Wonderful day


Kära läsare!

Vet ni vad jag gör? Nej självklart inte...
Tittar på Vampire Diaries, äter popcorn och skriver vykort :D helt sick! Jag skriver aldrig kort, men hade en massa liggande så tänkte, kanske ska bli lite extra vuxen. Någon som vill ha julkort i vinter?

Idag skypade jag med mami, som hade besök av Jossan och Matilda. Åh gud vad jag önskade att jag var hemma med dom! Vi hade en massa att prata om :) kul att se alla tre ihop också.

Spenderade sedan eftermiddagen med Emma. Åkte en sväng till Corte Madera där jag provaded skor. Sen en runda till Civic center i San Rafael, där vi käkade lunch på en filt bland getingar. Jag kommer sakna henne enormt när hon åker!

Har jobbat ikväll, men nu sover ungarna. Värdföräldrar stampar nog in om någon timma. Men ingen klagan här. Om exakt 8 minuter börja tredje avsnittet av Greys Anatomy! <3


Update


Hemma och ny duschad efter ett hårt zumba pass.
Fy sjutton vad den lille mannen körde hårt med oss idag, snabbt tempo och mycket studsande och BARA spansk musik, liiite tröttsamt nu. Den där lille mannen då, han är sjuuukt läskig..

Ska sätta på första avsnittet av True blood S3, sen sova gott! Imorgon väntas en heldag med Emma som åker hem till Sverige nästa vecka efter 1,5 år. Hur ska jag överleva här utan henne??

Godnatt amerika, Godmorgon Sverige!



Work out day

What up my homies :)

JAG HAR TANDVÄRK! Inte nog med att min ena visdoms tand, som spökat i ett år nu, börjar göra ont igen. Jag håller på att få ytterligare en, som sätter värk i hela käften på mig! Riktigt irriterande :(

Har lirat lite tennis idag på morgonen med Vilde :) Körde bara en timma då vi båda två hade lite saker att fixa innan barnen slutar skolan. Idag är ryes första fotbolls träning, sjukt spännande att se :)

Ikväll ska jag gå på mitt andra zumba pass. Har missat två gånger för att mamma och dom var här + resan till LA. Så det ska bli riktigt skönt att få träna lite ikväll!

Off to San Rafael och handla mat. Later!


She runs the world





Asså, jag kan fan inte sluta gråta till detta underbara klipp.
Beyoncé är en fenomenal kvinna och så otroligt vacker!



Update

Kom precis in efter en kvälls runda uppe vid bron med emma :)
Blev några bra bilder, inget som jag orkar lägga upp dock!

Ska chilla en stund nu sen sova. Börjar känna att hösten är på ingåg. Och självklart så är jag på väg att bli dunder förskyld, känner det på mig! :( Tror att denna veckan är den sista som bjuder på sol och 30 grader. Men jag är så trött på solen nu så hösten får gärna komma ;)

Puss och godnatt!

Blogg.se in my iphone

WOW, blogg.se har äntligen kommit ut med sin app, bara 6 månader försent! Jaha, får väl testa och se hur det fungerar då.

Har lirat tennis idag, ska duscha nu sen möta upp Vilde för lunch innan vi hämtar kidsen! Puss säger vi så länge :)


Iphone moments

Stunder som jag lyckades föreviga med min iPhone!















.


Back to life

Hej vänner!

Har sakta kommit tillbaka in i den amerikanska vardagen. Jobbade för första gången idag på en vecka, och det gick bra. Är lite små trött och depp, men det går nog över efter några dagar. Är så van vid att ha min familj här, men nepp.

Ska alldeles strax åka till San Rafael och handla mat och ta en runda på stapels. Blir nog en lugnt förmiddag innan jag ska hämta barnen på skolan vid tre tiden.

Är fruktansvärt glad över att dagarna går så fort. För det är ynka 7 månader kvar tills Lisa kommer tillbaka hit. 8 månader kvar tills Jossan står på flygplatsen och väntar på mig! Och vet ni vd jag gör för att få tiden att gå liiite snabbare? Spelar the sims ;) haha.

Puss!


I am home, and alone

Äntligen hemma, och jag saknar mamma pappa och lisa så det gör ont!

