note to my self

saker som MÅSTE ske under mitt år i USA.

städer att besöka:
New York
Washington
Los Angeles
Hawaii
Las vegas
Lorain (Ohio)
Miami
Orlando
San Diego (!)

saker som MÅSTE göras:
6 flags
Alcatraz
Pearl Harbour
NHL
Baseball
Football
Super Bowl
Universal Studio
Hollywood
Konserter (har en planerad)

jag lär komma på fler. men påminn mig att göra allt detta :D haha.




whats up with the rain

Som sagt, vad är en bal hemma i Växjö....när det regnar i cali!
idag har jag en fet hemlängtan, andra sen jag kom hit.

Förstår ni hur avudsjuk jag blir när ni där hemma ligger och steker i solen idag. Här f***ing regnar det!!! Och min älskade världens bästa syster går på bal idag, och är super fin. Hur gärna hade inte jag velat se det??

Ska fortsätta vara depp idag. Matilda kommer alldeles strax och då ska vi ut och promenera...i regnet! åh, kan det bli värre nu..

älskade syster och michael!


oh god, i miss you


Memorial day

Hey you guys :)

Idag är det memorial day i USA. En dag som hedrar alla soldater som har dött i krig. Denna dagen är en röd dag, alltså är barnen lediga från skolan. Men jag dock, är inte ledig!

Vi åkte till Mill Valley och kollade på en parad. Kallt som tusan var det men riktigt roligt att se :) Planen var efter det att åka på poolparty vid familjens golfklubb. Men vädret svek oss idag så vi åkte hem igen.

Vi har badat i hot tuben (kommer fan inte på det svenska ordet!) och legat och degat på madrasser i poolen. Poolen är dock fortfarande alldeles för kall för att bada i. Så bara för det så ramlade jag ut ur min madrass och fick en chock av det kalla poolvattnet. Sprang ner i hot tuben!!!

Ska chilla nu och kolla på Big brother och Greys Anatomy :) Pusshej!


Golden gate tourist

På min lediga dag så har jag lekt turist :)
Jag, Matilda och Camilla tog bilen till golden gate och fotade en hel del! Riktigt häftigt var det och tusan vad det blåste. Vi drog kvällsmaten på cheescakefactory.

Nu ligger jag i min säng med Matilda och kollar på Pippi Långstump, på engelska! Absolut inte lika bra som vårat kära orginal :o Har hjälpt henne med hennes blogg och ska fixa mer musik i hennes iPhone :)

Imorgon är det memorial day här i USA, så jag och min värdfamilj ska ut och fira :) och om det blir fint väder så lutar det mot poolparty med ;) hoppashoppas!

Nu är helgen över, längtar redan till nästa! Puss och godnatt.


it's taking me higher

Okej,
första filmen - vi gillar att fåna oss liksom.
andra filmen - visar hur det ser ut när man kör på Golden Gate och över till Marin County där vi bor. Ett sjukt vackert ställe med underbara städer.
You just have to love california!




Check out the crazy shopping

Shoes from Jessica Simpson and Guess.

Fabulous clothes from Forever 21



Underwears from Victoria Secret



Shopping day

Godkväll och godmorgon käraste!
Det har varit en superduper bra helg för min del :)

Igår blev det bio med Matilda G&S och Camilla :) Vi kollade på hangover part 2. Jag skrattade så tårarna började rinna och magen gjorde ont! Riktitgt bra film! Gillar dock ettan bättre men så brukar det ju vara.

Idag har jag skypat med mamma,pappa,mormor och lisa :) efter det åkte jag in till stan med min värdmamma, stora tjejen, hennes kompis och min underbaraste Matilda :) vi shoppade loss. Veckans lön som jag fick igår är redan slut! Åh San Francisco, jag älskar det! Avslutade kvällen med ytterligare en bio. Denna gången fick det bli den nya Pirates filmen i 3D. Helt okej, rolig var den. Men lite tråkig story.

