in the california sun


Friendship

Fy bubblans vad kul vi hade det igår :)

Började med att shoppa lite nytt på northgate med Katrin. Efter det åkte vi och handlade mat sen babade vi i min pool. Runt sju tiden kom Linnea Mathilda och Emilie. Vi babade i hottuben, lagade mat och avslutade med kinect. Riktigt trevligt hade vi det!

Fick lite små ryck på valpen här. Han sprang runt och jagade oss och skällde och höll på. Så vi satte honom ute på bakgården där hundarna brukar vara. 1 timma efter ringer det på min gate. Och vem står inte där om farbror amerikansk polis!!! Mitt hjärta stannade när jag svarade och han berättade att han kom från polisen och ville prata med mig. JÄVLAR! Det var inget mer allvarligt än att grannarna ringt och klagat på hunden. Så fick ju snällt släppa in honom igen..

Jag och shady pupp går bara inte ihop. Han måste tränas och jag om någon har inte energi att träna en valp så jag vill absolut inte ha något med det att göra. Vi får väl se hur det blir med den här hunden!

Iallafall, vi brudar hade en mysig kväll :) idag ska vi ta en tripp till petaluma och besöka deras outlet. Tänkte inhandla min första pressent som ska skickas till Sverige via mamma, hoppas att jag finner det jag söker!


Girls night

Godmorgon :)
Idag är jag på TOPP humör!

Katrin kommer alldeles strax så vi kan bege oss en snabb runda till northgate. Ikväll blir det poolparty hos mig med brudarna. Bada och laga middag, kan för sjutton gubbar inte bli bättre :))


never leave your heart alone

Somnar med känslan av att dom tusen milen som är mellan oss, är det något av det värsta jag upplevt! Konstigt nog känns det som att jag är på fel ställe vid fel tidpunkt. I just miss you way to much..

Friends with benefits

Hej kompisar :)
Har haft en riktig chill dag. Det ända vettiga jag gjorde var att ta Cotton till veterinären och ta med Shady på en runda så han fick springa av sig. På eftermiddagen hängde jag med Linnea hos mig, och vid käkade middag på cheescake.

Kom nyss hem från Larkspur. Var och kollade på nya filmen Friends with benefits, vilken nu är en av mina favoriter! Hela handlingen var så sjukt jävla bra. Och att använda två sjukt heta och avslappnade skådisar kan för sjutton gubbar inte bli bättre. Rekomendrar er ALLA att se den! Även du mamma ;)

Nu ska jag slänga mig i sängen, drömma mig bort till andra sidan världen och förhoppningsvis, vakna upp pigg efter många timmars sömn! Imorgon blir det poolhäng med Linnea och Katrin. Puss!


Update!

Det blev glass på ett pyttelitet ställe i Fairfax. Där jag träffade två svenska grabbar + en liten tjej. Kul med att det visade sig att den ena av dom kom från Växjö och hans pappa från Alvesta. What the fuck?!

Avslutade med öl vid Julians pool och en massa skitsnack. Vad är grejen med mig och skitsnack idag? :P Aja, nu ska jag sova. Imorgon väntar en dag vid poolen + en date med Tess! Godnatt <3

Elsafisen stor tjej

Idag fyller världens finaste flicka 2 år :)


Kommer ihåg när jag träffade fisen för första gången och hon fick typ plats i min hand. Så pluttig var hon! Nu helt plötsligt är hon stor tjej som kan både det ena och det andra. Så tänk, hur stor hon kommer var när jag kommit hem :) Har skypat med henne idag och sjungt för henne, det gillade hon!

what did i do today

Idag har jag, tvättat bilen i en car wash station där ett gäng argsinta mexikanare har tvättat min bil. Här i cali så har dom typ nästan samma tvättautomater som vi har hemma. Skillnaden är, att jag sitter i bilen hela tiden med växelspaken i läge N (kör ju automatare) vilken tydligen står för natural. I det här läget så rör sig bilen framåt super sakta med hjälp av ett rullband. Samtidigt flyger det runt en massa mexikanare och tvättar bilen medans jag sitter inne och sjunger. Det tog en tag innan jag fattade hur allt fungerar och att jag måste ha bilen i läge N, så dom blev fett sura på mig :o

I eftermiddag, har jag legat i poolen med Tess och snackat en jävla massa tjejsnack. Asså, denna tjejen är fan awesome. Så himla enkel att prata med och sjukt bra att umgås med.