Satt själv på LAX i 3 timmar och väntade på mitt flyg, dom andra tre var på andra sidan flygplatsen pga. vi flög med två olika bolag. Vilket sög, gud vad jag grät när jag insåg att jag var tvungen att säga hejdå 3 timmar innan jag planerat göra det :(

Flyget hem gick iaf super bra, och fort. Tog bara 50 minuter. Satte mig på bussen från SFO och hem, där min värdmamma och lillepojke hämtade upp mig.

Första rundan tvätt är inne i maskinen. Jag har ätit, och poppat popcorn som jag också självklart brände så kan ju typ bara äta hälften av dom :( Är ensam hemma ikväll så ska ligga i min säng med datorn i knät och spela en massa the sims!

Fick sms av mamma innan, dom var framme i Chicago där dom skulle vänta 3 timmar. Så snart lyfter dom till Köpenhamn. Lisa ville verkligen inte åka hem :( hade kunnat göra vad som helst för att ha henne kvar hos mig.

Nu ska jag ladda upp alla miljoner bilder på FB som tagits under veckan i L.A :)
Puss!


Spent the day at Universal

HEJ! har spenderat hela dagen på Universal studios, så sjukt häftigt! Ligger nu i sängen och inväntar andra avsnittet av Vampire diaries och senare ikväll, säsongs premiär av Greys Anatomy!! I'm in heaven :) hörs på lördag kväll när jag är hemma. Puss!

In Santa Monica

Friends, vi har nu landat i LA! Santa Monica rättare sagt ;) här ska vi stanna tills imorgon då vi drar vidare mot ett hotell i Anaheim. Åh just det, påväg ner stannade vi på ett outlet, och alla 240 dollar som jag sparat ihop till en onepice kastade jag bort på bra shopping! Framför allt nya vita låga Converse och sprillans nya Raybans ;) så fucking nöjd!! Nu ska vi gå ner till strand promenaden. PUSS!!!!!!

Update from the CA trip

Hej vänner! Tänkte bara uppdatera er lite. Ligger i en säng med Lisa på ett hotell i Monterey, CA. Är på väg ner till LA med mamma pappa och så Lisa :) Vi åkte igår upp till Napa valley och besökte lite vingårdar och övernattade i min värdfamiljs stuga vid Clear Lake. Imorgon kväll ska vi nog vara framme på nästa hotell. Ska fortsätta mysa med min syster och titta på film. Godnatt!

Golden gate park

 



A wonderful family week

Hej kompisar!
Jag har verkligen inte glömt er, men sitter ju såklart inte vid datorn när mamma pappa och Lisa är här. Det beror på att dom ALLTID har min dator så jag får inte tid vid den :(

Men det är självklart mysigt att ha dom här. Vi har varit inne i stan, besökt alcatraz, kollat baseball, shoppat och myst med min värdfamilj :) och dom går så bra ihop!! I helgen börjar min semester. Det blir en trip till Napa Valley och på söndag kör vi ner till L.A

Kan köra ett inlägg till innan vi åker ner. Och så hoppas jag att det finns wifi på hotellet i L.A så jag inte går helt balonas utan facebook, skype och viber :P

Puss vänner!!

The inroduction

Hej kära läsare!

Kan ni förstå att jag är typ super glad nu, med mina föräldrar + syster här :) Igår efter jag hämtade dom på flygplatsen, där vi lipade av lycka, så umgicks vi bara här hemma och åt middag. Dom fick också träffa min värdföräldrar innan dom åkte på fest.

Idag tog vi bilen in till stan. Först körde jag dom igenom stan, ner för Lombard street, the cricket st, det tyckte dom var häftigt ;) sedan parkerade vi bilen vid union, och tog oss an en shopping runda på union square. Lisa var den som köpte mest. Avslutade dagen med en snabbis inne i Golden Gate park.

När vi kom hem ikväll så fick dom träffa barnen, som var super snälla mot dom! Vi badade i poolen och satt och pratade i hot tuben. Nu har vi duschat och är på väg i säng. Iförd ny pyjamas :D

Imorgon ska dom få följa med mig när jag jobbar, och så ska dom ta det lugnt vid poolen. Jag gör nog detsamma :) Kan ni alla förstå hur glad jag är med dessa knas bollar här!