Nu ska jag ladda upp alla miljoner bilder. Visa er vad jag köpt idag och ladda upp två filmer som jag lyckades få ihop under vår resa över Golden Gate bridge. You better see it ;)

Puss&Kram och godnatt för min del <3


Update

Min underbara sötaste stora tjej har en sleepover idag och hon är så lycklig :)
Jag ska packa ner mina saker nu och åka iväg med Matilda.
Tonight it's time for hangover 2 ;)
Och som vi har väntat på denna filmen!!!!

Pusshej, och godmorgon mina underbara vänner där hemma :)

Finally friday

Godmorgon, Godmiddag, Godkväll :)

Här sitter jag och nyss käkat frukost. Antar att ni där hemma nyss hällt upp en glas vin, öppnat en öl eller förberedder er för kvällen partyn? Jag måste nog erkänna, jag är lite avudsjuk!!!!

Äntligen är det fredag iaf. Har en massa skoj som ska ske denna helgen. Ikväll efter jobbet blir det bio med matilda och hennes gäng :) Hangover2, finally! Imorgon ska vi ta en shopping tripp in till San Francisco, som jag har väntat! Och på kvällen bio igen, Pirates. På söndag blir det antingen bränboll med hela svenska gänget, eller roadtrip till six flags.

Hur som helst, så kommer det bli en kanon helg :)

Åh btw. Jag har lyckats krympa mina mjukisbrallor i torktumlaren, så nu är dom för korta!! Jag skänker också mina tankar till världens bästa vän idag, Jossan. Som gör sitt sista pass på donken ikväll :') Önskar jag fick vara där bönan när du stämplar ut inatt! Nu har du din frihet i dina händer <3

Pusshej, trevlig helg!

showing the day in pictures







lunch time

Ska alldelse strax ta bilen till San Anselmo för att träffa Matilda. Vi ska försöka hitta ett mysigt litet ställe att käka lunch på. I eftermiddag blir det playdate här hemma vid poolen med Emma, Vilde och deras små grabbar :)


Germans rock

På efterfest hos Johan,
Camilla försöker få vår tyska vän Martina att prata svenska (:







Update

har haft en awesome day med både mig själv, värdmamma och barn :))

gjorde ett stopp på northgate mall idag och shoppade med mig lite. En ny skjorta, ett nagellack, en väska och ett par gladiatorskor :) kände faktiskt inte för att shoppa, fixar nog mer av den biten en dag inne i SF!

Ska bädda ner mig nu med en film och bara gosa (hade gärna haft någon här) blir att sova tidigt med så jag orkar med morgon dagen! Imorgon slutar lilleman tidigt :)

Godnatt!


min nya rosa-lila-blåa-vita skjorta från forever 21

Skype day

Godmorgon / Godkväll :)
det här med tidsskillnad är så frustrerande!

Vi hade en liten sne start på morgonen idag. Men det gick undan efter en stund och det gick bra till slut :) Lilleman ska på playdate idag efter skolan så det blir till att plocka upp kidsen sent. Ska köra en sväng till banken och göra ett ärende åt min värdmamma med :)

Har skypat idag på morgonen. Med mamma, pappa och Tobias. Linus dök upp hos han med så en bra start på morgonen för min del :) saknar att prata med Josephine Petersson bara! Har en liten hemlängtan. Hade t.ex. varit mysigt att hänga med Tobias ikväll, men nejnej. Får vänta i 1 år!!!!

What ever, ska hitta något att göra för att fördriva tiden. Puss!


Shut up and drive

Under övningskörningen idag då kände jag mig som 17 år igen, ute och kör med körskoleläraren! Fy fan vad reglerna i USA både suger och är helt störda!! Jag fattar ju ändå och kan köra här nu, inbiten körexpert! Tur man haft körkort ett tag ;)

* Du får svänga höger mot rött!!!!
* Du måste köra i cykelbanan för att svänga höger vid en korsning
* Motorvägarna består av 5 filer...
* Du kan få böter för att inte blinka när du byter fil
* Dom har stopp skyltar överallt, och knappt någon väjningsplikt

Och en andra massa jävliga lustiga regler...
Men efter att läst hela teoriboken och kört i 2 dagar nu så har jag nog fått kläm på det! Ikväll har även jag och min värdmamma lagt in alla "viktiga" destinationer i bilens GPS. Allt från supermarkets, Office, Shopping mall, Stinson Beach och vetrinär! Jag tror jag kommer klara mig nu ;)

Just shut up and drive!

