I will never get tired of shoes


Hey dolls!
Jag vaknade 9 idag och somnade inte om, precis som jag sa. Steg dock upp vid halv elva men det är en annan femma haha. Och som vanligt så har jag inte gjort något vettigt. Tvättat och damsugit är väl det ända.

Behövde inte jobba idag så är ensam hemma just nu. Lite tråkigt ändå tycker jag, hade sett fram emot en eftermiddag med vilddjuren. Men borde tycka det är skönt med lite egen tid. Sista dagen, för imorgon börjar "allvaret" igen ;)

Det blev inget ihop till frukost för Lina var tvungen att jobba. Så vi kanske tar det lite senare idag. Så just nu försöker jag döda tid. Sitter och googlar runt på blåa pumps. Vill så gärna ha med mig ett par hem, och har hittat ett par sjukt fina på forever för ett rimligt pris. Vi får väl se. Det roliga är, när man googlar på en sko så är hälften av resultatet Christian Louboutin. Och visst önskar man att man ägde ett par svarta peep-toe från han!! SOME DAY MAYBE? (a)

Jag ska drömma vidare. PUSS!


TIME FOR BED, GOD DAMN IT

It's 0.35am, and I said to my self to be in bed by 11pm. Bullshit.
Anyway, I changed the design, bored as usual.
This pic shows how happy I am living in Sean Penns old house ;)


Santa Cruz babe






Long lasting saturday


Hey dolls :)

Det är lördag kväll och jag ligger i min säng med Lina. Vi tittar på Hangover 2 och äter svenskt godis, yums! Har bara legat inne idag och inte gjort något nyttigt. Lite BB avsnitt, skyp med Elsa och en å annan film :)

Åkte ju till Santa Cruz i torsdags morgon och vi kom hem igår kväll. Det var två riktigt härliga dagar med sol och värme :) tror vi hade 22 grader båda dagarna. Gick på stranden i shorts och tog en massa fina bilder. På vägen hekm körde vi 101 och plockade upp våra familjer på flygplatsen. Satt i baksätet med G och R på vägen hem och dom hade så mycket att prata om, har saknat dom små liven :')

Imorgon tänker jag gå upp tidigt så jag kommer in i mina vanliga rutiner på måndag morgon. Jag och Lina planerar att käka frukost på ihop, har ju inte testat det än. Ska sitta barnvakt på eftermiddagen med åt mina två stjärnor :)

Oh btw, det är bara en vecka kvar tills jag fyller 21. WOOP WOOP!




today's summer outfit


Linne, shorts, converse. Love the weather!

 

 


Love america


Hey dolls :)
Jag har haft en fantastisk dag med sol och 25 grader varmt. I LOVE CALI! Har dock suttit inne i 2 timmar och skypat med David, så värt det ;)

I eftermiddags körde jag till Petaluma med Lina. Köpte skor inne på Converse. Hittade ett par nya vita för endast 20 dollar (!) vilket är 130kr, extremt bra! Det finns så mycket sjuka grejer som jag älskar med det är landet :)) Nu ikväll så har vi lagat stuvade makaroner med köttbullar. Kladdkaka till efterrätt och breaking dawn på datorn :)

Brände några goa skivor med, för imorgon bitti drar vi på roadtrip ner till Santa Cruz :) och klockan är 1.40 så kanske dags att sova! Godnatt <3

 

 


Can't be more awesome then this


OMG JAG DÖR!!!
Det har läge ryktats om att Rihanna ska släppa en ny version på hennes killer song "Birthday cake". Hon har gått ut till Rihanna Navy för att kolla vilken artist som fansen ville se i den nya versionen

THE BITCH IS AWESOME. Tro fan om ingen annan än äckligt underbara Chris Brown fick äran att vara med på nya låten. And I'm telling ya all, it is killing!!!! Så sjukt bra och är så glad att den äntligen kommit ut. Jävla tufft av dom att göra en ny låt ihop. Låten släpptes idag, på hennes födelsedag ;)

Men inte nog med det. Chris har också kommit ut med en remix version av hans nya låt "Turn up the music". Så gissa vem som är med i remixen. Haha ingen mindre än divan Rihanna.

