Taking shady to school

Helt ofattbart, idag på morgonen när jag följde barnen till skolan så dök en gamal vän upp! Stirrade chockad på honom, sen skrek jag ut och sprang över skol området och kramades :)

barnens bästa vänners au pair, som åkte hem för 2 måander sen, kom tillbaka i veckan för att hälsa på :) så jävla kul, skrev ett mail till honom igår för att kolla läget. Och idag så bara stod han där och skrattade åt mig haha!

Kom precis in från hängmattan :) Ska ta med shady till skolan för första gången idag. Får se hur han reagarar med andra hundar och en massa människor!

Jag och Emma har en liten tävling på gång. Dens unge som kommer ut först vid 2.30 får ett poäng, vi började igår. Emmas pojke kom ut sekunder före rye rye, så hon leder med ett poäng! Hoppas grabben kommer ut först idag. Tävligen pågår i 5 veckor (då åker emma hem!) Förloraren bjuder vinnaren på cheescake ;)

Nu ska jag strax gå och hämta dom underbara små liven :) puss!

Tha Carter IV

Inhandlat på target idag för 13 dollar, guld!
Kvällen på G mot sitt slut, myser i sängen med lite film.
Puss!

Free as a bird

Och så var dagen kommen, barnens första dag i skolan!
Så nu är jag ledig fram till halv tre (!) varje dag. Kommer kännas konstigt och lite ensamt, men ändå så fridfullt :P Veckorna kommer flyga förbi nu..

Har tagit en prommis med shady och nyss avslutat en skype med bror, gisela och elsa fisen. Strax så blir det en runda till Novato för att inhandla lite mat åt hushållet.

OMG, man kan inte annat än att älska Lil Waynes nya album Tha carter IV. Asså, 4 dagar kvar! Sen får jag sjunga med honom till hans awesome låtar ;D Jay-Z och Kanye West har ju också lyckats fixa ett sjukt bra album ihop.

Ett tips, checka in gårdagens MTV video awards, http://www.mtv.com/ontv/vma/2011/


Party rockers in SF

Jag har haft en riktigt rolig helg :)
Åkte på hiphop festival med linnea igår, anledingen för att se Mac Miller. Efter att väntat på grabben i fyra timmar fick vi höra att han ställt in pga inställt flyg (bullshit) så vi körde hem igen, förbannade.

Vi drog ut med Katrin på kvällen och var hemma vid sex på morgonen. Vi skulle försöka få mig till att vara uppe i 24 timmar, höll till 23 sen somnade jag i Linneas säng ;P

Idag har vi sovit, ätit mat och beställt biljetter till nästa helg då mr.awesome Lil Wayne kommer hit (!) Det kommer bli en sjuuuuukt härlig helg, bättre än denna!

Nu blir det twilight i min säng och vila, sova tidigt med hoppas jag! Peace


Skype shot of Elsa





I just don't get it, why me

Tre roliga amerikanare;

1. Ansvariga snubben vid Mill Valley car wash, stirrade lite väl mycket på mig i veckan när jag var där och tvättade bilen. Helt plötsligt yttrar han sig, efter jag betalat, "I have to say, you'r verry cute, despite you have a New york rangers hat" Jag svarar "Well, I like the blu and whit collors better then the orange and black (giants) Han svarar tillbaka "haha, you'r swedish aren't you, see ypu later cutie" OKEJ? Trevlig man..

2. Lationo mannen på UPS store, kom till vårat hus EN gång för att hämta paket, flörtade lite och sa att han skulle komma tillbaka nästa dag och hämta något annat. Jag var aldrig hemma dagen efter. MEN, har sätt han två gånger i sin lilla lastbil sens dess (det är 2 veckor sen) och varje gång så ler han extra mycket och vinkar galet till mig. Hur minns han mig?

3. Den kortväxta servitrisen på cheescake, Har serverat mig tre gånger (tredje gången var idag) Första gången med en kompis, andra med barnen och även idag med barnen. Säger alltid "Hello Johanna, do you remember me" när jag kommer. Idag gick han även fram till mitt bord och pratade med mig. Och hur minns han mig?? Har inte sätt han på över en månda..