Strax, så ska jag träffa en kompis, Julian, i downtown San Anselmo och käka glass och ta reda på vad som pågår i hans liv. Amerikanare är allt för roliga med sina galna historier ;)

Oh btw. Fick världens finaste sms idag av världens finaste människa, som jag saknar mer och mer varje dag (HATA) Iaf, det smset gjorde min dag. Började gråta mitt i köket när jag käkade jordgubbar då det vibrerade i mobilen. Det fick mig att inse, Kärlek är det vackraste på jorden :')



In this california kingbed



Tess är här ikväll.
Mycket tjej snack, mat och rödvin :) imorgon väntar en annan solig dag.
Puss!

Drivers licens, check

Här vart det tomt!
Vissa dagar glömer jag bara helt bort den här sidan.

Igår - Första "riktiga" dagen utan barn. Körde mest bil. Handlade mat, gick en runda med shady, hämtade post. Tog en PN och avslutade kvällen med värdmamma. Vi tog hennes BMW cabbe till Corte Madera och käkade kinamat :) love that car!

Idag - Uppkörning, klarade det! Så nu har jag amerikanskt körkort, fast kortet tar 4 veckor att komma på posten. Kommer ihåg dagen då jag tog det hemme i sverige för 2 år sen. Den dagen var jag mycket gladare och hade mer energi än idag. Idag var det liksom ingen big deal, har ju gjort detta förr. Planen var att hänga med Linnea ikväll, men Tess ska komma förbi, hon skulle ifs vara här för ett tag sen så jag väntar fortfarande :P Men hon ska iaf sova här inatt och se efter busvalpen Shady.

Har inga bilder att visa, eller kanske något orkar bara inte hämta sladden till kameran. Iallafall, nu ska jag kolla på lite buffy, invänta tess sen sova? Puss!

lame saturday

dagen kortfattat
  • skypat med mamma, pappa, elsa & lisa
  • städat rummet + badrummet
  • tvättat sängkläder, handdukar och mattor
  • kollat på buffy och angel
  • tittat på filmen beastly med min värdmamma och käkat popcorn
Så nu, dags att sova.
Imorgon, skype med david. Northgate med Linnea. GODNATT!

diet coke, yeah

Godkväll kära läsare!

Jag har precis avslutat en god italiensk middag i min säng. Planen var att hänga i Mill Valley med mina extremt heta brudar. Men jag bara orkar inte köra hela vägen dit. Det tar ju sin lilla tid och det där berget asså, nej fy bubblan..

Så ikväll är det jag, Buffy och Micheal Scofield. Vilket passar mig utmärkt! ;) Imorgon åker mina kära barn till east side av landet och är borta i 2 veckor. Kommer vara tomt här i huset ;(

Btw, min värdmamma har totalt fått mig att börja dricka cola light. Vilket jag har dissat i många år. Nu är jag fan beroende! Okej, en fin cola med is finns det inget som slår. Men när man är sjukt törstig så sitter en diet coke awesome. Zero kalorier liksom, helleluja! Så nu ska jag fortsätta dricka min diet coke och äta ballerina kex!



Oakland, screw yourself

What up my people!
tänkte slänga in ett kort inlägg (or not) med några bilder från dagen.

Började morgonen med en skype. Med tanke på att det var mammas 34-års dag (som elsa då sa) så var jag ju tvungen att säga grattis :) fick prata med min awesome familj. Mormor var där, min knäppa kusin och hans underbara familj, storebror med familj och fisen var på extra humör idag och babblade en massa :) Dom ända som fattades var min andra bror och syster!

Åkte över richmond bridge och igenom Oakland med lillasyster för att lämna shady hos vetrinären. På vägen hem stannade vi på broadway plaza och Ikea för shopping och svensk lunch. Fick med mig två klänningar hem, en ny tavla, svenskt godis + flädersaft <3 och en påse köttbullar!!!

Om någon, någon gång i livet, skulle fråga mig "Johanna, vilket är det sjukaste stället du här kört bil på" Så skulle jag svara "OAKLAND BABY!" Amerikanarna påstår att dom som kör galnast i området här är folket inne i SF. Men shit asså, motorvägarna som går igenom Okland och städer runt omkring East Bay är fan STÖRDA! Lykcligt nog lyckades jag ta mig igenom det, olyckligt nog måste jag köra tillbaka imorgon och hämta hunden!!

