happy halloween

 

Dagen jag länge väntat på är här. och jag är extremt taggad :) det var en massa halloween förberedelser nu på morgonen, så jag längtar tills ikväll då jag får klä ut mig!!

G gick till skolan i en av sina outfits. Hon hade som matte läxa att göra sin egna kostym för exakt 10 dollar. En ängel här hon :) med blåa fake lashes! Hon kommer bli supet cool ikväll med ;)

Vi hörs senare!

 

 


Wonderful sunday


Måste bara säga det...bästa söndagen på länge!!

Istället för att sova till tolv, ligga och lata mig och sedan spendera hela dagen i sängen, så tog jag tag i mitt ynka liv och drog ut i värmen! Jag och Vilde åkte till Spirit of halloween store och fixade det sista inför våra outfits. Åkte till northgate och shoppade lite. Chillade i min säng och Sofia anslöt sig. Nu avslutade vi kvällen med bio, In time som var as bra!

Så imorgon är det halloween. Ska spenderas med barnen och Vilde ska vara med oss. Har äntligen en outfit fixad. What it is? Im not telling ;) får se om det blir lika bra IRL som i min skalle.

BTW, behöver mer galjar till min garderob. Har för mycket kläder nu O.o *visslar* Nu ska jag sova och drömma om min böna, för henne saknar jag jättejätte mycket nu. Puss och godnatt kära läsare :)


Sheldon Cooper!


update

 

har legat i soffan x antal timmar nu och BARA tittat på true blood. alla avsnitt sedda, wuhu! så nu har jag slängt ihop datorn.

jag har en smällandes huvudvärk, jag är trött och klockan är 1. vill hemsk gärna åka hem och sova, men två timmar kvar.

slänger upp en outfit som jag hade på mig idag. kavaj konstigt nog, ingen aning varför..

 

 


Happy Halloween


Hej vänner! ♥
Hoppas att allt är bra med er :) Själv har jag dragit på mig värsta förskyldningen, den borde försvinna snarast tycker man!

Har denna helgen ledig från jobb (här hemma) Så igår tog jag med mig Vilde hem till Sofia där vi hade en mysig sleepover. Drack lite vin och kollade på filmen Beastly. Jag och Vilde däckade i Fias säng runt tolv tiden.

Har bara chillat sen jag kom hem. Käkade våfflor till frukost här hemma, inte illa. G ska på halloween fest med alla sina klasskompisar idag hemma hos en tjej i klassen. Jag och Vilde ska dit och hålla lite koll på små grabbarna. Stannar dock bara någon timma. Med tanke på att min kära vän Linnea har dragit ner till L.A denna helgen med Katrin så ställde jag upp som babysitter åt hennes värdmamma. Så ikväll ska jag passa henne tre grabbar från 18 till 3 inatt !!!!!!

Så nu ska jag fortsätta vila så jag är reda för denna lördags kväll. Hoppas ni där hemma får en bra halloween helg med mycket blod svett och tårar :') Puss :*


totaly scared and alone


Jag gör inte så mycket på dagarna här. Ligger hemma och väntar på att tiden ska gå så jag kan hämta barnen på skolan. Kvällen går mot sitt slut och jag går och lägger mig hyffsat tidigt..Så där ser varje dag ut VARJE vecka. Det har snart gått 6 månader sen jag kom, bara 6 månader kvar tills jag är hemma....

Efter att ha pratat med både Lisa och David på vibern och ingen av dom har något kul att berätta, så inser jag att det händer ju inte ett piss hemma heller, enligt dom. Men här borta ligger jag, ensam, och ser hur kul alla där hemma har tillsammans. Fester, middagar, myskvällar eller bara umgås.

Dom flesta sa när jag åkte att "1 år går fort, allt kommer vara likadant när du kommer hem" Men jag ska säga er, jag börjar märka nu att inget är som det var när jag åkte! Med ett halvår kvar av mitt år i USA så börjar jag frukta över att komma hem...