Så vad är hemligheten? Är det alltså sant det dom säger...
ATT MAN SKA VARA SVENSK & BLOND FÖR ATT AMERIKANARE SKA REAGERA? ;)

Mittens is missing?

Hej bloggen.
Man kunde ju tro, och hoppas på, att denna dagen skulle bli snäppet bättre än vad den var igår. Men nej. Den var snäppet värre. Även om jag är "utbildad", så känner även jag ibland att jag är så frustrerad att jag inte har någon aning om hur jag ska lösa problem som jag har med barnen.

En annan tråkig sak som skedde idag, vår älskade katt Mittens försvann igår. Så dagen har beståt av att dela ut flygblad, leta i hela byn, åka till Novatos shelter för försvunna katter, mycket tårar där med. Nu i eftermiddags när jag och min unga tös stod i köket och gjorde glass, så dök kattfenomenet upp! SLÅR VAD OM ATT HAN RYMT HEMIFRÅN MED EN BRUD! ;)

Nu ligger jag på min vanliga underbara plats. Nyss tittat på två avsnitt av säsong 7 (buffy). Ska ta en dusch sen läsa lite ur twilight tänkte jag. Imorgon är sista jobb dagen på sommarlovet. På måndag börjar kidsen skolan igen och ord kan inte beskriva hur mycket jag har längtat efter det!


Do I have to repeat myself

Jag har haft......en mycket komplicerad dag.
let's just leave it to that

En av ungarna ballade ur på morgonen och jag var fem sekunder från att slå huvudet i väggen. Något av det jobbigaste jag vet är att jag måste upprepa mig själv när jag ber någon (i detta fallet ett barn) göra något som att flytta på något, hjälpa mig, städa osv. Och när jag hela tiden måste upprepa mig för att INGEN LYSSNAR, ja resten kan ni räkna ut själva.

Som sagt, en tuff morgon för johanna idag. Det gick över då min kära flicka lagade lunch åt mig, svenska köttbullar och pasta :) fick också skypa med david så mådde genast bättre efter det! I eftermiddag så har jag och min lilla lady legat vid poolen och solat, badat och pratat om en massa, lite kvalitets tid.

YES, värmen är också tillbaka. Idag hade vi över 90 degrees vilket är ungefär 33 grader! Äntligen har jag fått börja gå i shorts och klänning igen istället för ett par tajta jeans höhö.

Jag har 3 avsnitt kvar av sjätte buffy säsongen. Så nu är jag nerbäddad och redo. Har dock en tråkig klädhög på sängen som inte borde ligga bredvid mig inatt, och påminn mig att jag måste städa på söndag, tack!

heavy thoughts

Och så gick en annan dag förbi, lite långsamt gick den med.
Imorgon ska vi till Stinson hela dagen, så det kommer gå fort!

Har ingetligen inte så mycket att skriva om, här händer inte så mycket :( men nu i helgen och flera veckor fram, det är då saker och ting börjar ske och jag längtar som fan! Måste ha lite förändring på vardagen typ NU.

Kom på en annan sak då. Jag gillar mitt nya liv. Ny livsstil, nya vänner, nya människor överhuvudtaget. Inser verkligen hur mycket jag behövde åka iväg, och jag är så impad på mig själv att jag gjorde det :) Men det som ändå är bäst av allt. Efter att ha levt mitt liv här i 1 år, så kommer jag hem..som en helt ny människa (garanterat) Undrar fan vad som kommer hända då! ;)

Time will tell,
and i guess that when i get home, i will see the truth and the people that are true.