Asså gud vad bra jag mår nu. Kan sova med ett leende på läpparna och vara glad över hur sjukt bra musik det finns ute i världen. Kanske också att sann kärlek är evig?

Turn up the music



Birthday cake


My addiction


Fick med mig detta hem från forever 21 igår :)
älskar jackan!



Fick med mig modellen också ifall någon vill låna henne?

Stupid firealarm


Hey dolls!
Finns det någon som vill höra om min extremt hatfulla söndag?
Jag vill helst inte skriva om den för jag blir så deprimerad..

8.30 vaknade jag av att brandlarmet i mitt rum började tjuta. Tror det tog 10 sek sen började resten av alla 8 larm i huset tjuta samtidigt. I en hel timma höll det på. Och med värdfamiljen på väg till flygplatsen så var jag helt ensam. Ringde till min värdmamma och berättade som bad mig prata med hennes mamma. Med telefon samtal fram och tillbaka så fick jag inget gjort av min lediga söndag :(

Det kom två personer under dagen som försökte fixa problemet. Ingenting hjälpte tydligen. Jag drog ut med Lina en sväng för lite shopping. När vi kom hem på kvällen och började laga tacos, så började tjutandet igen. Jag stängde in hundarna i gästhuset och skrev en lapp på spanska åt våran hushållerska. Sen spenderade jag natten hos Lina.

När jag kom hem idag på morgonen så var det ett larm som fortfarande tjöt. Hundarna var inlåsta (jag låste aldrig dörren) och det fanns ingen hushållerska någonstans?! Ligger nerbäddad nu och har fått ut hundarna. Det är två personer här som jobbar med larmet nu, hoppas detta är över nu så jag kan få börja min semester med lugn och ro!!!!!!

ANNARS FLYTTAR JAG IN TILL LINA RESTEN AV VECKAN!!

Thank god it's friday


Hej kära läsare (:
TGIF, äntligen fredag och bara en jobb dag kvar sen 1 vecka semester!
På söndag morgon åker familjen till Mexico och jag är ledig en hel vecka. Berättar mer så småningom vad jag har för planer ;) riktigt skoj ska det bli.

Idag har varit en chill dag :) tränat (och det syns som fan nu) Packat barnens kläder, pratat med David, åkte på barnkalas med Lina för hennes pojke fylde 7, och nu är jag hemma och slutat jobba :)

Frederik ska komma förbi om en stund så vi kan fixa flygbiljetterna till Vegas. Kommer bli lite dyrt men det är ju sååå värt det. Man kan inte flytta till USA och INTE åka till Las Vegas, hallå!

Fick paket idag. En härlig liten minion till Jossan :) PUSS PÅ ER ♥


My crazy pups


Yesterday when G did her homework. CRAZY!




Au pair time


Hej vänner :)

Idag har jag haft en sjukt rolig dag! Fortfarande extrem träningsvärk, kan inte mig ner för trappan utan att stödja mig. Nu sitter det bara i vaderna och gör sjukligt ont :( Så hoppade över dagens fyspass och spenderade hela förmiddagen med Frederik istället.

Vi shoppade, drack kaffe, hade lunch hemma hos honom och tittade på en film som hette Blood Diamond. Riktigt bra film, men ack så hemsk! Sjukt obehaglig och jag lipade som en bebis :( Vi hann tyvärr inte se färdigt den för barnen slutade skolan. Så vi ser nog färdigt den senare ikväll :)

I eftermiddag satt jag ute i solen med G och hjälpte henne med hennes läxor. Senare på kvällen så satt vi inne och gjorde R's läxor. Undan gick det med, precis som denna veckan. Redan halva har gått!

Ska ta en dusch nu sen övertala Fidelito att komma hit med filmen så vi kan se klart sista timmen. Och om jag har glömt att berätta. Frederik är en dansk Au-Pair som är lika gammal som mig. Han bor i samma stad som mig och har barn på samma skola som mina. He's a new part of the crew ;) Sjukt härlig kompis!

Köpte nytt nagellack idag. OPI KardashianKolors. Jätte bra nagellack som inte finns i Sverige. Färgen är grön och heter Khloe hade a little Lam-Lam!