Kommer mina bästa vänner fortfarande vara dom bästa? Kommer kärleken krypandes tillbaka eller är allt en lögn? Finns det något hemma i Växjö som intresserar mig, eller ska jag dra vidare?

TUSEN tankar svävar i mitt huvud och det börjar bli jobbigt nu. Bara för att jag är här borta, ska väl folk inte glömma vem jag är (påstår inte att någon gjort det, men det känns så ibland) Jag är rädd att jag inte får plats i era liv när jag kommer hem. Så vad fan ska jag ta mig till?!?!

And speeking of love, I need a fucking sign that this is still on! Cause making shit up, if thats what u do, is not okay. You should know that your words make me so happy and I can't wait until i'm home with you. If that's still what you want? Cause I don't know anymore...





Boring thursday


Hej där hemma!
Hur är det med er, kallt och trist väder antar jag?

Här är det uber kallt på morgonen. Idag var det 3 grader (!) när jag gick till skolan med barnen. Måste fan inhandla vantar och mössa nu :( men nu är klockan strax två och vi är uppe i 20 grader. Får ställa undan uggsen på eftermiddagen helt enkelt.

Ikväll är det min favorit kväll. Big bang theory, Vampire diaries och Greys Anatomy. I helgen är jag ledig, bara för att det är halloween. Och jag hade gärna slängt på mig en snygg outfit och dragit in till stan på halloween fest. Men nej. Jag ska sitta barnvakt lördag kväll och tjäna pengar. Funkar väl det med antar jag...

Puss och kram!

Fall i cali

dagens höstiga stämning




Cotton takes a bath

Hej vänner! ♥

Har haft en bra dag. Spelat tennis, skypat med mamma, tittat på true blood, läst böcker med R, dansat lite med G och nu ikväll badade jag våran sötaste hund Cotton. Hon var så sjukt smutsig och luktade fan gamla sopor. Så just nu är hon lite irriterad på mig och min hårfön, men söt blev hon :)

Ska se ett avsnitt till av TB sen sova. Imorgon är ungarnas sista minimum day (dom slutar 12.45 ist för 15) Vi får se vad vi hittar på :) myser nog hemma och jobbar lite på våra halloween kostymer.

Puss och godnatt världen.



Så här ser gosan ut utan vatten :)



The awesome day

 

Har haft en underbar dag.

Började morgonen med kaffe på Peet's med Sofia. Handlade mat och gjorde andra ärenden i Corte Madera. Hämtade barnen 12.45, för idag var det minimum day :)

Körde playdate med min tyska kompis Saranda, mina två + hennes fyra. Sjukt kul hade vi! Gjorde läxor med barnen, ritade med R. Kom på massa nya sjuka dans moves med G och lärde henne "Spice girls dansen" pratade resor med värdmamma bl.a. julafton uppe i Tahoe och sportlovet i Mexico (!)

Nu ikväll körde jag upp till Northgate med Sofia och fyndade lite. Nya mjukisbyxor från PINK, VS parfym, svart spets klänning på HM och virkad gamelrosa tröja från forever :) sjukt nöjd!

Därför lägger jag mig nu med ett leende på läpparna. Dock saknar jag min mamma oerhört mycket!

Love,
J

 


Beautiful music





Amazing Chris


OMG, T-Pain och Chris Brown levererade stort igår!
Jag var så jävla taggad, så jävla glad och hela konserter var så sjukt häfitg. Jag är NÖJD!

T-Pain som gick på innan Chris, livade upp stämningen med dance moves och ett jävla bra tempo. När Chris gick på urartade det! Konserten bestod mest utan hand sköna soul låtar, vilket fick oss trötta au pairer att slumna ihop en stund där, inte okej. Men han var så jävla grym!

Ett tag så stod jag där och kände, precis som på Rihannas konsert, "wow dett är fan fucked up, kan man ens begripa att jag är här" Och så föll den några ynka små glädje tårrar på min kind :')



F.A.M.E


Går och lägger mig med en HOR huvudvärk.
Tänker kanske för mycket, antar jag..