I love you kid


Linnea my awesome panncake wife

Kära medborgare!
Inatt har jag sovit som en prinsessa och gosat med Linnea. Det är skönt att sova själv 6 gånger i veckan i en cp stor säng. Men det är också riktigt jävla gött att få sova jämte en heting en gång i veckan med ;)

Frugan har nyss gjort amerikanska pannkakor till frukost, det var gott! Nu ska vi nöta lite här i grottan innan det blir bio ikväll. Redan vid tio vaknade vi, insane. Jag ska försöka överföra lite saker från hennes dator till min. Så här ligger jag i sängen med två datorer, en ipad och min iphone. Känner mig inte riktigt normal...

I eftermiddag ska vi på bio med matilda, fright night. Linnea beskriver den som en taskig B-film som inte är värd att ladda ner. Därför kan den bli en B+ film om man ser den på bio, höhö!

Nämen tjarå!


girl weekend

Another work week is gone!

Denna lördagen försvann fort. Slutade jobba för 1,5 timma sen. Har hunnit chilla lite, och om 30 minuter blir det skype med min älskade mami :)

Åker till Mill Valley idag och hänger med linnea och katrin. Så denna helgen kommer bli hyfsat chill. Blir mer ös nästa helg, kan jag nog lova! Puss

Same old, same old

Ytterligare en dag har passerat. Snart början på en ny vecka.
Min dag har i stort sätt sett ut som alla andra vardagar. Jobbat hela dagen. Avslutar kvällen i sängen med serier, i detta fall Buffy the vampire slayer (höhö)

det är lite tråkigt att alla mina dagar ser lika dana ut :(
Måndag-Fredag: Jobba 7.15-18 (har ledigt några timmar vissa dagar)
Lördag: Jobbar 7.30-11
Lördag (11)- Söndag: Hänga i Linneas grotta!

Förstår ni att jag längtar tills barnen börjar skolan, så vi får lite med ordning på dagarna. Och jag ska ju heller inte sitta och klaga, för dagarna går äckligt fort. Och nu är det bara 3 veckor kvar tills mami papi och sis kommer!

NÄHE, tvätta bort min ansiktsmask, titta mer på buffy sen sova!


Haha, måste erkänna en kul sak med. En liten del av mig hade önskat att jag fick vara med min superkompis och bönan på moheda dagarna. Gillar den helgen mer än KO-dagarna och Alvesta marknad. Måste vara för att det är mindre folk, skönare människor, och sjukt roliga moheda bor ;D


En gris och en ko...

OCH TVÅ MOHEDA BO!
(och två stekheta blonda bönor
)

my baby brother

Hej kära vänner :)
Idag har jag haft en fantastisk dag, och den har gått så fort. Jag har varit själv hela dagen, vilket jag behövde! Den äldsta är på 2 dagars sleepover och den yngsta har varit på camp hela dagen. Så jag har varit själv mellan 9-16 :)

Har inte gjort något vettigt alls. Kollat på buffy och chillat. Åkte till affären en liten stund och handlade dock. Pratat med Lisa, mamma och lite med david. Kände inget sug att skypa idag, ville ha lite johanna tid liksom :)

Ikväll jobbar jag dock, men bara lill plutten :) vi har ätit tacos och nu spelar han wii, super mario! Om en halv timma så är det lägg dags, och då blir det mer buffy för mig såklart. Inne på säsong 6 nu!

Shit, har ju börjat läsa twilight boken på engelska. Jag LÄNGTAR efter breaking dawn, som kommer om några månader bara! Tänk vad tiden går fort här borta, skrämmande...

Puss!


headache all day

Ytterligare en jobbig dag.
Tog barnen + en kompis till tjejen, till Academy of science redan vid nio idag på morgonen. Dagen har bestått av mycket tjabb, bråk, skrikande, gråtande och framför allt gnällande!! Väl hemma vid halv tre (!) var jag trött och hade extrem huvudvärk.

Barnen slängde sig i poolen och jag la mig i skuggan. Familjen åkte iväg vid sex idag, så jag fick kvällen för mig själv. Började med att ta ett varmt bubbel bad och läste första twilight boken på engelska. Nu ligger jag i min säng och ska se sista avsnitten av Buffy S5. Jag är över trött!!


