett mail från Au Pair Care (organisationen). Dom skrev att det är dags att välja flyg datum hem till Sverige. Som ni alla vet, antar jag, så ska jag ju ut och resa en sväng med Lisa innan jag kommer hem och vi avslutar i New York. Lisa har redan köpt sin biljett hem, och jag ber varje natt att jag kommer hamna på samma flyg. Jag kan egentligen inget göra mer än att bara göra ett önskemål om att få flyga hem samma dag. Chansen att vi hamnar på samma flyg hem är minimal, men chansen finns. Jag har planerat att ringa och fråga om det går att fixa, men bara skjutit på det hela tiden..

Så imorgon ska jag skicka in papperna tänkte jag, med önskemål om vilken dag jag vill flyga hem. 3 datum får jag önska om. Och oftast blir det ens första val, men man vet ju aldrig. Vore jävligt idiotiskt om Lisa flög hem en dag tidigare än mig. Menas det att mamma, pappa och JOSSAN ska vänta ett dygn på flygplatsen? ONÖDIGT.

Så snälla ni, be och håll tummarna för min och Lisas skull! ♥

Wendsday outfit

Navy blue, orange, black and GOLD!

 

 


Vegas here we come!

Hej kära bloggläsare!

Det har varit en tråkig onsdag, tyvärr. Skippade träningen och vilade istället. Vet inte vad men min mage har spökar idag, hatar! Åkte till Novato på förmiddagen och stor handlade, mycket trevligt....

Pratade med David innan han skulle sova. Perfekt att göra det, blir liksom som en bra start på "eftermiddagen" varje gång jag hämtar barnen är jag extra glad, typ haha :)

Jaha annars då. Satt ner med värdmamma ikväll och kikade på hotell i Vegas. Vi hittade ett jätte bra som ligger mitt i smeten. Hon tyckte jag skulle ta med mina bästa klackar så jag kunde komma in på alla exklusiva nattklubbar ;) sitter nu och ska betala flygbiljetterna. Nu finns det ingen återvändo!!! Kollar också på dagens BB avsnitt. Så extremt jävla roligt är det :) kommer bli ännu bättre den dagen någon klipper till Jessica..

3 dagar kvar tills min 21 års dag. Sjukt!

Xoxo


Detta är början på en resa ute i världen. I min blogg kan ni läsa om mitt nya liv, i USA där jag jobbar som Au pair. Hur man lämnar ett liv efter sig och flyttar till världens mäktigaste land. Hoppas ni får en trevlig läsning!




bloglovin