Godnatt <3



They are coming today

Hej vänner!

Har typ stirrat runt hela dagen, för idag kommer dom ju. Mamma, pappa och Lisa :) har slutat jobba, så nu sitter jag mest och väntar ut tiden. Ska köra om ungefär 30 minuter!

Mamma gav mig aldrig deras flightnummer, bara terminal och klockslag. Fick då ett sms av Lisa att planet var försenat och dom visste inte när dom skulle landa. Så typiskt min mamma! Men jag tror att jag hittade rätt flight på SFO hemsida.

Nu är jag laddad, men ändå så nervös :) Har inte riktigt fattat det än. Efter 4 månader, det längsta jjag varit utan min familj, så ska jag äntligen få krama om mina föräldrar och min syster igen <3

4 months in U.S

Fredag, sista dagen på min jobbvecka. Jag säger det igen, det är läskigt var fort tiden går här! Idag har jag varit här i 4 månader!! Imorgon kommer MPL, och stannar i 2 veckor. Tänk vad fort dom veckorna kommer springa iväg :(

Ringde nyss Lisa på vibern, och hon skrek rätt ut :') Hon stod typ i någon katedral vid ceteral park eller vad fasen hon nu sa. Det var super dålig teckning så hörde inte så bra. Mamma fick jag också prata med, hon berättade att dom sätt Meg Ryan med sin dotter i en mataffär :P

Har precis ätit frukost. Ska se ett avsnitt av true blood sen åka och stor handla till min värdmamma. Hon ska ha firmafest på söndag, så det kommer enormt många människor!

Ikväll efter jobbet blir det mys med Linnea och Matilda :) Puss!

Damn boy you'r hot

Denna ljuvliga t-shirt hamnade i mina ägor idag!



Viber, I like that shit

Konichiwa people!
Vad har ni gjort idag? Vill ni veta vad jag har gjort? Ja det vill ni.

Okej, började med att nästan försova mig. Vaknade 6.57 av att familjens hemtelefon ringde (ute i köket) Tydligen så hade min mobil dött under natten. Jädra tur hade jag där.

Gick med barnen till skolan, tog puppsen med ut på prommis, kollade lite på true blood, pratade med david på vibern som min kusin tipsat mig om. Funkar ju sjukt bra, lite dålig mottagning vissa gånger. Tror david ringde upp 5 gånger efter det brytits och va sur på min telefon haha :) men fick iallafall prata med honom, tur det!

Hämtade liltösen vid tre. Vi satte oss på skolans gräsplan och drack milkshake samtidigt som hon gjorde sina läxor. Åkte hem, lekte med Shady, åt middag och avslutade med att titta på football. Premiär idag och min värdpappa går runt och sjunger, bra stämning ;)

Men aa nu vet ni vad jag gjorde idag, kul va?? (det är okej att säga nej)
2 dagar kvar tills MPL kommer, insane!
Nu ska jag sova, men först. Visa er något som kom på posten idag (!)



Update

Aa just det ja, jag har ju börjat skolan igen (korekt svenska?)
I tisdags var det 1,5 timmas tennis, vi pratade mest och tennis läraren pressenterade sig osv. Riktigt trevlig var han, och träffade många nya glada au pairer :P

Ikväll gick jag på min andra klass med Linnea, Zumba. Så jävla kul! Läraren var ju lite weard, en snubbe, med längre hår än mamma, och wannabe maxicano! En timma höll det på, och jag gick all in i början vilket slutade med magkatarr den sista halvtimman :( skulle inte ha slängt i mig maten innan som jag då gjorde.

Nu ska jag ta en dusch sen sova, ska vara i säng halv tio idag. Punkt slut!

Mixed it all up

Ja då har det blivit lite ändringar i bloggen.
Så typiskt mig asså, kan aldrig ha det likadant, men förändringar är väl bra!

Nytt tema, nya färger, nya kategorier och ny header. Självklart fortfarande på Golden gate bridge, det kan man ju inte ändra på haha.

