hola bitches

hade en fantastiskt mysig kväll igår, sånt behövs nu innan jag far iväg :')

Idag blir det jobb mellan 16-00. Längtar tills jag slutat jobba! (forever)
Just nu ligger jag och tittar på Flags of our fathers. Hoppas jag hinner se klart den. Måste ta bussen in lite tidigare för att hämta mammas bil och lämna in mina babes hos en skomakare. Festade alldeles för hårt med dom på emmas 18 års fest i höstas ;) moahaha!

tjolahopp!


designing good life

Vilket jävla piss väder det har varit idag :o jag som var säker på att det skulle bli strålande solsken idag, men tyvärr så blev det ju inte så.

Tog iaf bussen in till stan idag. Käkade frukost hos min syster lisa och efter det tog vi en promenad på stan med erika :) hittade inget och hade inga kassar med mig hem, imponerande!

Följde med pappa upp till hans kontor för att skriva ut lite mer usa papper. Fick med mig en ny locktång hem som OBH snart ska lansera. Så jag testade den och blev inte så värst imponerad. Har en favorit och den går jag ingenstans utan. Tack vare den så blir mitt hår alltid lika awesome ;) den funkar bäst på personer med långt hår och heter OBH nordica Björn Axén curler 25mm, en riktig tjockis! Den ska definitivt med till usa, tillsammans med min underbara plattång och älskade hårfön :P

Så här blev lockarna med den nya locktången :) den är cone-formad med, lite ballt.



Nu ska jag börja fixa med en pressent som en viss goding ska få innan jag åker :')


never mind

måste ändra bloglovin kontot, så strunta i detta inlägget :P

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/2226585/johanna?claim=m8gka6h5aer">Följ min blogg med bloglovin</a>

this is to hard

Jag känner att jag är i en fas i livet där allt känns så sorgligt och deprimerande. Jag tror det kan bero på att jag ska släppa allt och byta ut mitt liv. För när jag tänker efter så är det ju exakt det jag ska göra!

Igår insåg jag att jag bara har 6 helger kvar i Sverige, och alla är inplanerade. Jag har inte en ända ledig helg kvar nu! Så sjukt irriterande och så jävla jobbigt. Börjar undra nu om jag verkligen kommer klara av detta..

Lunchade med Jave efter jobbet idag uppe på grand samarkand. Där mötte vi toffelmarija och hennes pojkvän från norrköping. Svängde in på h&m med och inhandlade en kjol och ett leopardlinne, rawr!

Imorgon ska jag äntligen få träffa min älskade syster. Vi ska ta en sväng på stan och träffa Erika :) hoppas på fint väder! Nu ska jag käka hemmagjord pizza med mami, sen fortsätta ligga i en fosterställning i min säng.

Deprimerande sa jag att det var va?

favoriter

ligger fan lite efter..

Dag 17 - Min favoritblogg

kenzas.se har alltid varit min favorit. Hon skriver jävligt bra och hon är så sjukt läcker! Jag älskar också en blogg med många bilder, och det har hon. Plus att det har blivit en riktig bra modeblogg. Har hittat många snygga tips av henne ;) som alla andra brudar i Sverige!

två andra bloggar som jag ofta läser är tyras.se & katrin zytomierska


no life chicks

Hej alla :)
tänkte berätta lite om gårdagen.

Körde till Kalmar med Haben och Frida vid elva för att testa på shoppingen. Den sög! Fick med mig ett par nya jeans och ett par leggings och en kasse alkohol. Vi var där i 1,5 sen körde vi hem. Men resan den var rolig och vi dunkade musik som fan ;)

På kvällen förfestade vi hos Frida. Jossan och Issa var också med :) vi tänkte inta Grace 25, vi var lite trötta på oleo och ville prova något nytt. As taggade var vi! Väl framme i kön vid elva så spårade det redan ut. Brudrar som skriker och tar fjortis bilder och pussas och håller på. Vi stod verkligen och stirrade på dom. Inne på grace var dom fan värre. Jossan kom på det att alla brudar på garce25 letar desperat efter sin drömprins men lyckas nog inte. Dom knuffas och dom sliter i håret och så har dom feta väskor på sig som dom är i vägen med!

Vi konstaterade att detta sög och gick hem vid halv ett. Fuck that utgång asså, den var hemsk! Nu är det jävlar bevisat att tjejer som är 25+ är så mycket värre än våra kära 93or, akward!!

Idag blev det bakis mat på jobbet, nuggets som vanligt. Jag körde hem och tog mig en fet powernap och vaknade för en timma sen. Så  nu ska jag käka lite sen kolla på alla mina miljoner filmer.