Driving day

Nämen hej mina kära vänner (jag har inte glömt er) ;)

Igår hade jag en toppen dag. Dagen flöt på som bara den och ungarna var riktigt mysiga :) Jag fick också köra bil för första gången! Emma körde ju förra veckan, så nu var det min tur. Det gick förvånadsvärt bra. Jag är ju faktiskt riktigt bra på att köra bil, men här i USA är det en helt annan grej! Reglerna är riktigt konstiga.

På kvällen så hade vi en avskeds middag för Emma på en italiensk restaurang och efter det körde vi till Starbucks där tjejligan satt och tjattrade. Vi pratade en hel del om sommar resor!

Ska strax åka iväg och fixa mitt social security number (mitt ID-nummer som visar att jag får bo här, typ) Efter det ska jag träffa min värdmammas farbror som är körlärare. Han ska ta med mig på samma tur som när jag har uppkörning.

Livet här är just nu, toppen :)) Puss!


Sunday

Hej alla vänner!

Haha, ni anar inte vad jag gjorde idag. Var ensam hemma och skulle gå ut och slänga soporna. Och när jag väl ska gå in igen så är dörren låst! Gick ett varv runt palatset och resten av alla 10 dörrar var också låsta! I ungefär 2 timmar satt jag ute i solen och väntade på att familjen kom hem. Min värdmamma skrattade lite åt mitt lilla misstag :P

Har myst lite med tjejen och pusslat, men vi orkade inte göra färdigt det så vi tränade Yoga istället. Riktigt rolig är hon! Nu är jag ensam hemma igen så ska fundera lite på vad jag vill göra :)

Pusshej!

crying in the sun

Denna dagen har varit riktigt jävla jobbig. Vaknade upp idag och kände att något inte stämmer. Jag har en sådan jävla hemlängtan och vill bara hem igen! Känner mig ensam och övergiven. Funderar verkligen på om detta är något jag vill göra?

Utgången i San Francisco igår var super kul! Tog ett tag att komma hem dock då taxi snubben inte hittade hem till mig! Borde inte alla taxi bilar ha GPS instalerat?!

Idag har jag hängt i solen med Emma, Sofia och Millo. Spelat plump käkat mat och skrattat och haft det mysigt :) Ska bara vara hemma ikväll och ta det lugnt! Måste plugga inför teoriprovet till bilkörningen!



lovely friday

Nu - Åka till banken och öppna ett bankkonto. Handla mat och spana grabbar! Måste försöka finna tid till att köpa pumps eller några slags high heels.

Senare - Hämta lilleman på skolan. Följa med värdmamma till ett shopping house och skaffa kreditkort. Handla mer! Försöka finna tid här till att köpa skor om jag inte lyckades innan idag.

Ikväll - PARTY!! Och utgång med brudarna i San Francisco ;)

cheescake

Har spenderat kvällen på Cheescake factory med resten av alla au pairer inom au pair care i cali :) satt med emma, josie och annika och skrattade en jävla massa! Cheescake blev det med såklart ;)

Nu ska jag titta på säsongsavslutingen av Greys Anatomy, känns bra att vara först av er alla där hemma! Och jag kan redan säga nu, detta är ett jävligt bra avsnitt :o

Godnatt! (längtar tills imorgon, jag ska få prova på något awesome)




Summer in cali

Hej :)

Idag hade jag en ledig dag! Den har jag tagit väl hand om.

Sov ut till klockan tio. Åt en stadig frukost och satt lite vid datorn :) Slängde på mig bikini och gick ut till poolen. Låg och solade i 2 timmar, super svettigt. Tyvärr var poolen alldeles för kall att hoppa i. Jag körde skvätta-vatten-på-kroppen taktiken istället, funkade skit bra!

Så nu är jag lite brunare på mage och ben :) Slängde mig i hammocken och läste lite. Och nu sitter jag vid datorn igen. Har skypat med Jossan och Mamma :) och pratat lite med David på facebook.

Det är inte så himla jobbigt att vara så långt hemifrån. Jag pratar med alla där hemma varje dag på ett och annat sätt. Skype och facebook är awesome!