What ever.
NU - Prison Break och Buffy (har hittat avsnitt på internet) PUSS!








Happy birthday mami

Hej där (:
Måste bara börja med att säga, äntligen är cali värmen tillbaka! Idag fick jag stå ut med 95f, vilket är 35 grader :) helt underbart. Vissa stunder kan det vara för varmt. När det är vindstilla och du svettas ihjäl i bara skuggan!

Har iaf spenderat eftermiddagen i poolen :) har inte gjort något annat spännande mer idag. Åkte till en djuraffär med bruttan och köpte nya leksaker och ett nytt halsband åt Shady. Vi graverade också en namnbricka åt honom :)

Ligger nu i sängen och satt på första avsnittet av säsong 3, Prison break. Ska sova tidigt idag då jag ska iväg på roadtrip med lillsyster redan vid halv nio på morgonen. Vi ska ta med shady till en vetrinär som ska kastrera honom. Och så ska vi stanna på ikea och äta lunch :)

Min älskade mamma fyller ju år, IDAG. Sverige är ju 9 timmar före mig alltså är det redan den 21 juli. Så mami, grattis på födelsedagen. Det är ju också Johanna-dagen, så grattis till mig själv på namnsdagen :) Ska ta med mig en dator på våran roadtrip imorgon så jag kan göra en snabb skype med den gamla tanten. Allt för henne!

Nähe, nu ska jag allt kollade vidare här. Ni får har det så bra :) puss och kram!




Playdates

Hej familj och vänner :)
Har precis borstat tänderna tvättat ansiktet och lagt mig i sängen, redo för att sova. Men först, titta klart på sista avsnittet i säsong 2 av Prison Break. Teennick har tydligen beslutat sig, mitt i säsong 3, att sluta visa buffy på kvällarna. Idioter!!

Har haft en helt okej dag. Har busat lite med shady. Lillasyster har haft camp svenska, så emma har varit här med kidsen. Deras barnvakt Tess kom förbi med sin hund så shady fick också ha en playdate. Så det har varit en fullspäckad dag med mycket skoj och stim. Och värmen är också tillbaka, äntligen!

Nähe, nu ska jag allt slänga täcket över mig. Åt ett grönt äpple idag, vilket jag vet att jag inte borde med tanke på att jag får ont i magen men kunde inte motstå för det såg så gott ut, så självklart har jag super ont i magen nu! Så ja, godnatt kära vänner. Hoppas ni får en trevlig dag!



Shady is here

Äntligen är dagen över!
Har känt mig så nere och blivit sur över minsta lilla grej, förstår inte vad som var fel idag. Tills jossan skrev några ynka ord på FB och det vände. Efter det kände jag mig bara trött och ville sova.

Nu ligger jag äntligen i sängen och kollar på Prison Break. Idag har jag spenderat en massa tid med våran nya hund. Shady, han är ett år, och beter sig fortfarande som en valp! Han är inte fullt tränad än så vi har mycket att jobba på denna veckan. På lördag åker familjen bort, så jag har shady för mig själv i några dagar. Undrar verkligen hur det ska gå!

Nu ska jag äta jordgubbar och återgå till mina serier. Ikväll går inte buffy på tv som det alltid brukar göra. Så nu blev jag bannemig sur igen! ;(



mitt proactiv har äntligen kommit :) så nu är det upp till bevis att se om katy perry ljuger om sin vackra hy!

hard day

Kom nyss hem från Linneas palats. Har myst hela kvällen med henne och Katrin. Kärleksmums, äppelpaj+vaniljsås, Fucking Åmål och Hiphip hora! Kan för tusan inte bli mycket bättre ;)

Har haft en tuff dag på morgonen med barnen då den äldsta (på väg att bli tonåring) fick ett rejät utbrott, lipade skrek och hade sig. Så efter dom hade åkt iväg tog jag en powernap på 2,5h. Vilket behövdes!

Vaknade upp och la märke till att mina två underbaringar jossan och matilda laddat upp en videohälsning till mig på FB :) i love my girls! Nu ska jag sova. Är ledig imorgon vilket betyder - SOVA UT!!! Godnatt.

Harry P, I'm gonna miss u

NU HAR JAG ÄNTLIGEN FÅTT SE SISTA HARRY POTTER FILMEN!!!
Vilket kanske inte är något att hurra för :( sjukt jävla bra var den, bäst av alla filmer. Men ändå, nu kommer det ju inga fler!!! Känns super konstigt. Jag lipade typ halva filmen. Fick sen den i en IMAX studio med 3D, vilken upplevelse!