Längtar till usa så ni anar inte. Utelivet i Växjö kan fan ta sig någonstans...


she did it again

nu är hela mitt fucking rum städat från taket till golvet!!
så här rent har det inte varit på evigheter :o
tände alla mina ljus med och mysfaktorn var väldigt hög, gosfredag!

Tittade på love and other drugs med, helt okej. Är inget stort fan av kärleks blaskor. Har också skickat efter lite bilder att framkalla med. Vill ha med mig några till USA, även om allt finns på datorn.

Nu ska jag iaf sova och tagga inför roadtrip till Kalmar och utgång imorgon :) lyssnar på brittans nya album Femme Fatale samtidigt, as bra är det!

godnatt everybody!


clean up my mess

hej käraste :)

Idag är en riktig "deg" dag. Har precis kollat på det senaste avsnittet av Greys Anatomy, som kom inatt. Samtidigt så håller jag på att tvätta mina lakan. Vilket då innebär att jag måste bädda rent!

Ska också ta flera varv med damsugaren på mitt rum och DAMMA! Rensa i garderoben och vika ihop alla mina kläder. Det är få antal gånger som jag erkänner att  jag har för mycket kläder...

Ikväll ska jag bara vara hemma. Pappa ska grilla åt mig och efter det slänger jag mig i sängen med en bra film. Ska upp tidigt imorgon och köra till Kalmar med Haben och kanske Loppan. Vi ska ta oss en shopping tur :) så ikväll ska det brännas en ny awesome roadtrip skiva!

Har också klickat hem lite nya smycken från stylebytyra och Items by Johanna :)

Nu måste jag börja städa :(
Katy Perrys nya låt E.T rullar på i spotify samtidigt!

jeans från topp till tå

todays outfit




last woork out

cha cha bloggen ;) (den där meningen fastar i skallen)

måste börja med att säga att vädret idag har varit helt fantastiskt :) tog min jeans jacka på mig idag, en underbar känsla. Även om jag har jobbat hela dagen och inte fått vara ute i solen så gjorde vädret allt ändå :P

Efter jobbet åkte jag till ATC och körde ett spinning pass. Tyckte det var dags att dra ner en sista gång. Så idag satte jag mina fötter där inne för sista gången på lääänge. Tränings kontraktet går ut nästa vecka, yeah!

Nu har jag tittat på gårdagens BB avsnitt. Ska chilla lite nu sen se dagens avsnitt och sen sova som aldrig förr! Jobbar imorgon med, men slutar redan vid 14, så hoppas på bra väder imorgon med. Måste dock städa :(

bye friends!


Amerikanska ambassaden

Nu ska jag berätta hur jag skaffade mitt visum, äntligen!

Hade en bokad intervju vid 9.30. Kom till Stockholm dagen innan med mamma. Vi sov över hos vänner som vi har där uppe :) så på torsdag morgonen så körde dom ut oss till Djurgården.

Jag hade dubbla jackor på mig för någon hade förvranat om att man kan få vänta ute. Jag fick inte ha med mig någonting in. Bara mina papper. Så jag och mamma bestämde att träffas på ett fik när jag va klar. Hon fick ju heller inte följa med in!

En kines kom fram och snackade amerikanska och gick igenom mina papper. Fick gå igenom en säkerhets kontroll och blev sen hänvisad till en stor byggnad av en annan amerikan. Gick fel först och hamnade i ett garage, då skrattade han åt mig :(

Väl inne mötte en svensk vakt mig som följde mig till en reseption där en bitter svensk kärring satt. Hon tog alla mina papper + mitt pass och bad mig sitta ner och vänta. Även om jag hade bokat tid 9.30 så fick jag ju då vänta.

Inne i väntrummet satt folk över hela världen. Så fort jag satte min fot i denna byggnad så kände jag att jag inte var i Sverige längre. Där fanns ryssar, araber, amerikaner, svenskar och en kopia av dalai lama, iförd ett oragne skynke.

Efter att ha väntat i 1 timma och 15 minuter, kollade på BBC news under tiden och läste i min bok, så ropade dom ut mitt namn. Fick gå till en lucka och lämna fingeravtryck. En amerikansk kvinna frågade mig var jag skulle i USA och var den staden låg. Hur många barn jag skulle ta hand om och hur gamla dom var. Sen berättade hon lite om papperna hon gav mig sen fick jag gå. Det tog max 2 minuter!

