update

Hej kära vänner och resten!

Har idag spenderat min ljuva tid med Jossan och Matilda, precis som vanligt! Vi har bara sprungit på stan och Grand Samarkand som hade en alldeles för överdriven invigning om ni frågar mig..

Vi avslutade kvällen med hemmalagad thaimat som jossan stod för :)

När jag kom hem så väntade ett proppat kuvert med mina sista USA papper som ska med. Gick igenom allt och fick äntligen mina försäkringspapper hemskickat. Det är två blanketter som saknas som jag hoppas dom kan skicka om. Nu är det fan ta mig inte långt kvar. 11 dagar om man ska vara exakt....

Imorgon ska jag köra ner och äta middag hos mormor, passa Neo och Vera, umgås med mina superkusiner och gå på fotboll och dricka öl :) vill umgås med dom såklart innan jag åker!

Nu ska jag kolla på gårdagens avsnitt avv BB, missade även dagens. Illa att jag halkar efter..

Godnatt!

Finaly done

Nu kan jag andas ut. Är äntligen färdig med mitt projektarbete som ska med till utbildningen i New York :) fick ihop sju sidor om familjen, barnen, sverige, Växjö mm. Nu är det bara att plugga på teori ptovet med som jag fasar! Hur ska jag kunna ta om körkortet på ENGELSKA??

Nu ska jag chilla och kolla på min favorit film, Despicabel me. Jag ska nog laga mig en god middag med sen packa en väska med våriga kläder innan jag beger mig in mot stan. Måste byta ett av linnerna som jag löpte igår till en större storlek sen ska jag plocka upp Jossan och Dennis och då är det dags för en vår fotografering :)

Så nu måste jag skynda mig. Hoppas alla får en härlig dag :)


Så här har det sätt ut innan när Dennis har fotat..


fotbollskväll

Tjo :)
Nyss hemkommen från en kväll med bruttorna.

Började dagen med att gå på stan med Lisa. Meningen var att hon skulle shoppa och jag titta på. Självklart funkade det inte. Fick med mig två linnen, smink och iPhone skal hem + att jag stannade på ICA och hämtade ut mina awesome skor! Jag svär, inget är finare än dom <3

Ikväll har jag kollat på fotboll, Alvesta-Moheda, med Jossan Matilda och Emelie. Små pojkarna anslöt sig också och vi hade jätte trevligt. Tog en sväng till stan sen och jag fick äntligen äta min kebabtallrik som jag väntat på i 2 dagar..

Nu ska jag strax sova och ladda inför imorgon :) Puss och godnatt!

you made me cry

Jag har precis läst alla mina statusuppdateringar på FB från förra sommaren, det tog typ en timma! Vet inte varför jag gjorde det, ingen bättre för mig antar jag. Det fick mig att le lite.

Konstigt nog har det varit en helg fylld av gamla sommar minnen och föredetta vänner, ibland är jag lite sugen på att gå tillbaka. Men samtidigt, jag längtar så fruktansvärt efter California nu :')


Glad påsk

Har firat påsk idag hos mormor med min lilla släkt. Var också och besökte morfar på sjukhemmet där han bor :( klarar inte av att se han sjuk längre! Sa hejdå till några av kusinerna. Ska åka ner på fredag igen och äta middag hos mormor sen festa med macke och andy på kvällen, awesome :) Puss på er!




Spring break

Jag har haft en riktig vår helg! Har inte kunnat önska efter ett bättre väder. Har gått barfota i sommarskor med tunna linnen och jeans jackan :') är glad att få uppleva detta innan jag åker.

En annan av mina önskningar gick i upplevelse i fredags. Hade önskat att få festa ihop med moheda boysen innan jag drar. Vilket då skulle bli denna helgen. Så i fredags drog jag till David med Jossan och Matilda :) riktigt kul var det och jag var super nöjd med hela kvällen! Dock ser man ju vilka som är äkta och oäkta. Man kan ju heller inte gilla alla människor, och tack vare det fick vi inte komma på lördags festen. Who cares? Bara ett ytterligare stort bevis på att vi ligger steget före dom..Men nu behöver vi inte festa mer med det gänget!

Igår drog jag till Linus där det gamla gänget hängde. Och det var också riktigt kul. Slutade tyvärr inte lika roligt. Linus ramlade och slog i huvudet så vi avslutade festen och gick vidare. Hamnade hos Tobias en sväng innan jag bestämde mig för att dra hemåt. Tommy följde mig en bit, en riktig gentleman! :))

IDAG ska jag bara njuta av solen och längta till USA :D


älsklings elsa

Hej vänner!