Valentines Day


Hey my lovely valentines!
Hur har denna kärleksfulla dag varit? :)

Själv har jag jobbat, umgåtts med Matilda, pratat med David och Lisa och bakat kladdkaka :) Ikväll hade vi en mysig alla hjärtans dag middag och så fick jag en massa choklad och fina teckningar av barnen. Love those two!l

Sitter och tittar på nya avsnittet av Cougar Town, alltid lika kul. Ska sova tidigt ikväll så jag är pigg för att träna imorgon. Idag blev det tyvärr ingen träning. Har extrem träningsvärk efter springturen med Lina i måndags. Helt förstörd är jag!

All kärlek till mina älskade vänner, my wonderful love, min extremt älskade familj & en massa extra pussar till Elsa ♥

A weekend full of love


Hey dolls!

Livet kan inte vara bättre än det är just nu :) jobbet glider på och fort går det med. Veckorna flyger iväg!

Ni fattar säkert med att jag är lycklig och kär, svävar på moln och skit :p Längtar hem och blir typ pirrig när jag inser vad lite det är kvar ^^

Har haft en bra och lugnt helg :) i fredags tittade jag på Star Wars 3D. I lördags gick jag på pedikyr med värdmamma. Jobbade på kvällen, det gjorde min kompis Frederik med så vi umgicks tillsammans med våra barn :)) i söndags spenderar jag dagen med Fidde och Lina. Han hade lånat sin värdpappas bil, som råkade vara en Porsche! Den åkte vi runt i nercabbad i det soliga vädret :) Vi kollade på grammy galan hemma hos mig på kvällen, som inte var något att hurra över ;)

Tittar på Kourtney och Kim take New York samtidigt som jag äter liiite choklad! Mina korta tajta jeans shorts passar äntligen igen så jag får hålla mig ;p Puss mina älskade läsare!!


The secret about love


A feeling of happiness.
I think it started with him just trying to be a good friend, supporting my journey. What I didn't know was that my emotions was still growing, deep inside of me. One of my secret wishes has always been that our love would grow strong again. I didn't know that the wish would come true..

You are so special to me and so wonderful. Knowing that you are home, waiting for me makes this journey even better. This is a crazy love story, and the best love story there is. My new wish is that this is going to work this time. You said it's ment to be, and I trust you. I'm not gonna screw it up this time, you mean to much to me.

I think you turned out to be the love of my life.

I live for love


Livet är otroligt bra nu.

Min mamma är frisk och mår bra. Allt ser positivt ut och jag hoppas vi får slippa all skit som hon gått igenom nu i vinter. Vill vara hemma och bara umgås med min underbara mami!

Jag har VÄRLDENS BÄSTA VÄN. Jossan kan göra vad som helst för att få mig att skratta. Ser verkligen fram emot alla störda grejer vi bara måste göra i sommar. LOVE!

Mitt år är på väg mot sitt slut. Vilket innebär att min syster snart är här. Älskade Lisa!

3 månader kvar. När jag väl är hemma igen så ska jag vara kär och lycklig. Blir helt till mig att det är så nära nu tills jag får komma hem och hålla om dig igen. Åh vad jag har väntat länge på detta :')


Super bowl sunday


Hey dolls!
Hoppas ni haft en bra helg. Ni där hemma, hur har ni det i kylan? ;)

Har haft en bra söndag. Sov ut och chillade i sängen. Sex and the city har visats hela dagen typ, perfekt för mig ju. Dagen kallades även Super bowl sunday. Så vid tre kom Frederik hit med pizza, chips och salsa.

Har spenderat hela 5 timmar framför tvn med Frederik och Sofia. Good times, sjukt intensiv match! Har aldrig varit så nervös under en match. Är verkligen inte insatt i Amerikansk football, men jävlar var spännande. Höll på New Englan Patriots! Dom ledde den mesta delen av matchen, men snubblade på "mållinjen" med bara minuter kvar av matchen. 5 sekunder kvar och Tom Brady styr laget mot touchdown, det var äckligt nära men höll inte hela vägen. Giants vann, och jag blev sjukt arg! Börjar bli mer sport intresserad, wuhu!