Another issue

Har haft en dag full av...issues. Inget stort precis. Något jävligt töntigt om ni frågar mig. Kanske inte ens borde kalla det för issue, men något är det iaf som jag inte tycker om.

Jag borde inte ens bry mig, verkligen INTE. Men känslig som jag är, pfft. What am I saying? It's true, I don't fucking care!!!


Vänner är sjukt bra att ha när man är på dåligt humör. Och idag har jag fått prata/skypa med the secret top 5, the five most awesome people. Med andra ord, 5 av mina närmsta vänner. Måste erkänna att alla fem hjälpte mig att tänka på annat, lösa mina "issues", eller sa att jag är trög som ens funderar på det. Bra femma!

Med tanke på att jag varit lite down idag så har det inte hänt så himla mycket. Imorgon ska vi åka in till city och besöka academy of science. Längtar tills helgen, så jag får lite frid i min vardag igen. Godnatt!





The sound from today

Beyonce - Schoolin Life



Eminem ft. Bruno Mars - Lighters



Lil Wayne ft. Drake - She will




Chris Brown ft. Lil Wayne & Busta Rhymes - Look at me now



Chris Brown - My Last


SPA day

Holla Amigos!

Har haft mig en riktig mysig dag med mina barn, Emma och hennes två knoddar. Vi hade SPA-dag, då vi fick fot massage, hel kropps massage och hand massage :) sen fick jag spendera resten av dagen i skuggan pga min nya tatuering, life is hard!

Resten av dagen har varit mys med ungarna :) hade en trevlig kväll med både barn och värdföräldrar när vi åt middag. Blev långa roliga diskusioner om mina tatueringar, att resa i USA, om att dom ska åka till Europa nästa sommar. Mina värdföräldrar är så himla roliga och bra ;)

Ligger nu utmattad på sängen och lyssnar på lite ny musik, på youtube. Måste fan fixa med mitt spotify. Sitter med Linnea på msn med och pratar om det eviga samtalet om grabbarna som finns där ute. Hon ska tydligen också tvinga med och se två skräckfilmer. NOT OKEY!

ÅH, fick brev från mamma idag :) Blev så himla glad att få se mina små änglar!



a weekend in mill valley

Hej vänner :)
Jag har haft en fantastisk helg, har inte gjort ett piss typ!

Flyttade in till Linneas grotta i lördags. Bytte om till mjukiskläder och gick en prommis på 5 km, från Mill Valley till Sausalito, precis vid vattnet. Sjukt fint! Väl hemma segade vi ner oss i soffan med popcorn och filmen Fast Five med min blivande man Paul Walker ;)

Idag körde vi in Katrin och Mathilda till stan som skulle gå på festival, Outside lands. Vi stannade vid en tatuerings studio på vägen hem och jag fick min femte inristad bakom mitt vänstra öra. Ett L för min underbara syster Lisa :* Fortsatte dagen i Linneas säng med några filmer.

Nu är jag hemma och har redan krupit ner i sängen. Ska kolla ett buffy avsnitt sen sova tror jag. Visade tatueringen för ungarna och min värdmamma, dom gillade den!

Har äntligen laddad hem appen Instagram till min iPhone, så nu ska jag försöka få upp lite snygga bilder från cali där. Häng gärna med på resan, johannapersson heter jag såklart! Puss och godnatt :)


I'm counting down the days



Monday morning, it's cold outside
I'm sitting here all alone
Pack my bags and leave this town
'Cause if I stay I'll stay down

It's a long long way to reach for you
You appear in my dreams
And I pray that you exist
You're a creature I can't resist

I'm counting down the days
Until we meet again
Longing for you, every day

I'm counting down the days
I catch the star for you
Wanna hold your hand

Friday with the kids

Ikväll har jag jobbat. Mina värdföräldrar bestämde sig för att gå ut ikväll så jag har suttit barnvakt åt dom små liven :)

Vi började med att gå på bio, den nya smurf filmen. Så himla rolig och så söta! Efter det åkte vi till en kina restaurang och åt mat. Kom hem rätt sent, så det blev en timmas wii sen var det läggdags.