Idag är Elsa här och jag är super glad :') den flickan är så otroligt charmig. Så vi ska alldeles strax äta påskbuffé. Får se vad jag hittar på efteråt, kanske far iväg en sväng.

Helgen är oplanerad för första gången på länge. Försöker fixa ihop ett grillgäng på lördag, men vi får väl se hur det blir med den saken. En sak är säker iaf, jag ska få vara med Jossan :)

Ha en trevlig påsk allihopa!


shit

Detta har varit den tråkigaste kvällen på länge!
Har inte gjort ett jävla piss, och jag är på riktigt dåligt humör och irriterad.
Om alla kvällar hade sett ut som denna fram tills jag åker,
så önskar jag att jag hade åkt IMORGON!

come freaking on!

okej, såg nyss vilken panglön som kommer in på kontot om 2,5 timma! Vilket betyder att jag ska beställa skorna som jag tittat på i 3 veckor nu!!! Och jag beställde två nya bikinis från h&m i måndags. JAG SKA SLÖSA PENGAR SOM FAN NU!!! (lite gladare)

over and out

Dag 20 - Min favoritplats

Jag har ingen direkt favorit plats. Beroende på vilket humör jag är på och var jag vill spendera min tid så har jag faktiskt flera olika favoriter, men ingen jag tänker avslöja här ;)

Men nu är äntligen denna listan över!

last work day

Igår var en riktigt bra dag.

Jag låg ute i solen hela förmiddagen och brände mig BARA på näsan ;o Jag tvättade, laga en awesome middag och jag städade. Åkte vid tre tiden in till jobbet och jobbade stängning med grabbarna och Matilda. Notera att detta var mitt absolut sista pass på McDonalds :( kändes lustigt men SÅ JÄVLA GÖTT!!

Jag sov till ett idag! (frihet) Jag ska inte göra ett piss hade jag tänkt. Blir några filmer nu sen kommer mamma hem och då skulle vi tydligen åka en runda. Längtar som fan tills imorgon, för då kommer min Elsafis :') <3

Så här såg min dag ut igår, (stämplar ut för sista gången)


sweet dreams are made of this


The spring is here

Perfekt väder för en ledig dag, vad mer behöver jag säga :)

Jag har ifs varit dålig och legat inne hela förmiddagen. The hills spelas i bakgrunden medans jag ligger i sängen med datorn. Men jag har gjort en massa nytta ska ni veta!!!

Jag har skrivit en massa på mitt projektarbete och är snart färdig med det! Jag har också ringt till telenors kundtjänst och låst upp min telefon så jag kan ta med den till USA. Hoppas det blir färdigt innan jag åker bara..

Vid tre tiden ska jag ta bussen in till stan och träffa mamma :) vi ska gå och ta kort på mig till mitt internationella körkort, så jag kan skicka iväg alla papper idag. Jag ska också gå in på telenor och prata mer med dom om mitt abonemang och hur vi ska göra med det när jag åker.

Nu ska jag prova lite sommarkläder med när det är så fint väder ute :P


rinkdansen

Hi everybody :)

Måste börja med att säga att jag hade världens bästa dag i fredags! Jag fick spendera den med mina underbara vänner, Jossan Frida Issa och Haben :) det ända vi gjorde var att köra bil haha! På kvällen såg jag Sucker Punch med Lisa, och den var sjukt bra! På natten så åkte jag till Moheda en sväng och hängde med Jimmy, David och Ante :) avslutade med att hämta tobias och co på fest :)

Och igår var ju då rinkdansen. Jag hade super kul, kanske inte lika kul som förra året dock :P Men det var kul att få träffa alla och det var jobbigt när alla ville prata om usa-resan. Så det slutade med att jag började gråta i mammas famn :') fick skjuts av matilda hem till tobias där jag somnade på hans mage med tårar överallt..

Idag har jag BARA legat död i hans soffa! Jag fick pannkakor till frukost sen tittade jag på en massa filmer. Åkte hem och fick mat av pappa, sen somnade jag! Så nu lär det väl dröja innan jag somnar för natten. Ska kolla lite på the hills sen ger jag upp :)

Hoppas ni andra hade en awesome helg!


sunny friday

Hej kära medmänniskor :)

Planen var idag att jag skulle träffat min underbara Frida som jag inte sätt på ett tag. Men jag har inte pengar till att åka in till stan :( och min pappa är försvunnen med bilen. Så henne får jag se någon annan dag om inte pappa dyker upp snart.