Imorgon blir det en sjukt bra dag. Jobba, baka kanel bullar, hänga med Vilde och Sofia. Och ja just det...

CHRIS BROWN live utanför oakland. Tredje konserten kirrad. BOOM!


Update

Vet ni vad. Idag tog jag en powenap, som jag alltid gör. Men sova från halv tio till ett. Så nu är jag på sjukt bra humör ;)

R har en playdate här hemma och G är på party. Jag och vilde hänger i lekrummet och spelar wordfeud. Idag testade vi på svenska och nästa gång blir det tydligen på norsk. Fixar jag det?!?!

Ikväll blir det fredags mys med Linnea. Äntligen! Puss på er

 

 


Autumn in cali

 

 


Wonder day

Hi friends!

Har haft en mysig dag med vilde och våra grabbar. Åkte till hennes värdmammas poolklubb och myste i några timmar :)

Ikväll har jag jobbat. Häng på youtube med G och visat henne gamla låtar och videor från Britney Spears. Den tiden så hon faktiskt var BRA!

Jag har också tittat på Vampire Diaries och Greys Anatomy är slut om 10 minuter, sjukt bra! Idag har vi haft två jordbävningar här i bay area. Borta vid Oakland slog dom till. kände inte av första, men nu ikväll kände jag av den andra. Liiiite coolt va ;)

That's it about this day. Längtar som fan tills lördag. Berättar varför imorgon kväll...

Puss och godnatt!

 

 


Update!


Min älskade iphone sviker mig aldrig :)
Några timmar senare, uppdaterad och som ny. Alla saker säkerhets sparat på datorn och back in the phone. Don't you just love apple?! Nya iOS5 verkar vara toppen med :) GODNATT!

Work out day all over again

Idag har varit en AWESOME dag!
Började ju morgonen med en PW på 5km, humöret låg ju på extra + idag. Tack vare den rundan så har jag varit på strålande humör ;)

Har kollat på Gs volleyboll match, som dom vann! Och hon var super duktig :) efter det åkte vi hem och jag bytte om till tränings kläder igen. Tog mig ann ett hårt zumba pass ikväll. Fy fan vad jag mår bra nu :) Några kilo lättare så kommer jag må ännu bättre sen ;)

Har precis laddat hem nya iOS5 och uppdaterar nu min iphone. Och självklart så var jag tvungen att återställa skiten för att det skulle funka. Bäst för den att alla mina saker är kvar, som sms, kalender, notes ect. Jag DÖR om allt är borta...

Ska jobba med den här skiten nu sen sova. Puss!


Powerwalk

Nu förstår inte jag riktigt vad dom hände. Men istället för att slänga mig i sängen, som jag gör varje morgon efter att ha lämnat barnen på skolan, så tar jag fan en promenad med Vilde. Go Sverige å Norge!!

 

 


What's going on with me?

Förstår inte riktigt vad det är som pågår just nu i mitt liv. Är så himla sliten och trött hela tiden :( igår hade jag sinnes svåra problem med att sova, även om jag var över trött?

Så med tanke på att jag somnade sjukt sent, timmar efter midnatt, var det ju ett helvete att stiga upp idag! Så jag tog beslutet att stanna hemma från min tennis klass, för att sova ut.

Idag är det också minimum day på barnens skola. Dom slutar redan vid ett båda två, så att sova ut var ett bra val. Man måste vara pigg för att stå ut med deras underbara energi :)

Nu ska jag resa mig upp ur sängen och åka och handla mat. Puss!


breaking dawn

finally in bed after a hard day of work. catching up som reading. Monday evenings are way better then the mornings, goodnight!


I'm to tierd

that's right, är verkligen för trött för att orka göra något!

Sonande typ ett igår, och upp vid sju. FUCK! har precis napat en timma, ska bege mig till Novato för att stor handla. Får ta en snabbis sen hem igen och napa mer, dööö.