Ligger nu i min säng med shady jämte mig. Slog på den svenska filmen I rymden finns inga känslor, kollar nog inte på hela. Har ingen aning när dom kommer hem, men snart hoppas jag. Jag är super trött!

Imorgon väntar en heldag med Linnea skiten :)



Fuck school

Gillar att jag nyss fick ett mail av min area director (en person som ser till så att mitt au pair liv fungerar som det ska, ser till så att jag lever, och hjälper mig med seriösa problem, vilket jag inte har)

Berättade för henne att jag äntligen signat in på skolan. Tror ni inte att bruden skriver tillbaka att kurserna jag BETALAT är inte acceptabelt. Ny regel för i år är tydligen att au pairer som åker med STS måste ta "seriösa" kurser så som, språk-historia-filosofi-bioligi, JAG HAR REDAN GÅTT 3 ÅR I GYMNIASIET FÖR HELVETE!

Skrev tillbaka till henne att jag tänker ta dessa två kurser iaf, får väl iriterrande nog ta något seriöst nästa år då. Jag hatar att plugga och gå i skolan! Kul att man fick veta detta innan man anmälde sig då...



A girl and her car

Kära familj och vänner. Ytterligare en dag har passerat på min resa :)
Så vad hände idag?

På förmiddagen åkte jag till College of Marin med Linnea och Katrin. Signa in oss på skolan och jag anmälde mig till två kurser, tennis och zumba. 230 dollar för två klasser, insane. Ska, enligt min organisation, få ihop 60 timmar i skolan på ett år. Dessa två klasser var runt 20 ihop. Får kämpa mer nästa år :)

Nu i eftermiddag kom Emma förbi med sina kids. Dom badade i poolen medans vi låg i skuggan och pratade. Flickorna fick då för sig att leka salong. Så jag och emma fick massage över hela kroppen av dom, och så fotmassage av pojkarna. Dom bestämde att vi skulle ha en ny playdate nästa vecka, och då skulle dom öppna massage studio och mata oss med jordgubbar. Och två utslitna au pairer som oss tackar ju inte nej till det ;) När emma skulle köra hem fick hon motorproblem och startkablarna fick komma fram, också riktigt kul!

Slutade tidigt idag (17.30) har precis ätit och nu ska jag ta mig en dusch. Avslutar kvällen med Buffy, som vanligt, sen sova tidigt (vilket jag alltid säger men lyckas aldrig hålla) Puss!



Update

Skypat hela dagen känns det som :)
Först ut var mamma, sen en snabbis med jossan.
Nu ikväll fick det bli david och avslutade med lisa. Känner mig nöjd nu!

Ska strax äta sen köra mot Mill Valley och Linnea. Prata lite collage, äta kakor och prata om vad sjutton vi ska hitta på nu denna lördag. Är sugen på att grilla! Får se vad tösa biten säger ;) puss!


Chasing cats

Hej finaste vänner :)

Jag har haft en mysig dag hittills. Började jobba vid 7.15 som alla andra dagar, skillnaden idag var att båda barnen var vakna! Vanligtvis är det bara lill tösen som är upp redan vid sex och lillkillen sover oftast till åtta. Men tydligen inte idag. Så det blev tidig frukost sen myste vi lite grann :)

Innan vi käkade lunch så sprang vi runt huset och letade efter vår katt Mittens. Shady var ute och busade idag när han fick syn på katt stakarn som skenade iväg. Han är galen i katter och vill typ döda dom :s efter ett evigt letande så hittade vi katten!

Barnen åkte precis in till SF med sin pappa för att gå på Giants matchen. Jag ska strax köra och handla mat med barnens farmor. Har precis gjort en snabb skype med bönan. Snygg var hon med! Nu sitter jag på msn med hennes lillasyster matilda, mina bästaste vänner :*


one more month


Update

Hittade filmklippet på bruttan på kanalens facebook sida. Så där har jag lagt upp den för dom som vill titta :) tror inte jag kan få in den här, eller jag orkar inte försöka.