Sitter och äter frukost nu och läser om den tragiska och sjukt irriterande "nyheten" om Stefan Livs död! Kan inte riktigt inse vad som hänt honom. Enligt mig, sveriges bästa hockeymålvakt och HV71s stjärnskott. Kommer ju ihåg sist jag satt här och läste om Ryan Dunns död, världen är en läskigt plats..

Ska strax köra och handla mat, byta om till shorts (30+ idag) skypa med David, sen hämta barnen på skolan :) dagarna går så skrämmande fort här. Vi har redan börjat prata om halloween haha ;P

Peace out.

Mirror on the wall

Jag vet, det har blivit mycket musik här i bloggen den sista tiden. Men jag bara älskar det, speciellt Lil wayne! Denna låten finns med på hans nya album Tha carter IV DELUXE EDITION. Och den är sååååå fiiiiin! Mirror ft. Bruno Mars


Safe in New York

Hennes sms skulle landa vid 12 tiden sa hon, så ivrig satt jag och väntade hela förmiddagen på det. Ett litet bevis på att flygresan gått bra, och att tullen fungerat som den ska och att New york security inte hade blivit ursinniga på dom (psyko grabbar, svårt att ta sig in i NYC ibland)

Vid halv två (!) skrev mamma att dom var framme i lägenheten i manhattan. Var ju orolig att något hade hänt dom ;o men allt hade gått bra, både för mami papi och syster.

Kan inte förstå att dom är i NYC, vilket känsla det borde vara för dom. Speciellt för Lisa, hon har alltid velat åka dit. Är sjukt glad för hennes skull :) En av världens mest häftigaste stad, måste det vara.

På lördag är dom hos mig! <3



Why I Love You

Jay-Z och Kanye west live i San Jose 10 december,
det hade ju varit något!



And the weekend is over

Då var helgen slut,
idag är det dock måndag, men labor day pågår här borta idag, alltså röd dag.

Om en timma kommer familjen hem från L.A, så gissar på att kidsen har mycket att berätta om :) Så imorgon börjar dom skolan, även jag!!! Sen är det bara enstaka dagar tills mami, papi och lisa är här. FUCKED UP!

Skypade med mamma och pappa innan. Imorgon bitti (svensk tid) flyger dom till New york. Så vi pratade lite om vad som ska hitta på där och vad dom vill göra här i SF när dom kommer. Är ju så sjukt sugen på att gå på en giants match innan dom åker ur serien. I år spelar dom inte lika bra, så tyvärr blir det nog inget slutspel.

Aa, mycket som pågår nu känns det som. What ever, peace!

what the hell is wrong with me

Tja,
Vaknade vid tio idag, och har inte gjort ett piss sens dess. Verkligen, bara legat i min säng och tittat på true blood. Sätt hela första säsongen nu!

Men vad är det dom brukar säga, söndagar är vilodagar? Haha, har verkligen dåligt samvete för att jag bara legat här. Kikat lite på jeffrey campbell skor med, dom jag "söker" finns ingenstans att finna längre. Ska fundera på att köra på en annan färg eller hoppas på det bästa. Men det löser sig, är minst en månad kvar innan dom är mina :)

Nä men ligga här resten av kvällen kanske. Lika bra, så veckan börjar snabbare. Vilket betyder att det bara är några enstaka dagar kvars till min familj kommer, stööööört!

Peace out.

I ain't shit without u




Lil fucking Wayne

Igår kväll var, epic!
Helt sickt hur sjukt bra Lil Wayne är. Definitivt en utav landets topp rappare. Hans röst, hans låttexter, hans musik, hans känsla och hans sjukt snygga kropp!!!!!!!!!!!!

Kan fan inte säga mer än så, är så jävla nöjd med kvällen och så stolt över att ha sätt snubben LIVE. Bäst är han, inget annat!



Saturday, and i'm cleaning

Godeftermiddag!
Kom hem vid tre inatt och hade svårt för att sova, så sov ut till elva idag! :)

Har inte gjort mer än att titta på New moon, tagit ut hundarna en sväng, och städat mitt rum. Har en maskin med sängkläder igång med. Riktigt effektivt, nu sista timmen iaf haha. Har också putsat av mina skor, snart blir det tillökning i den familjen med..

Ikväll blir det lugnt. Antingen bio eller hemma mys här hos mig :) Nästa helg är min underbara familj här! Kan inte fatta att det bara är 7 dagar kvar, det är fucked up.