Puss!


sunday

Hej dudes! :)

Hoppas att ni har haft en trevlig helg. Min har varit väldigt lugn men sjukt härlig :) Igår jobbade jag aldrig, men Tess var här hela dagen så umgicks med henne och barnen hela dagen. på kvällen kom Sofia och Vilde över. Vi fyra satt uppe i köket ett tag och pratade en massa! ;)

Idag sov jag, ända till 12 (!) Heeeelt underbart. Har bara suttit vid datorn tills nu. Tog en dusch lite snabbt nyss, och ska strax åka och plocka upp Vilde. Drar till northgate med henne, Linna och kanske några till och kollar på Dream House, får se om jag somnar ikväll haha.

Puss! <3

Super duper happy


Hej vänner!  ♥

Sitter ensam i köket och har slagit igång my queen Rihanna i alla högtalare här nere. Shady ligger vid mina ben och njuter. G är på övervåningen och leker med en kompis, only girls in the house :) Sånt här högtalar system borde jag inskaffa hemma i Alvesta. Högtalare överallt och all musik från min iPod, det hade pappa gillat!

Rihanna är bäst, helt enkelt. Och idag är jag på cp bra humör :) Känns som att alla mina "problem" jag har känt att jag har är borta. När jag tänker efter så kanske det inte är problem. Men har hittat sinnes sjukt billiga flygbiljetter till alla destinationer som jag ska besöka nästa år :D

Ikväll är jag ensam hemma. Så Vilde kommer förbi och vi ska mysa med film, ben and jerrys + candy :) Det blir en lugnt helg, vilket ska bli gött. Men dom två kommande helgerna kommer bli för jävla bra. TAGGAAAAA!!!!!

Pussar från en super duper glad tjej :D



Chep airtickets, finally

Hej vänner! <3

Hoppas att allt är bra med er :) Här går tiden alldeles för snabbt, veckan är snart slut. Denna helgen är inget planerat, bara ta det lugnt. Är ensam hemma med barnen så nanny tess kommer och vi ska mysa!!

Helgen efter det, då jävlar! LIVE konsert nummer tre, berättar dock inte vem jag ska se ;)

Oh and something awesome just happend!! Har länge kollat på flygpriser för mig och Lisa för min resemånad. Flygpriserna här i USA är ganska dyra, om man inte letar på rätt ställe :P Vilket jag till en början inte gjorde. Hamnade på 2500$ först. Men efter min värdmamma tipsat om en sida called chepoair, hittade jag alla tre flygbiljetter för exakt 1000$, precis det jag tänk spendera ;D Är så jävla nöjd!

Jaa, och tiden går ju fett snabbt. Snart flyger vi iväg <3


the headache is back


Har haft en helt okej dag. Mitt huvud har bankat på rejält, jag som trodde huvudvärken var borta. tydligen inte :( hela eftermiddagen har bara bestått av att göra läxor med barnen.

Vi myste lite ikväll och tittade på en massa bilder på deras mammas dator. Bebis bilder, mexico bilder och en massa annat. Super söta bebisar var dom :)

Emelie kommer strax och plockar upp mig. Hon åker hem imorgon igen så det blir en sista kväll med glass eller kaffe. Sofia och Vilde ska också med!

UNDERBART, att Sverige gått vidare i EM också ;) Mamma satt med min gamla sverige tröja på sig ikväll när vi skypade. Helt taggad var hon. Synd att jag missade matchen, verkade vara skit spännande ju!

Och btw, kolla in mitt super långa hår. Vet inte vad som hände där. Längre ska det bli!



Hola barbie


Haha,
innan jag drog i lördags satt jag ensam med min webcam. Slutade med en jädra massa bilder. Lyckades dock ta två krokiga på min outfit..


I don't get it?

Asså,
kolla denna bilden. Ser helt mongo ut, men ändå...
Rikta er in på mina ben. Ser precis ut som att jag har svarta strump byxor på mig. MEN NEJ, jag är barbent. Jag må bara jävligt brun om kroppen, men mina ben är då fan inte svarta!! WHAT HAPPEND? :(



This is just to much


OBS!
Jag varnar er, skruva ner ljudet. Galna fjortisar skriker i bakgrunden..
(INTE JAG, OKEJ!) ..bara lite...