Ikväll hjälpte min värdmamma mig med att köpa en flygbiljett med från L.A tillbaka till SF. Ska åka ner dit i en vecka med mamma,pappa och lisa när dom kommer. Så nu är flygbiljetten hem fixad. Ska nog sova tidigt ikväll så jag orkar stiga upp imorgon. Så vi avslutar kort här, puss och godnatt! :)


I-I-I wanna go-o-o, all the way-ay-ay

Hej där:)
Sitter vid arts & crafts bordet med lillasyster. Vi slår in pressenter och vi försöker göra ett jätte stort happy-birthday kort, vi lyssnar också på Britney Spears, bruttans favorit. Är nästan den ända artist som spelas när hon är med i bilen :P

Vi fick också en toppen nyhet av mamma idag :D Vi ska skaffa en ny hund i helgen!!!! En ett årig labbe, kan ju då räknas som en valp. Han ska adopteras från ett shelter, så med andra ord så var hunden dödsdömd idag, men mamma räddade honom. Måste vara ödet!! Så sjukt söt är plutten :')

I eftermiddag ska vi åka och ta oss an en minigolf runda, får se hur det slutar. Antagligen med svett och tårar då minstingen här är en väldigt dålig förlorare, och jag har en vass hand när det gäller minigolf ^^

Längtar tills imorgon, så sjuuuukt mycket. HARRY POTTER TIME!!!!!!


Är inte vi super söta :)

I'm far away of being a barbie

Hello everyone :)

Har haft en hyfsat chill dag. Började med att ha lite "ensam tid" åkte och handlade mat i mjukiskläder, super, hade sedan ett efterlängtat skype samtal med mamma, som fick träffa och prata med min värdmamma och det gick ju jätte bra höhö!

Åkte till northgate med barnen på eftermiddagen och gick på bio, Zookeeper. SÅ JÄVLA BRA!! Skrattade så tårarna rann :) nästa bio blir på fredag, HP + iMax AWESOME! Efter filmen åkte vi till Toys R'us och köpte födelsedags present åt barnens kompis som har fyllt 4 år :) så i helgen blir det barnkalas!

Slutade redan vid fem idag istället för sju. Så nu ligger jag nerbäddad och tittar på vänner. Om en timma börjar mitt favorit avsnitt ur säsong 3 av Buffy, avsnitt 14 :) blir nog till att sova tidigt ikväll så jag orkar med morgondagen med. Det är sjukt vad dagarna går fort här!

Puss och godnatt, godmorgon till er där hemma.


Trött, vilsen och klädd i svart. Barbie avdelningen, inte riktit där jag brukar hänga..

relaxing day

Har precis avslutat en lunch som bestod av knäckebröd, gurka, päron och hallon :) kan ju nästan inte bli mycket nyttigare. Ska gå ut till poolen nu och börja på sista boken i L.A candy serien. Lillasyster har en playdate, och efter det ska vi ut och åka bil med min ny uppdaterade iPhone, läckert ;) pus&kram!


this is juicy couture

Hej hopp!
Har haft en sådan fantastiskt bra dag med lillasyster :) lillebror har varit på camp hela dagen och därför blev det tjejdag! Vi började med ärenden åt mamma och avslutade med shopping! Hämtade senare upp lilleman och kollade på Mr. Poppers Penguins :)

Nu ligger jag i sängen och kollar på buffy :) är så himla nöjd med dagen. Skulle egentligen bara köpa flip-flops. Kom hem med ett par nya pumps och ett (äntligen) Juicy couture armband! Har längtat efter det i flera månader, äntligen är det mitt :')





KISS

Dagen utstyrsel bestod av jeans, flip-flops och mitt nya älskade linne från forever21 :) kan inte få nog av kläderna i den där galna affären..



a weekend in clear lake

Hallå där!

Denna helgen har varit fantastiskt bra. Kände för att vara spontan och komma bort från min dator, inte tänka på er där hemma, sorry. Så jag följde med min familj upp till clear lake där dom har ett hus. Packade på 5 minuter och slängde mig in i bilen :)

Riktigt mysigt hade vi. Tog båten ut på sjön, stannade vid en vingård, körde jetski, badade och på kvällen så grillade vi. Åkte hem hyfsat tidigt idag med så jag hann skypa med Jossan en stund, vilket vi inte gjort på ett tag!!!!