Berättar mer om Lil Wayne konserten lite senare ;)


Sorry boys, I feel for you

Kära vänner,
Jag sitter här i min säng, färdig jobbat för veckan, och bara älskar era uppdateringar på facebook. 10 grabbar på rad där texten lyder "SVERIGE SUGER, fan vad dåliga vi är, zlatan borde göra jobbet själv, byt ut backlinjen, sälj granqvist på blocket?..

Come on boys, it's friday! Njut av dom heta flickornas sällskap och en öl i handen ;)

Vad gör jag själv denna fredag?
LADDAR INFÖR MR. HIPHOP, LIL WAYNE LIVE IKVÄLL! :D
Så helt ärligt, inte en jävel är ju gladare än vad jag är just nu!

Kärlek till er alla, i miss u. Puss!


true blood

Ligger i gose sängen, fortfarande fullproppad med kläder, och tittar på true blood. Har typ bytt ut buffy mot en annan vampyr serie haha. Linnea tyckte det var dags för mig att ta tag i det så, why not!

Har haft en strålande dag. Inte gjort någon alls typ, legat hemma och tagit det lugnt. Skypat med mamma, Jossan och David, så har inte varit ensam precis! Åkte till u-topit med barnen efter skolan. Dom har haft överskotts energi idag, så här ligger jag med spräng huvudvärk..

Ska se några avsnitt till sen sova.
Imorgon åker kidsen med sina föräldrar till L.A, kommer tillbaka på måndag. Så den största planen för mig i helgen är att STÄDA, och självklart sova...och så får vi inte glöma Lil Wayne live imorgon !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kreayshawn

Gucci Gucci, Louis Louis, Fendi Fendi, Prada
The basic bitches wear that shit, so I don't even bother
I put that on my partner, I put that on my family
Oakland city representer, address me as your majesty
Yeah you can kiss the ring, but you can never touch the crown
I smoke a million Swisher bluntsand I ain't never coming down
Bitch you ain't no Barbie I see you work at Arby's
Number 2, super-sized Hurry up I'm starving
Gnarly, radical, on the block I'm magical
See me at your college campus baggie full of Adderalls
Call me if you need a fix, call me if you need a boost
See them other chicken heads? They don't never leave the coop
I'm in the coupe cruising, I got the stolen plates
Serving all the fiends over there by the Golden Gate
Bridge, I'm colder than the fridge and the freezer
I'm snatching all your bitches at my leisure


How do you explain love to a 6 year old boy

Idag var det jag och barnen ensamma till middag :) Vi satt länge vid matbordet och åt, pratade, skrattade och hade helt enkelt lite kvalitets tid. Helt plötsligt ville lill killen prata kärlek. För han förstår inte vad det är..

Tydligen finns det en super söt tjej i hans klass som han tycker om. Men han tror att kärlek betyder att man ska gifta sig. Så där satt vi, tre stycken och pratade om kärlek. Jag beskrev vad det är och hur det kan fungera. Insåg då, hur fasen ska jag beskriva det här?

Jag tycker om när barnen fråga konstiga frågor, för det får min att fundera innan jag svarar. Förklarade enkelt, så att han förstår, skillanden med att älska en person och en sak. Hur mycket lill tjejen älskar sina hundar och katter, hur mycket han älskar sina pokemon kort och hur mycket jag älskar min mamma :')

Berättade också hur det "går till" när man tycker om en person. Så efter ett tag så insåg han nog att han inte var kär i denna flickan, bara att han tyckte om henne. Så söt! Vi berättade också för varandra hur mycket vi älskar någon/något. T.ex. som tusen varv runt månen.

Så det var en mycket intressant kväll :) Nu ska jag duscha och sedan sova. Imorgon väntar en full späckad dag (NOT) Har typ inget för mig när barnen är i skolan, men något ska jag nog hitta på! Godnatt.

Detta är början på en resa ute i världen. I min blogg kan ni läsa om mitt nya liv, i USA där jag jobbar som Au pair. Hur man lämnar ett liv efter sig och flyttar till världens mäktigaste land. Hoppas ni får en trevlig läsning!




bloglovin