Dagen rullade på och nu har den gått mot sitt slut. Jag ligger nu i sängen och ska strax krypa ner tror jag. Lite buffy avsnitt först sen är jag redo.

OH, fick hem mina skor från converse hemsida idag, sjukt snygga! Så gick in på deras hemsida igen och kikade lite. Tydligen så kan man designa sina egna skor för 20 dollar extra (awesome) Så funderar på att göra det istället för dom rosa skorna jag vill ha, eller dom vita (två enkla färger jag kan hitta hemma liksom)




Så dessa två par lyckades jag designa. Dom rosa sticker ju ut mest medans dom vita är mer häftiga (lite usa feeling) + att dom vita är sjukt coolare än dom vanliga vita som finns överallt. Vad tycker ni?! Ett par eller båda? Skorna kallar jag för JUICY!

My tv star

Hej vänner :)
Idag gick jag motvilligt upp vid fem och körde Martina till bussen. När jag kom hem myste jag lite med lillasyster och lillebror. Vi åt frukost och pratade om deras resa sen fixade vi till oss, och fina var vi med!

Vid kvart i åtta kom det en sjukt het limmo och plockade upp oss. 11 pers samanlagt. Klockan 9.45 idag på morgonen så gick bruttan LIVE på tv och gjorde vädret för dagen här i Bay area. Super nervös var hon men så himla duktig. Ska försöka hitta ett filmklipp och lägga ut :) Det var häftigt att se en nyhets studio med, det är tydligen inte så komplicerat som jag trott.

Efter en rundtur med limmon inne i stan + lunch kom vi nyss hem. Och jag är super trött. 8 skrikandes barn i en limmo utan bälte är fan inte att hurra för :P men roliga är dom ju som vanligt.

Tess kommer strax och hänger med mig, huset är ju fullt av barn :) Ikväll ska jag bara ta det lugnt och sova!

The kids are back

MINA UNDERBARA BARN ÄR HEMMA :)
Har gosat hela kvällen, och dom har babblat som bara den!

Ska upp redan vid fem(!) imorgon och köra Martina till bussen som tar henne till flygplatsen. Efter det ska jag köra raka vägen hem och fixa till mig. För imorgon ska min stora dam vara med på tv LIVE :P Hon och hennes kompis ska göra vädret imorgon i en studio inne i San Francisco. Så det blir limmo in klockan 7 på morgonen, inte helt fel ;) Sova kan man göra när man är gamal!

Så nu ska jag sova så att jag är redo för morgon dagen. Har lite att fundera på innan dess. Vad ska jag ha på mig? Högklackat eller inte? Jag menar, lillasyster vet redan vad hon ska ha på sig ;P

Godnatt kära vänner,
hoppas det finns några där hemma som vill prata med mig imorgon när jag är uppe :) vore kul med lite sällskap om man säger så. Puss!

My beautiful San Francisco

Trogna läsare!
Ursäkta för dålig uppdatering i helgen, men jag har haft fullt upp. Och jag gissar på att ni där hemma har njutit av KO-dagarna, vilket är en fullkompligt korkad helg enligt mig.

I fredags tog vi en tur med bilen här runt omkring. Vi åkte också till Golden gate bron och gick över den. Tyvärr så var det kasst väder och sjukt dimmigt. Vilket det har varit i stort sätt hela veckan vid bron. Men några häftiga bilder blev det. På kvällen chillade vi hos Linnea.

Igår tog vi båten över till San Francisco där vi strosade runt hela dagen. Vi gjorde lite sightseeing och så shoppade vi. Väl hemma vid halv nio på kvällen, dog vi i soffan av utmattning och värk i fötterna. SF är en sjukt stor stad att promenera i.