Körde upp till nothgate och träffade Katrin en runda. Shoppade lite och käkade kinesmat. Pratade om grabbar det gjorde vi med, alltid lika kul ;) åkte hem till mig efteråt och tittade på film.

Nu ska jag strax hoppa in i duschen, sen sova. Imorgon börjar ju en ny vecka med mer jobb och slit. Men det ser vi fram emot ;) Puss och godnatt vänner!


bazinga!

Big bang theory är bäst när man är på dåligt humör och behövs piggas upps :) Öppnar en ask med jordgubbar med sen är fredag kvällen räddad!



come on girl

Okej, dessa känslor har fått min hjärna, eller hjärta, att flippa ur! Så därför blir det snacks, en massa härliga serier och sova tidigt! Måste fan stoppa känslorna åt sidan nu..seröst Johanna, ge dig!


i miss you way to much

Detta har varit en kännslosam dag. Får sådana dagar ibland,och det kvittar om min syster tjatar på mig och säger "asså du är i USA, du kan inte få det bättre" What ever, jag är en tickande bomb. Jag exploderar i tårar snart! Men vet också att jag är sjukt stark som kan klara av detta, ingen kan få ner mig..

Har liksom pratat med personer idag som betyder fruktansvärt mycket för mig. Personer som jag inte kommer få träffa på hela året. Och jag saknar dom och mår dåligt när jag tänker på att det är ett helt år innan vi ses. Jossan är värst! Och när hon berättar saker som går ut på att hon saknar ihjäl sig efter mig, så vill jag bara ge upp allt för henne och sitta i hennes soffa mer armarna runt om barnet!

Detta året kommer bli det bästa någonsin, och USA livet kommer bli otroligt bra. Men ingenting slår Josephine, ingenting! Jag skulle kunna ge upp detta året för den brudens skull. Bäst för gud att han ser till att detta året går riktigt snabbt. Så denna fredag kväll ska jag ligga nerbäddad själv, tänka på mina nära och kära och för en gångs skull släppa en tår eller två!

Jag älskar er, glöm inte det <3




let's stay positive

Gör detta för min mammas skull, så hon har lite koll på mig..

Så, efter en varm go dusch där jag skrubbade sönder mitt ansikte vilket gjorde sjukt ont, så ser mitt ansikte mycke bättre ut :) har fått bort det mesta av den "döda huden" men det röda har inte lagt sig än. Här på bilden har jag dock smörjt in mig med after sun, som luktar mamma :')

Har fått sjukt dålig hy och mer finnar sen jag kom till USA. Tydligen är det fler skandinavier än jag som råkat ut för det. Förstår verkligen inte varför?! Kan antingen vara luften eller maten, hmm. Iaf, min värdmamma har varit underbar och beställt Proactiv till mig. Så hoppas det funkar :))


I love memories

Hej kära kamrater!

Idag har jag jobbat heela dagen, men slutade en timma tidigare, vilket var skönt. Har spenderat hela dagen med lilleman. Vi har spelat baseball, handlat mat, spelat wii, käkat mexikansk mat och så har vi lärt honom klockan :) en riktig mysig dag!

Jag har nyss tagit en underbar dusch och rensat igenom min iPhone på bilder. Utrymet börjar lida mot sitt slut. så gör även telefonen! Riktigt seg är den, och det är en fet spricka där bak + stenskott på skärmen. Kanske dags att haffa en ny när man är hemma. iPhone 5 skulle ju inte sitta fel, om den nu dyker upp.

Ska kolla på buffy om 10 minuter och sen läsa ur Lauren Conrads andra bok, Sweet little lies. Fick nostalgi igår kväll och hittade en annan bok som låg i en av mina lådor :') Josephine Petersson, jag saknar dig.




damn, it hurts!

Hej vänner!

Idag kan man säga att jag haft en "ledig dag". Barnen är på läger och ska vara där till fyra i eftermiddag. Så det har varit en lugn och sansad dag för johanna! Skypade i kanske 1,5 timma med david, vilket var underbart! Och så chattade jag med mamma och moster på FB. Körde in till San Rafael och hämtade medicin till hundarna och nu kom jag nyss hem med post i handen från mormor :) så söt :')


Brände ju mig i ansiktet i söndags när vi låg vid stinson. Märkte det först dagen efter, men igår såg det värre ut. Idag är det värst! Så på högra kinden, käken och örat har jag fått en brännskada. Det svider som fan och självklart kan jag inte sluta pilla på det, för helvete!! Hoppas det försvinner det närmsta dagarna, för det gör ONT!