Underage

 

 


What a monday

Jag har idag,
Pratat med Jossan på vibern. Om våra helger, allt som händer hemma, skvaller (såklart) och vad som ska ske när jag kommer hem. Seriöst, längtar efter henne så jag spricker!

Gjorde lite ärenden, åt en caesar sallad till lunch, och nu ska jag chilla en timma innan jag ska hämta G-girl på skolan, wuhu! :)

Under tiden så ska bilderna från helgen upp på FB. Slänger in några här med + en awesome video.

Felling a bit tired

Ja det där med att städa och tvätta idag kommer inte att hända.

Kom hem vid fyra inatt efter en awesome utgång, dans hela kvällen typ wootwoot! Har fan inte haft så kul på länge. Ochfolk överallt typ + en massa sjömän(!) för att det var fleet week i SF denna helgen.

Vaknade vid elva, helt död. Skypade med David i 1,5 timma sen åt jag frukost. Började kolla på fast five men vid tre somnade jag. Vaknade vid sju, fortfarande helt död :P Ligger i sängen och äter oreos och tittar på TB. Funderar på att sova tidigt idag, redan vid nio. Behöver nog fan sova mer! Har en jävulsk huvudvärk, men det har jag ju alltid ändå så....

Godnatt!


Party animal, no way?

Godmorgon, Godkväll!

Har nyss slutat jobba och ligger utslagen på min säng, typ.
Emelie kommer strax och plockar upp mig och Vilde. Sen beger vi oss till Vecavill outlet, en timma härifrån. Emelie är här och hälsar på sin gamla värdfamilj, som visar sig vara Emmas värdfamilj, som ifs har åkt hem nu. Hänger ni med?

Ikväll blir det....WHAIT FOR IT.....utgång. Kan ni förstå, kan ni ens se det framför er? Jag, gå ut? What the fuck just happend? Nä, men det blir nog bra. Min värdmamma tycker jag behöver gå ut och roa mig, höhö.

IMORGON, sova! Men också städa, och tvätta...och skypa...och aa sova.

PEACE homies!


Two outfits


En sommar outfit



En höst outfit


Right now

 

 


How to say goodbye

Vi tog med Emma till cheescake factory igår, hennes sista kväll i cali. Självklart tog vi henne dit :) Lite depprimerande var det allt. Men kul hade vi :) avslutade på U-topit i San Anselmo, där vi latjade runt bland all frozen yogurt och tog en massa massa bilder!

Idag på morgonen efter jag lämnat barnen på skolan, så åkte jag, Vilde och Sofia upp till henne och sa hejdå, precis samtidigt som hon packade in sina väskor i sin värdmammas bil och var på väg till SFO. Gripande stund, många tårar och ja, nu har hon tyvärr åkt ifrån oss..

Har verkligen insett hur jobbigt jag tycker att det är att säga hejdå till folk, även om jag kommer träffa dom igen! Men om man jobbar som vi gör, så kommer det och går nya vänner hela tiden. Till slut blir man ju fan expert på att säga hejdå, det kanske kan vara en bra egenskap i livet?

Nu ska jag skypa med mamma, ta en snabb runda på woodlands och handla mat. Sen spendera resten av förmiddagen med Vilde. Tar nog oss en tripp till Apple store, sen sova någon minut! Puss vänner <3


Emma, min andra hand

idag satt vi där, på au pair bänken. tittade på när våra grabbar hade baseball träning. Emmas värdmamma kom förbi och prata med oss, fick stämningen att bli lite låg.

när vi skulle skiljas åt, så kramade emma mig och tårarna rann lite försiktigt på oss båda..

Hur jag ska klara mig utan emma, när hon åker hem på torsdag är en jävla bra fråga! hon som är min andra hand här, som jag träffar varje dag, min camp svenska kollega..

Vi får hoppas på ett mirakel. Ska försöka sova nu och lyssna på regnet som slår mot mitt fönster.