Än så länge har jag bara legat ute i solen och läst Jenna Jamesons självbiograf Att älska som en porrstjärna. Har haft boken liggandes i snart 6 månader och inte läst ut den än, typiskt mig!

Ikväll ska jag gå på bio med Lisa, Whater for elephants ska vi se :)
Och självklart längtar jag som fan tills imorgon då rinkdansen står vid dörren! Ska bli riktigt kul att festa med dom "gamla" brudarna och träffa en massa glada människor :)

Nu ska jag kolla på the hills och äta godis!

golden hair

Här har vi en outfit för några dagar sen :)


work day

Idag är det min näst sista dag på jobbet, har ett pass kvar nästa vecka innan jag slutar forever! Just nu är känslan "åhh jag orkar inte gå till jobbet, speciellt inte när jag är sjuk". Men helt ärligt, hur mycket less jag än är på detta jobbet, så kommer jag sakna det så jävla mycket!

Tycker det är kul att se mina andra jobbarhomies gå vidare och utbilda sig, jag vill med krypa uppåt men jag är nu en drop off. Det är väl då jag får påminna mig om vad jag ska göra :')

Så ikväll är sista skiftpasset med Haben, hoppas hon är snäll mot mig idag. Igår var hon på rethumör :P att reta och mobba mig är en ganska vanlig sak på McDonalds.

Nä, nu ska jag kolla på gårdagens BB avsnitt. Later!

Systeryster

Dag 19 - En barndomsvän

Jag har tyvärr ingen jätte bra kontakt med mina barndomsvänner. Jag flyttade ju från Växjö med mamma när jag var 7 år. Men det finns en liten krabat som stått vid min sida sen vi var 3 år :')

Hon den där Lisa Andersson.
Flickan som var ett snäpp kortare än mig med pottfrilla. Och hon som stirrade blint på min mamma när hon hade en dejt med Lisas pappa i deras hus i Alvesta. Också samma flicka som åt upp mina pimpade pepparkakor som jag hade i min gran :o

Hon är världens bästa syster och världens vackraste tjej! Jag lovar att det är ödet som har fört oss ihop. Och det är bara tack vare henne som jag åker på mitt livs äventyr nu i maj :')

Lisa, du är den bästa syster någon kan önska sig och jag älskar dig så otroligt mycket och jag är fruktansvärt rädd om dig! Och ord kan inte beskriva hur mycket jag kommer sakna dig när jag flyttat <3

Vi har en underbar resa framför oss när du kommer till mig nästa vinter!





I'm a sick girl

Kära vänner :)

Här ligger jag hemma och är sjuk. Det känns som att jag är brakförskyld rätt ofta nu, vilket jag personligen inte tycker är okej.

Jobbade 11-20 igår och mådde skit. Så idag är jag sjukanmäld :( ska vila som fan och kurera mig så jag kan jobba imorgon och torsdag med. Det är ju min sista jobbvecka på McDonalds...

Så jag ska kolla på en massa filmer och skriva på mitt projektarbete. Måste med ringa STS och fixa med min försäkring. Avslutar självklart kvällen med Big Brother :)

Puss på er alla!


Oleo hela helgen

Hej alla.

Det har varit en fartfylld helg.
I fredags så gick jag till Lagerlunden med Jossan och Tilda. Efter det så sprang vi bort till oleo och festade med resterande lakers fans, både gamla och små. Inte världens häftigaste utgång...

Igår så var vi först på kalas hos jossans storebror. Det var riktigt mysigt, fast vi mest satt i soffan bakfulla. Men vi taggade om och drog till Moheda med Matilda, Bella och Emelie :) vi grillade och matilda hann klippa mig lite snabbt.

Sen tog vi bilen in till stan. Vi förfestade hos min syster och sen drog vi till Oleo. Riktigt rolig kväll och en massa kända ansikten.

Idag mår jag lite sämre. Jag är trött, ont i kroppen, ont i knogarna efter en liten olycka hos Matilda :P och mina fötter har kapitulerat efter att jag hade mina killerheals igår kväll. Jag har inte sovit så bra heller för den delen. Låg mellan två jättar varav den ena körde upp fötterna i ansiktet på mig hela natten och den andra som låg bakom mig snarkade rätt in i mitt öra!!

Nu ska jag fortsätta titta på sista HP-filmen.
Ser inte fram emot jobb hela nästa vecka....

Fredagen med tilda och jossan och sist lördagen med vilda bella!