Ikväll blir det nog middag och northgate med bruttorna från mill valey, galna tjejer..Så puss på er alla där hemma :)

the two last days in pics










the two last days

Tänkte berätta om gårdagen och idag :) Hade ingen tid att blogga igår.

Måndag, 4th of july, och riktigt häftigt var det! Vi pimpade min värdpappas mustang från 64 och gled runt i den i en parad. Vi hade picknik och lekar vid barnens skola, och avslutade med poolparty hemma hos oss. På kvällen körde jag in till SF med Linnea där vi mötte upp Katrin och Emilie :) meningen var att vi skulle titta på fyrverkerierna vid piren, men inte fan fick vi någon parkering och bilar var det överallt.

Och jag måste bara säga det, amerikanare är fan dumma i huvudet när det kommer till körningen!! Dom byter filar hur dom vill utan att blinka, dom tutar överallt, kör upp framför en utan förvaning så att man får tvärnita. Riktigt irriterad var jag när jag försökte ta mig ut ur stan, vilket borde ta 20 minuter. dte tog mig 2 timmar pga bilköer!! Jag var så arg att jag började lipa och skrek på alla på svenska, tur att ingen fattade för dom stirrade bara..

Idag åkte jag tillbaka in till stan med barnen och gick på ett science museum, riktigt häftigt var det. Jag hade dock magkatarr idag och kunde inte stå upp, det blev baar värre och värre med. När vi kom hem hoppade barnen i poolen och jag la mig ner med en massa kuddar och en skvaller tiding, då gick det över!

Ikväll kom min värdpappa hem med ett par och en hund, som vi kanske ska adoptera. Tre hundar, awesome! Nej men vi får se hur det blir, min värdmamma är osäker men resten av familjen är sugna. Speciellt super-G :P

Nu ska jag kolla klart på buffy sen ta en varm dusch innan det är dags att sova. Imorgon är första dagen barnen ska ivög på camps, så dom är borta mellan 9-17. Så jag ska ta mig an några skype dates och försöka prata mer med min mami, som jag sknar ihjäl mig efter :(

Slänger upp ett inlägg med bilder från dagarna. Puss!

Au pair life

Tänkte beskriva lite kort hur mitt au pair liv går till :) efter önskemål!

Jag jobbar runt 10 timmar om dagen, är ledig lördagar, efter 11, och söndagar. Min familj jobbar 24/7, speciellt min värdmamma som driver en egen advokat firma. Nu på sommaren så går jag upp 7.15 och då brukar barnen ofta vara vakna. Vi gör frukost sen leker vi. Oftast har dom playdates, eller som nu i veckan börjar dom på camps och då är dom borta en hel del under dagarna, speciellt tjejen som är äldst.

När dom inte är hemma så städar jag deras rum + lekrum och tvättar deras kläder. Jag handlar också mat till hushållet eller gör ärenden åt min värdmamma. Med tanke på att barnen är iväg mycket och jag oftast för köra iväg och fixa saker, så har jag fått min egna bil.

Det finns två stora regler som min värdmamma har när det gäller barnen, som inte är så svåra. Nummer 1, ingen tv, iPod, dator eller tv-spel när det är fint väder ute. Dom får endast spela x-box och wii på regniga dagar och på helgerna under kvälls tid, och då är det en max tid på 1 timma. Andra reglen är att det alltid måste vara städat och iordning plockat i deras rum + lekrum. Jag ser alltid till att barnen plockar upp efter sig själva. Vid enstaka gånger så gör jag det!

Det är många som undrar varför familjen har en nanny och mig. Jag får bara jobba max 45 timmar i veckan. Så vissa helger när mina värdföräldrar planerar att åka någonstans eller har något viktigt för sig där dom inte kan ta med barnen, så har dom en nanny som tar han om dom. Under den tiden är jag ledig.