Den amerikanska kinesen hälsade hejdå, sen gick jag mot det där jädra fiket för att hitta min mamma. Avslutade dagen med en massa shopping sen tåget hem :)


Det var det hela :) hade fått höra att denna processen kan ta upp mot 4 timmar. Mig tog det nästan 1,5 timme är glad för det! Idag fick jag mitt pass hemskickat med visum inklistrat, sjukt stilig är jag ;) och då skämtar jag ju såklart!


I can't take it no more

Har haft en piss kväll på jobbet!!!
dom första timmarna på dagen var bra, men den sista timmen ikväll SÖG!
fick stå själv i 2an sista minuterna innan jag slutade, och det kom cp många bilar. Det gick bra, det gjorde det. Men med otrevliga gäster och stress kommer ilskan!

Nu är jag iaf hemma. Hämtade ut ett paket som inehöll mitt visum, så jag blev genast glad igen. Nu är det fan inte långt kvar innan jag åker :o

Hade velat se Vampire diaries, men har sätt alla avsnitt nu så då blev jag arg igen. Ska mysa till det med en film istället. Har en jävla massa men inte lyckats se någon.

OCH JAG LÄNGTAR TILL LÖRDAG FÖR HELVETE!!!!!!!!!!



Hallåååå

Okeeej, tänkte börja med att skriva förlåt för att jag inte ha bloggat på flera dagar. Men varför det, pallar jag inte så PALLAR JAG INTE!

Har haft stängningshelg hela helgen och inte haft tid att sitta här. det var t.om. sista jobbpassen tillsammans med Frida :( vi har jobbat ihop i tre år. Hon var min arbetsledare och är en av mina bästa vänner, och nu har hon slutat sorligt. Men henne träffar vi i helgen igen :)

Och igår efter jobbet så åkte jag på tatuerings-roadtrip med bönan och hennes syster matilda. Jossan har sagt att hon vill ge mig en tatuering innan jag åker, så igår fick jag den! Tatuerade in en text på underarmen som jag själv skrivit, med ett twilight typsnitt, gjord för Jossan. Bara för det så gjorde hon samma text, fast större och på revbenen :) så nu är vi bönor resten av livet!

texten står på franska, och det betyder "sann vänskap är evig, och vår vänskap är störst" :)

Och det där med att berätta om amerikanska ambassaden..gör jag en annan dag ;)



shopping á la stockholm

Hej kära vänner, äntligen är JP hemma ;)

Kom nyss hem till Alvesta. Måste ju säga att jag gillade att det var vinter à la russia här :o det var ju för fanken vår när jag åkte? Mina vita converse var dyngsura!

Tänte berätta om dagarna i huvudstaden.
Bestod mest av shopping. Jag ser alltid fram emot att gå in på Zara, topshop och weekday. Men denna gången hittade jag ingenting! Zara var för mycket "buisness" topshops finaste plagg var för dyra och weekday hade inget som föll för min smak. Men, jag tycker det ändå är roligare att shoppa mycket på lågpris butikerna än att köpa enstaka plagg av dyra märken. Så all min shopping kom från h&m och gina :) MEN, huvudstaden har mer att erbjuda än lilla Växjö.

Jag fick med mig hem! Sprillans nya jeans (äntligen nya smala jeans) en grå collage tröja, randig tröja med djup rygg, hallonrosa t-shirt, svart oversize linne, svart spetsbody och två nya böcker var av en är på engelska.

Fick också ett halsband av min mami. En skydsängel. Det ska med till USA och på så sätt så är mamma med mig varje dag :') det blev självklart en massa god mat och vin dessa dagar med!

Nu ska jag titta på Vampire Diaries sen sova.
Skriver imorgon hur det gick på ambassaden, det var läskigt...





auf wiedersehen

Hej kära vänner :)

idag är det ett fantastiskt väder ute, så här tänker jag då definitivt INTE sitta. Ska alldeles strax ta bussen in till stan, hämta mammas bil, plocka upp Jossan sen åka och jobba stängning, ska ju bli jätte kul..

Imorgon bitti ska jag och mamma ta tåget upp till Stockholm. För på torsdag morgon så har jag en intervju på den amerikanska ambassaden. Dom ska ställa frågor om min resa till USA, sen så skickar dom mitt visum på posten. Så jag och mamma åker redan imorgon så blir det en full dag av shopping, vilket jag verkligen ser fram emot.

Så vi hörs på torsdag kväll så får jag berätta hur det gick :) ha det så bra här hemma.

ciao!


akward

Dag 16 - Ett datum jag aldrig kommer glömma

8 Juni 2010, studentdagen.
Hela dagen var perfekt. Vädret, stämningen, känslorna. Helt sjukt va bra den dagen var.

Det veckan var underbar. Ibland så saknar jag det. Men då påminner jag mig vad som väntar längre fram :') Och inget kan slå det jag ska få vara med om..