Idag har vi vilat ut, iallafall jag hehe. Vi har precis avslutat lite pannkakor till lunch och nu ska vi lägga oss vid poolen. Har inte planerat in något för dagen, vi skla nog åka upp till en utsiktsplats vid bron och ta lite mer bilder runt solnedgången. Om den nu vill visa sig pga den jävla dimman!!



Finaly I got some company

Hej där :)
Jag gick upp tidigt idag! För att värdmamma åkte in till stan för att jobba, så hon hann inte mata alla miljoner djur vi har här hemma. Så jag gick upp, matade dom små liven, sen bums i säng igen och sov en timma extra!

Skypade med min älskade Emelie, första gången sen jag åkte!! Och hon var så söt, och hon grät och hon var så kär och lycklig :) är så himla glad för din skull pärlan! Och Alfalfa var också med och sa hej den lilla sötnosen!

Har precis gått en runda med Shady och Cotton. Nu ska jag rensa lite till bland barnens leksaker. Efterd et blir det en tur till San Rafael och lämna kläder som ska skänkas. Måste också ta med bilen till Lexus verkstan då det är något mysko med med en blinkis.

Ikväll blir det avskeds fest för en kompis som ska hem, men innan des....SÅ SKA JAG HÄMTA MIN UNDERBARA VÄN MARTINA PÅ FLYGPLATSEN :D Har saknat henne!!!

Update!

När jag gick igenom alla böcker och papper i lilltjejens rum så hittade jag en bok om- hur man gör flätor. Underbart nog fanns det ett kapitel hur man gör inbakade/utbakade flätor, som jag alltid velat lära mig men aldrig tagit tag i.

Och med vilja som stål så tog det mig 15 minuter att få till en utbakad fläta, som också blev riktigt bra! Vet i fan hur jag ska klara av att göra en inbakad, får testa på martina i helgen :P hehe.

Men nu ska flätan bort och jag ska hoppa in i duschen. Funderar på att göra en ny med blött hår, så kommer det se riktigt knasigt ut imorgonbitti :D Avslutar denna dag med att titta på filmen The blinde side med min värdmamma då vi än en gång är själva här hemma :) Puss!


Update!

När jag gick igenom alla böcker och papper i lilltjejens rum så hittade jag en bok om- hur man gör flätor. Underbart nog fanns det ett kapitel hur man gör inbakade/utbakade flätor, som jag alltid velat lära mig men aldrig tagit tag i.

Och med vilja som stål så tog det mig 15 minuter att få till en utbakad fläta, som också blev riktigt bra! Vet i fan hur jag ska klara av att göra en inbakad, får testa på martina i helgen :P hehe.

Men nu ska flätan bort och jag ska hoppa in i duschen. Funderar på att göra en ny med blött hår, så kommer det se riktigt knasigt ut imorgonbitti :D Avslutar denna dag med att titta på filmen The blinde side med min värdmamma då vi än en gång är själva här hemma :) Puss!


converse buttercup

Jag kom på en awesome idé!
Istället för att skriva ett mega långt inlägg varje dag, så ni får läsa så mycket att huvudet sprängs, så kan man ju faktiskt dela upp det i två inlägg :D ett på dagen och kanske då ett på kvällen.

ANYWAY, klockan är 13.53 och jag kom nyss hem från en liten tur med bilen. Köpte bland annat förvaringslådor så nu ska jag sortera alla skolpapper som tillhör kidsen. Dom börjar samla på sig allt för mycket skräp.

Innan jag drog ut så skypade jag med storebror + familj. Elsafisen hade så mycket att berätta och hon hade precis fått sitt födelsedags kort från mig, men en gosig liten tusenfoting på som hon klappade. Gullunge! Skypade också en snabbis med mina två kids som är på east side av landet, dom kommer hem på måndag!!

Nu ska jag organisera, vilket jag börjar bli grym på! Lika grym som mina nya skor ;)



Fun day to dress up


Update

PS.
Magiskt nog så har mina 50 dollar helt plötsligt hittat tillbaka in på mitt spar konto. Praise the lord! DS.