1 månad kvar

Flygbiljetterna kom på min mail idag :D aaahhhh...


bönhelg

Denna fredagen har än så länge varit hyfsat nice.
Jag har, suttit vid datorn hela tiden! ;)

Jag har precis kollat på det nyaste avsnittet av Vampire Diaries, äntligen kom det ut! Längtar som fan tills nästa vecka då jag får se ett till.

Nu ska jag spåna lite på mitt projektarbete. Sen blir det en hopp in i duschen och packa min väska med skit. Flyttar ut denna helgen hem till min böna inne i stan.

Ikväll blir det en runda till lagerlunden och imorgon ska vi inta Grace med lakers!

Läste hennes blogg innan och lipade en skvätt, puttefnask.devote.se/


nervositet

Igår när jag gick och la mig runt tolv tiden, så kunde jag inte somna. Låg och tänkte på min USA resa och blev helt plötsligt skit nervös! Jag är absolut inte redo än...

Jag har liksom ett projektarbete att skriva som ska med. Jag måste söka om internationellt körkort OCH jag måste plugga teori till den amerikanska körkortet.

Så jag satt uppe igår natt och gick igenom alla papper och kände mig extremt vilsen. Visste inte alls hur jag skulle skriva mitt arbete, eller hur jag skulle skicka efter körkortet eller hur fan jag ska lyckas ta det i USA! Sen fortsatte det.. Hur ska jag kunna säga hejdå till min familj på flygplatsen. Hur ska jag kunna krama om Jossan för sista gången och säga hejdå. Hur ska jag kunna säga till er andra, ha det bäst, gör inget dumt och jag kommer sakna er.

Det är så jävla irriterande och jobbigt när jag inser hur mycket jag kommer sakna folk. Men jag ska jävla klara av det här, och ingen kommer ha ett lika bra år som mig!!

Och när jag kommer hem från mina äventyr och har startat ett helt nytt liv och mognat som bara den, så ska jag skratta åt dom som kommer vara exakt likadana som nu när jag åker :')

time with my sister

Hej kära vänner :)

lakers sista hemma match, och sista matchen i tipshallen, igår var awesome! Förstår inte varför jag aldrig gått på deras matcher tidigare. I love hockey ju! ;o vi hade lite firande på jobbet efteråt :) vi alla fick oss en socker kick och det var fett mycket skratt! Så jävla surt att jag missar alla elitserie matcher nu när jag är iväg. Hoppas fan lakers håller sig kvar i serien!

Idag har jag jobbat och umgåtts med min syster :) Nu är vi hemma i Alvesta och ska mysa lite. Pappa ska också laga mat. Det blir hans berömda köttbullar. Avslutar kvällen med Big Brother!

Nu ska jag kolla minifilmerna med de små underbara knattarna i despicable me :)



free day

Hello everybody!

Idag är jag ledig, och fy fan va gött de é !!
hade verkligen bara tänkt ligga i min säng hela dagen. Men det slutade med att jag gick en runda och nu är jag hemma hos Tobias :P ligger i soffan med min dator och har precis ätit.

Ska strax titta på gårdagens avsnitt av BB. Missade det igår när jag jobbade.

Ikväll ska jag åka in till stan med matilda :) vi ska träffa jossan och den andra matilda. Vi ska (försöka) kolla på sista perioden av lakers match. Sen kör jag hem och sover. Låter som en bra lill lördag det här :)

NÄ, nu är jag fett sugen på Big Brother!


no joy today

Ligger nerbäddad i sängen med pyjamas och tittar på första avsnittet av Vampire Diaries. Så jävla gött är det, men klockan är liksom 14 nu, jag har ju kastat bort hela dagen. Ska in och jobba om en timma med. Det suger lite /:

Men, jag är ju lat och har alltid varit :) Ikväll blir det städstängning. Imorgon är jag ledig och har mycket saker som händer. Ser redan fram emot det!

Nu är det nästan bara 1 månad kvar tills jag åker. Tycker det börjar bli extremt jobbigt nu. Speciellt när jag satt mig i en jävla dum position. Vi kan väl säga att det är många här hemma som jag helst inte hade velat lämna just nu! Vill ju igentligen också vara hemma över sommaren..

Men jag har annat som väntar mig i cali :')

que pasa pojo

Tog bilen in till stan ikväll och körde runt på mig själv.
Sjöng med till mina awesome låtar. Jag var igentligen på jakt efter Jossan och Matilda. Men dom var omöjliga att hitta :o så jag körde mot stortorget och tittade på alla glada lakers fans :)

Mötte upp flickorna hemma hos Jossan. Vi kollade på Sunes sommar och planerade helgen. Sen käkade vi grillad kyckling med pommes och fet bea sås!