För helt ärlig,
jag är så jävla trött på skiten som pågår här hemma. Patetiskt.

all these problems

Hej alla :)

Tyvärr blev det inget bloggande igår, inte för att jag direkt hade tänkt blogga varje dag men igår var jag aldrig hemma. Umgicks med Jossan och Matilda hela dagen. Vi var i Moheda och Matilda slingade mitt hår, så nu är jag lite blondare. På kvällen kollade jag på film med Fidde och Stabel, helt okej söndag!

Idag så kommer Frida hem till mig och myser och så ska jag åka ner till ATC och få massage. Fick ett pressentkort av mamma i julklapp. Tyckte det var dags att utnyttja det :)

Asså, mitt hotmail konto har typ hackats av någon idiot. För jag skickar tydligen ut jävligt mycket spam mail. Tog hand om problemet efter att kontot spärrats, men jag själv fortsätter att få spam mail av alla andra. Är trött på skiten. Min mobil vibrerar ju hela tiden av alla 100 mail som kommer varje dag. Så nu har jag äntligen bytt hotmail konto. Så måste dela ut den nya mailen till alla sidor och till familjen i USA samt STS. Kul förmiddag ;)

Just det, jag och Jossan gick ju ut i lördags. Det var faktiskt kul, det uppkom väl några arga stunder men sånt händer väl fan varje utgång jag har! Men jag hade en bra kväll med min böna :) kommer verkligen sakna henne när jag åker. Ser fram emot den 21 mars!


bästis middag

Hej kära vänner :)

Detta har varit en riktig mys fredag. Har jobbat på förmiddagen och det var riktigt segt. Nu är jag iallafall ledig fram till tisdag.

Ikväll bjöd Marija mig på middag för att jag har fyllt år. Planen var att dricka vin med sen hälla i oss några drinkar på lagerlunden, men så "hårt" som vi jobbar så blev det bilen till akropolis och cola till maten ;)

Nu ligger jag hemma och kollar på Vampire Diaries. Äntligen en ny serie att följa. Fick första säsongen av Gisela eftersom jag passat Elsa en del, stort tack för det! Lite tom & jerry kex med och sjuka sms konversationer så är detta en riktig mys fredag. Det värsta är att det snöar ute ;o

Nu ska jag mysa vidare :)


bönjävel

Dag 15 - En rolig bild



En känsla

Dag 14 – Någonting jag saknar väldigt mycket

Har funderat länge på vad jag ska skriva här och till slut kommit på, att jag har allt jag önskar mig. Underbara vänner, en härlig familj och ett hälsosamt liv. Ibland kanske även jag kan känna att det finns något som fattas, men det är bara vissa stunder. Men sen kom jag på det, det finns en sak som jag saknar som jag hade förr.

Det är ingen person, det är inget föremål utan mer en känsla eller kanske en livsstil. Känslan av att ha någon som alltid finns där. Jag vet inte hur jag ska förklara men antar att ni förstår. Jag hade det förra året, och det var underbart. Ibland saknar jag den tiden, och önskar att jag fick ha det så igen.

MEN jag är lycklig och jag mår bra! :')

Hello sunshine

Idag var jag lite effektiv. Och hej underbara sol :D

Steg upp halv tolv, snörade på mig skorna och gick upp till krykan! Har umgåtts med Åsa och barnen hela dagen. Och nu i eftermiddag har jag tvättat mammas bil och solat :)

Nu väntar jag på middag av pappa och självklart ett glas vin på det ;)
Planerar en fjärde tauering med, inte så populärt här hemma..

Nu när jag fått en ny kamera tänkte jag införa en ny kategori, Dagens outfit. Får se hur bra jag kommer bli på det här. Gör det mest för att jag tycker att det är kul :) det är ju alltid roligt med en blogg med många bilder! Så här såg jag ut idag när jag promenerade :)


Converse all star

Hej goa vänner! :)

Självklart gjorde jag som jag sa igår, åkte in till stan idag och gjorde av med alla mina sparade pengar. Men ack vad jag förtjänar det. Så nu har jag inhandlat en ny vårjacka. En as läcker skinjacka från Olssons, samma som min läckra syster. Och ÄNTLIGEN nya converse :) vita fick det bli denna gången.