Linnea är äntligen här. Det är officielt Johanna-Linnea-Söndags-Mys. Vi ska kolla på filmen Grease ;) Imorgon börjar en ny vecka, ska bli spännande! Puss på er ♥



Spending some money


image descriptionimage descriptionimage description

Ny jacka, ny hatt (som inte syns haha)
Nya smycken med Kourtney Kardashian som underlägg!

MARC by Marc Jacobs


Hejhej hallå!
Tänkte berätta lite om min pågående helg :) helt magnifik är den.

Min värdfamilj har åkt till San Diego över helgen så jag är ensam hemma. Spenderade hela fredagen i sängen, inte riktigt bra kanske. På kvällen åkte jag iaf till Sofia med Frederik. Lina och Jasmine anlände också efter en stund :) Vi drack alkohol och åt en fantastisk svensk middag. Vi klädde på oss badkläder och sprang igenom kylan ute till Sofias hottub. Idiotiskt nog så hade någon stängt av den, så det var svin kallt!!! Efter att ändå dumt nog suttit i den ett tag sprang vi in igen och slängde oss alla 5 i Sofias dusch, med extremt varmt vatten!!!! ;) En mycket exotisk och galen kväll, tur jag kom hem.

Idag vaknade jag redan halv åtta lite små bakis. Vid tio körde jag och hämtade min danske vän Emilie och hennes amerikanska kompis Kelly. Vi tog bilen in till stan, där det var kaos. Körde längst den hatade gatan Market street och det var världens demonstration mot kriget mellan USA och Iran. Vi körde hem vi två igen :) Med mig hem hade jag en ny vår jacka, en strå hatt, smycken OCH min älskade MARC by Marc Jacobs väska som jag sparat till i 3 månader nu :') 500 dollar fattigare, men sååå mycket lyckligare ♥

Strax kommer Sofia och myser ikväll :) ska köra en snabb Skype med David med som jag inte pratat med på en vecka! Underbara lördag :') PUSS!

 


Me and my new life


Hej vänner,
Tänkte berätta en sak som känns lite lustig..

Vissa vänner där hemma och bla. min mamma, har påpekat att jag ändrat på mig. När vi skypar, har ett samtal över sms eller liknande. Jag funderar på om jag ändrat personlighet eller vad det är dom menar?

Mamma påpekar att jag blivit mer vuxen och tar mer ansvar. Bara grejen att flytta utomlands helt själv har gjort mig så mycket starkare. Mina vänner påstår att jag blivit mer ödmjuk. Jag funderar ofta på personen jag var innan jag åkte. Det är inte den samma som sitter här just nu..

Inte så konstigt kanske. Att flytta från en håla som Växjö till San Francisco, från Sverige till USA, så får man en helt annan syn på livet. Jag har andra drömmar och jag kan ta hand om mig själv utan att ha någon i närheten. Allt detta låter så jävla stört och dumt, men det betyder så himla mycket för mig.

Innan jag åkte var jag självisk, jag brydde mig mer om mig själv än andra och jävligt tuff och bitchig. Jag är vanligtvis inte den personen och har inte den bleskate varför jag betedde mig så. Därför gillar jag att mina närmsta som känner mig så väl, påpekar att jag är helt annorlunda.

Ska vara lite jobbig och skriva en liten lista om vad för person jag är;

LAT - Känslig (gråter till allt) - Kort stubin (jag är lätt retlig)
Oftast glad - Livar upp stämningen bland folk - GALEN (absolut inte normal)
En smula självsäker (inte lika mycket som innan!) - Mer förstående än en bitch
Rädd för konflibli kter - Extremt snäll - FEG - Tar inget för givet

Jag behandlar folk så som jag vill bli behandlad. Jag har bott utomlands i snart ett år och lärt mig SÅ MYCKET. Det vore lustigt om jag var samma person när jag kommer hem ;) Jag är den jag vill vara och jag är stolt över personen som jag är. Så peace out homies, när jag kommer hem så festar vi.


Detta är början på en resa ute i världen. I min blogg kan ni läsa om mitt nya liv, i USA där jag jobbar som Au pair. Hur man lämnar ett liv efter sig och flyttar till världens mäktigaste land. Hoppas ni får en trevlig läsning!




bloglovin