Update


Fick paket på posten idag, The sims2 H&M haha. Jag är som ett barn igen, en riktig nörd! Fick också hem IKEA prylpaket i helgen, men sorgligt nog så funkar det inte ;( måste göra något med datorn som jag inte begriper. Får ta tag i det när jag orkar..

OMG, min norska vän Vilde har tröttnat på sin ljusrosa Michael Kors väska, efter att ha använt den en gång! Så hon är ju typ världens finaste som sa att jag kunde få köpa den. Nu är ju såklart en MK väska äckligt dyrt, men hon hade köpt den för halva priset + att jag fick den liite billigare. Men den går bara inte motstå, och nu är den min!! :))

JAG ÄR KÄR, i rosa <3


Three things about today

Tre saker, har jag fått reda på idag.

1. Telenor rånar mig på pengar. Så i mars nästa år kan jag äntligen säga upp mitt abonemang och byta operatör. Kontraktet går ut i juni, så det gäller att leta efter något bättre så fort jag är hemma.

2. Har beslutat mig för att prova telia. Och också bestämt mig för att köpa en ny iphone här borta. Efter att ha surfat runt på deras hemsida, har jag uppfattat att du kan köpa ett abonemang till en iphone med fri surf och blabla. MYCKET BILLIGARE i månaden ;)

3. Har tyvärr fått reda på att mina älskade Jeffrey Campbell skor inte kommer komma förens i början av december pga. slut på storlekar, fick också reda på att pengarna kommer dras när skorna anläder till deras anläggning.

Lite surt, vill ju ha skorna NU NU NU NU!!

Ska åka och handla mat nu, later!

What's going on this Sunday

What up!

Så vad har jag gjort idag. Sov till tio, latade mig, spelade The Sims, skypade med David, pratade med Mami och jobbade två timmar :) exta cash!!

Käkade middag med emma, sofia och cecilia ikväll utanför woodlands. För lata för att gå någon annanstans :p

Nu sitter jag i en biosalong med ny lover Matilda, äntligen ska jag få se den "nya" filmen Crazy stupid love, Wuhu!!

Later homies!!!


Update

Ändrade planer,
den senaste tiden så har jag haft enorm huvudvärk vissa stunder om dagarna. Mest eftermiddagar. Men idag, så har jag haft ont hela dagen!

Tog en timmas nap mellan sex och sju. Åt en tallrik flingor och rostat cinnamon bread, mums! Så har legat i min säng hela dagen :(

Har precis tagit en dusch och ska se ett avsnitt av true blood sen sova ruset av mig! Godnatt <3


Jeffrey Campbell, Foxy shoe


Dom är beställda, dom är betalade, nästa vecka är dom mina! <3



Saturday


Hej :)
Sitter i min säng och har nyss slutat jobba. Känner mig lite sliten idag, börjar nog faktiskt att bli sjuk. Plus att det blev liite sent igår!

Följde med min värdfamilj ner till byn på fest. Hela gatan utanför postkontoret var avstängd, och där hade dom dukat upp med bord och stolar. Så nästan alla familj här kom ner med mat och dricka, och så var det live band och fotbolls matcher på fältet :) riktigt mysigt!!

Jag och Emma gav dock upp efter någon timma, så vi åkte till San Rafael och gick på bio istället. 50/50, tittade vi på. En väldigt gripande film om cancer, men också lite komisk. Var hemma sent och somnade nog vid tolv tiden.

Idag är inget planerat, ska nog hem till Emma en sväng ikväll där dom ska förfesta innan dom drar ut. En liten del av mig vill verkligen följa med. Men har beslutat mig för att stanna hemma. Måste fan vila upp mig!!

Puss och Kram, ha en trevlig lördag kväll! :)

Detta är början på en resa ute i världen. I min blogg kan ni läsa om mitt nya liv, i USA där jag jobbar som Au pair. Hur man lämnar ett liv efter sig och flyttar till världens mäktigaste land. Hoppas ni får en trevlig läsning!




bloglovin