Ikväll har jag varit ute i Moheda hos min "lillasyster" Amanda :) Henne har jag känt väldigt länge, men vi började faktiskt umgås i höstas. Hon är en underbar liten filur. Anyway, vi har inte sätts på ett tag så idag var vi ju tvungna att skvallra ikapp. OCH JÄVLA vad saker jag fick veta, fy i helvete.

Jag liksom hänger inte med längre, vad sjutton kan man utsätta sig själv för?

Imorgon är jag ledig, och har ingen aning om vad jag ska göra.
Kanske sola igen (:


20 års helgen

Vilken helg det har varit!!

Blev ju "kidnappad" i lördags av hela min tjocka släkt. Både mamma och pappas sida. Efter att ha blivit lurad hela morgonen av mamma och pappa så blev dagen riktigt bra till slut.

Dom hade hyrt hanaslövs lokalen och pulka backen. Så när jag åker ut med Hampus, Gisela, Kim och Elsa så är verkligen alla där. Hade förväntat mig några, men absolut inte alla.

Vi åkte pulka och drack öl. Jag fick åka snöskoter vilket var jävligt kul ;) på kvällen så åt vi mat, dansade till Mora träsk med alla barn och min kusin Andy spelade ett spratt med mig. Hela dagen blev lyckad.

Så i 20 års pressent har jag fått allt jag önskat mig. En ny kamre, nagelförläning och pengar, massvis med pengar. Och det bästa av allt, DOLLAR! Jag slipper då växla mina egna pengar som jag sparat ihop. Och efter att ha funderat lite vad jag ska göra med dessa tusenlappar, så bestämmde jag mig för att åka in till stan imorgon :D

Nu ska alla bilder laddas upp på facebook, sen ska jag vila!


happy b-day

Idag var det absolut ingen vanligt dag, det var faktiskt min födelsedag.

20 år har jag lyckats bli nu. Det är helt fantastiskt!
Spanderade födelsedagen med att jobba. Flickorna var såå söta idag och det var en rolig dag. Självklart blev det ett obligatoriskt besök på systemet med!

Har käkat en god middag hemma med mamma pappa och min underbara ellenor :) hon och jag avslutade kvällen med en massa vin och Jackass 3D :) Jag fick min efterlängade kamera av min familj med. Så äntligen kan det bli mer bilder i bloggen :D

Nu ska jag krypa ner i sängen och kolla på Letters to Juliet :) får väl gråta en skvätt innan det är dags för att sova.

tack till er alla som har ringt, skrivit sms och alla tusen inlägg på facebook, ni är fantastiska!

Puss från en glad tjej :')


When i say jump

Har spendrat hela dagen med Ellenor. Vi har prata om allt och inget, vi fick fnatt och åkte och solade och till sist tog vi en vända på grand samarkand och jag köpte nya skor, wuhu!

Åh just det, imorgon fyller jag 20 år. Börjar få lite noja av det. Idag är min sista dag som tonåring. Betyder det att jag är gammal nu?

Dag 13 - Två låtar som får mig att må bra

Flo-rida ft. Nelly Furtado - Jump (får vårinspration av denna goa låt)

Muse - Uprising (ökar mitt självförtroende konstigt nog och har många minnen av låten)


Tidsinställt

Dag 12 - Tre saker som finns i mitt rum


min underbara walk in closet, inte den största men jädrar vad grejer där finns


min berömda vägg där mina vänner hänger, fina är ni


dessa tre hänger jag med varje dag, datorn är jag fastklistrad vid, jaggår ingenstans utan min mobil och min Anton har varit med mig i 20 år nu, ifs så är hans nya kompis Elsa så jag får dela med honom.



Sjuk, igen?

Stängningen igår fick mig verkligen på bättre humör, mina vänner är otroligt bra!

Har stängning ikväll med, denna gången med Jonas istället för Loppan i Fridas skift. Ska bli sjuukt spännande och se om han är lämpad till att bli en bra powerpuffpingla ;)

Just nu sitter jag nere i soffan och käkar kringlor. Kollar på Oprah också, vilket jag inte riktigt förstår varför. Det tråkiga är att jag håller på att bli sjuk igen. Han svin ont i halsen, snoret bara rinner och jag hostar som en gammal tant :( Jag fyller ju för tusan 20 på torsdag, 2 dagar kvar!!! Jag har inte tid att bli sjuk...

Ser fram emot morgondagen med då jag och brudarna planerar något spännande!

Detta är början på en resa ute i världen. I min blogg kan ni läsa om mitt nya liv, i USA där jag jobbar som Au pair. Hur man lämnar ett liv efter sig och flyttar till världens mäktigaste land. Hoppas ni får en trevlig läsning!




bloglovin