Nu sitter jag hemma och dages BB avsnitt rullar. Är så glad att äckel Vanessa är ute!!!

Puss och godnatt allihopa :)



hihi, så här fina är dessa pantade systrar <3

play that song

Dag 18 - Min musik.

Jag är den som lyssnar på allt! Min iPhone har nästan all musik i världen (okej nu stämmer ju inte det) beroende på vilket humör jag är så lyssnar jag ju på det mesta. Men det som hörs mest i högtalarna är nog den "nyaste" musiken. Allt som går att dansa och sjunga till är ju också awesome!

De senaste dagarna har det blivit mycket av CKYs gamla dänga, 96 quite bitter beings!
Antagligen för att jag kollat på Viva La Bam hela helgen :P


sunshine

Holla bitches!

Slutade jobba för en stund sen och nu ligger jag och slappar. Hade gärna spederat lite tid ute i detta awesome vårväder, men jag är inte super sugen när det blåser som det gör :o

Så nu ska jag kika runt lite på internet och börja skriva på mitt projektarbete som ska med till USA. Tänker iallafall försöka börja med det, kände mig lite lat nu när jag la mig ner :P

Ikväll blir det rätt lugnt. Sover nog hemma i min sköna säng inatt :)


awesome helg

En sumering av helgen kanske.

Fredag- Hade en skiter-i-allt-dag ungefär. På kvällen kom Lisa och Martin hem på middag, skönt att få hem henne lite. Tobias anslöt sig lite senare på kvällen. Vi cruisade lite mellan Moheda och Alvesta sen somnade jag gott till draktränaren.

Lördag- Jobbade öppning, 7.30-16.30. Det gick super bra. Fick stå i 2:an hela dagen och det gick suveränt! hade inte klarat mig utan Marcela dock, synd att hon slutat nu. Myste lite hemma hos Tobias efteråt med G och Linus Spång :) vi bestämde oss för att grilla. Så vi drog upp till G och Lisa och Martin kom också. Vi kollade på fotboll och sen åkte vi hem.

Idag- Har kollat på Viva La Bam en liten stund nu. Ikväll blir det tacos med Tobias och G. Kommer bli en lugn och skön kväll. Imorgon ska jag jobba och träffa Jossan, vilket verkligen behövs.

Bye friends!

Big Brother

Kollade nyss på gårdagens avsnitt av BB, missade ju det för att jag jobbade.

Asså, först var jag helt emot detta program. Men efter att inte haft något att göra runt 22 tiden på kvällarna så kan jag ju lika gärna kolla vad det är för skit. Nu är jag helt klart såld!

Älskar att se folk göra bort sig och bete sig så sjukt illa, hela Sverige kan ju se vilken skit dom drar upp. Vissa är ju helt losade i skallen medans några andra är total sköna.

Jag var bara tvungen att säga min mening :P är lite glad att jag även kan se det på deras hemsida när jag väl är i USA. Och än så länge så är Peter min stora favorit, och även Sara ;)

Nu ska jag se vidare på något annan gamalt avsnitt!

stylebytyra

Tjolahopp!
Här sitter jag osminkad och lycklig över att jag är ledig idag :)

Ikväll kommer syster Lisa hem med sin boyfriend. Tror att det står grillning på schemat. Så nu är mamma inne i stan och hämtar hem henne åt mig. Hon ska också lämna in mina babes hos en annan skomakare. Den jag gick till häromdagen vägrade ta emot dom. Han påstod att dom var bortom räddning. Så Jossan tipsade om en annan, hoppas han kan fixa dom!

Har väntat i evigheter på det nya avsnittet av Vampire Diaries, som skulle komma ut inatt. När jag vaknade ida för att ladda hem det så hade dom skjutit upp det till nästa vecka. Så nu måste jag vänta en vecka till. USA är fan konstiga ibland med deras serier.

Jag fick också hem paket idag från stylebytyra, en earcuff :) sjukt snygg!

Nu ska jag nöja mig med det nya avsnittet av Greys Anatomy ist.


Detta är början på en resa ute i världen. I min blogg kan ni läsa om mitt nya liv, i USA där jag jobbar som Au pair. Hur man lämnar ett liv efter sig och flyttar till världens mäktigaste land. Hoppas ni får en trevlig läsning!




bloglovin