This was a weard day

Hör och häpna!
Jag har haft en fartfylld dag, tror det eller ej..

Började med skype med mor min, alltid lika trevligt. Åkte till Petaluma och lämnade tillbaka ett par skor som jag köpte i söndags åt en kompis. Sökte efter en storlek större men tyvärr, med min otur, så hade dom inte den rätta. På väg hem stannade jag i Novato och handlade mat och på starbucks och köpte kaffe :)

Väl hemma, signade in på converse.com och beställde dom eftertraktade skorna i rätt storlek. Dock dyrare, åkte på 50 dollar istället för billiga 25. Men jag är ju en fruktansvärt bra kompis som gärna skämmer bort mina nötter till kompisar (JAG ÄLSKAR ER) Så skorna borde ligga vid min dörr om en vecka. Lustigt sätt att beställa saker på internet här, eller är jag lika trög som alltid och inte fattar. Iaf, så trodde jag pengarna skulle dras med en gång, som hemma. Sen trodde jag att dom skulle skicka en räkning med skorna, så jag flyttade runt lite pengar på mitt konto. Nu ikväll märkte jag att jag låg på -36 och saknade 50 dollar!!!! DET BLIR TILL ATT ÅKA TILL BANKEN IMORGN...

En annan kul grej som hände idag, på tal om att vara trög och ha otur. Beslutade mig för att gå ner till byn och köpa lunch med Cotton. Första otroligt dumma saken jag gjorde, jag bytte inte om! Och jag har strosat runt i svarta jeans och svart tubtopp hela dagen. Kan ni förstå att jag svettades ihjäl under solen. STÖRT. Andra sjuka saken, knöt fast Cotton utanför när jag gick in i affären, då gick det ut en 16 årig grabb med en FET Eminem tröja och stirrade. När jag kommer ut så sitter han på marken, VID MIN HUND OCH LEKER MED HENNE!!!! När jag tog henne och gick därifrån så säger han "See you later girls" WHAT THE FUCK MAN?

Ja, som ni ser. Min dag har varit lustig. En annan sjuk sak jag gjort är att hjälpa ett proffs som varit här idag med att träna Shady (nya valpen) JAG? Träna en hund? Vad händer, jag som är så otroligt lat..

Nä men då ska jag väl fortsätta kvällen med buffy sen ta mig en god natts sömn. Peace!



My pink awesome shoe

HALLÅ DÄR!
Har haft en hyfsat chill dag, igen. Nu får dom där barnen för sjutton gubbar komma hem till mig. Klättrar på väggarna snart så uttråkad som jag är :P oh btw, martin min dude som bo i Ohio kommer till mig på torsdag :D så då ska vi hitta på en massa skoj!!

Blir lite skype i eftermiddag, sen har jag lovat mig själv att laga svensk middag ikväll. Mina värdföräldrar ska ut och äta då det är mammas födelsedag. Gav henne en stor bukett blommor som hon blev super glad i :) Att göra henne nöjd och se henne glad är guld för mig!

Nähe, nu ska jag pimpa mina tånaglar rosa och invänta min skypedate. PÅ TAL OM ROSA, kolla in min absoluta favorit pryl som jag skaffat mig ;)




Todays outfit



Johanna and her converse pasion

Har besökt ett outlet i Petaluma, 20 minuter härifrån. Där har dom en liten awesome converse butik. Fick med mig ett par skor hem, och en söt liten nyckelring med en rosa sko :)

Fick med mig ett par gula converse, velat ha dom ett bra tag. Så nu har jag bara 5 par kvar av dom önskade färgerna som jag hade tänkt samla på mig under året.
Och det bästa, här i USA kostar skorna ungefär 50 dollar. Köpte mina för 25 ;)




Detta är början på en resa ute i världen. I min blogg kan ni läsa om mitt nya liv, i USA där jag jobbar som Au pair. Hur man lämnar ett liv efter sig och flyttar till världens mäktigaste land. Hoppas ni får en trevlig läsning!




bloglovin