Det sköna med mina barn, min familj + sommaren är att barnen alltid vill spendera deras dagar vid våran pool. Då är reglen att jag absolut inte får lämna dom där utan att jag ser efter dom. Båda två kan simma, men en olycka kan alltid ske. Så det är anledningen till att jag spenderar mycket tid vid våran pool ;)

Det blev ganska långt det här, upps! Om ni har med frågor bara shoot ;)

everyday we're shuffling

Hade en för jävla bra kväll igår med brudarna! Sista utgången för Karin som nu slutat sitt år som au pair och börjar sin resemånad idag! Och fy fan vad vi firade..

Började med "tjej-förfest" mojitos och skitsnack. En galen taxiresa över bron och till downtown SF med en riktigt skön taxisnubbe. Jag och Karin hittade två sötnosar på stan, en från London och en från Australien. Dom var på väg till sitt hostel, men vi kidnappade dom! Så drog vi efter oss hela kvällen ;) Kvällen slutade med att Katrin försvann, och vi hittade henne i marinan, som ligger andra sidan stan. What the..?? Vi hamnade i bråk med en as packad amerikan. Sen avslutade vi med att ta med dom kidnappade pojkarna med oss hem till marin, höhö. Lite förvirrade var dom...

Katrin, den jäveln, slängde sig över mig och mitt bakis huvud halv elva idag. Sen drog hon med mig och Carro till Stinson. Där har vi legat från 12-18, och fy vad jag bränt mig i ansiktet och på ryggen, HETT!

Nu ska jag slänga upp lite bilder, sen kolla på buffy.
Tjarå!


unts unts

Tja kompisar!

Åkte mot stinson idag med katrin. Vanligtvis tar det 20 minuter att köra dit. Idag tog det över en timma pga. kö! Vi körde också runt i en timma för att hitta parkering. Vi beslutade oss för att åka hem till mig istället, så vi chillade i poolen sen powernapade vi i solen ;)

Ikväll blir det spontan utgång! Så nu förferrar vi lite hos Katrin. Emelie och Karin ska också med, hoppas Linnea joinar också! Så nu ska vi börja dricka lite mojitos här!! CHEERS, UNTS UNTS!!!!



LOUD tour intro

Skaffade mig ett youtube konto, bara för att visa er denna awesome video.
Okej, kanske inte awesome för ljudet suger. Men det är ju faktiskt HON!


Update

Har försökt ladda upp filmerna från rihanna konserten hela dagen! Både här och på FB. Men det är något seriöst stört med vårat internet idag. Datorn vägrar att ladda upp filmerna. Börjar känna mig irriterad nu!

Idag gjorde jag om mitt teoriprov, och klarade det! Alla rätt hade jag också. Det har ju verkligen varit jag och den där förbannade teori boken hela veckan nu. Äntligen kan jag slänga den i toastolen! Firade med barnen idag. Poolbad och cheescakefactory till middag. Vi har spelat kinect ikväll sen gosade vi i lillemans säng, och nu sover dom.

Imorgon blir det fart och fläng. Jobba först några enstaka timmar, sen shopping med fröken svensson. På kvällen får vi se vad vi lyckas göra. Hoppas Katrin tar med mig på något kul! :)

Puss och godnatt kära vänner

you'r the only girl in the world

Hade en av årets bästa kvällar igår.
I samma delstat. I samma stad. I samma område. I samma byggnad. Bara några enstaka meter, från Rihanna, LOUD TOUR!


Denna dagen har jag gått och väntat på i en månad nu. Helt plötsligt så var den här. Rihanna befann sig i Oakland, en bit utanför SF, den 30/6 2011. Det gjorde jag med! Har äntligen fått se min stora "idol", haha så himla fjantigt låter det, men enligt mig är bruden fan bäst!

Det var en sjukt bra konsert och jävligt bra stämning i oracle arena. Låtarna från nya albumet LOUD är riktigt bra och hon gjorde det så sjukt bra. Kan inte riktitgt fatta än att jag fick vara med om det här. Har tagit en hel del bilder och filmat en massa. Tyvärr är ljuder kasst men ska försöka hitta något bra att lägga upp. Introt som hon gjorde till "only girl in the world" ska jag försöka på upp på facebook, även om det låter illa.

Nu har jag iallafall gjort en sak i mitt liv som jag länge velat :) Se rihanna live!

Detta är början på en resa ute i världen. I min blogg kan ni läsa om mitt nya liv, i USA där jag jobbar som Au pair. Hur man lämnar ett liv efter sig och flyttar till världens mäktigaste land. Hoppas ni får en trevlig läsning!




bloglovin