Nu ska jag klura ut vad jag ska göra resten av em. Funderar på att gå ut en runda igen :) Pusshej!



ursäkta min tumme som är ivägen O.o

bildbomb

Denna dagen har varit super! Vädret har varit riktigt bra, inte toppen men bra. Vi har därför spenderat eftermiddagen med kidsen ute :) så här såg min onsdag ut!








The sun is up

Hola amigos!

Det blev en riktig mystisdag igår. Efter att vi hämtat kidsen på skolan så hade tjejen en Playdate. Så vi spelade Kinect och käkade popcorn med lilleman :) Jag blir tusan bara bättre och bättre!!

På kvällen drog jag till Starbucks med Emma, Sofia, Josefin och Ida. Vi spelade plumb och tjattrade en massa! Sjukt goa tjejer måste jag säga :) gött att ha dom här över sommaren. Blir nog en hel del partaj ;)

Har fått lite önskemål om mer bilder här i bloggen på hur det ser ut i Cali. Denna veckan har det bara regnat, alltså inga bilder. Men ska försöka ta lite mer i helgen så får vi hoppas att det blir bra :)

Ska strax käka frukost. Emma är ute och springer en runda, så jag tog hand om tvätten idag. Vi får se lite vad vi gör nu på förmiddagen innan lilleman slutar. Det är hyfsat fint väder idag, solen skiner. Så vi får väl passa på att utnyttja det!

Nähe, vi hörs väl senare under dagen (blir ju då natten för er) haha :)

Puss&kram

I hate the rain

Hey you guys!

Asså, det är ju inte så kul att komma till sunny california under en regn period! Det regnar konstant här :o hoppas det blir bättre i helgen! Dom hade liksom 30+ och strålande sol 2 veckor innan jag kom. What's up with that??

Så eftersom det typ ösregnar här denna morgon så stannar jag och Emma inne tills lillkillen slutar skolan 13.30. Nu äter vi frukost sen ska vi chilla så hårt och kolla på film :) måste visa henne Despicable me!

Denna veckan ska jag få börja köra bilen med, spännande!

Puss&Kram!

Shopaholic

Åkte en snabbis till H&M med Emma idag då ju. Behövde bla. en mjukis dress, några baslinnen och tröjor. Kände mig som hemma när jag gick in i denna super affär. Hittade en j***a massa!

Fick med mig hem, en svart mjukisdress, 3 linnen (svart, vitt, gult) gul byxdress, pilotbrillor, armband, hårband och diadem. Kan ju enkelt förklara mig att jag behövde allt det här. Och jag är ärlig när jag säger att jag la ifrån mig en hel del som jag inte behövde (va stolt mamma)!

Summan hamnade dock på 108 dollar + 10 dollar i skatt. Dude?! Så kan väl enkelt erkänna att H&M här borta är fan lika "dyrt" som det är hemma. Men jag är ju inte helt pank än så det gör inget. Får ju lön på fredag med :) och på lördag ska vi ta en shopping tur inne i San Francisco!!!

Nu ska jag ut och umgås lite med flickorna här :) blir väl ett stopp på en bar eller liknande!

Ha en trevlig morgon/dag alla där hemma :) jag kommer sova!!



Work starts today

Hej!
Här går livet verkligen undan :) det har redan gått en vecka sen jag lämnade Sverige, helt otroligt. Snart har det banne mig gått ett helt år :o vänta ni bara...

Började morgonen med att springa med barnen till skolan! Vi tävlade med en au pair från Österrike, Bernie. Han körde och vi sprang, vann gjorde vi med! ;)

Har kollat på gamla Greys avsnitt och tagit en varm dusch. Emma kom precis tillbaka från sin Yoga, så snart ska vi åka och handla mat och ta en runda på H&M, kanske Forever om vi hinner det med. Behöver lite saker som jag lämnade hemma :) Ska plocka upp kidsen vid två från skolan. Tjejen har pianolektion vid 3 tiden och vi måste tvätta bilen. Fullt upp idag :)


update

Har spenderat hela kvällen med kidsen, vilket verkligen behövdes! Nu står vi varandra lite närmre :)

Dom fick sina presenter idag. Lillkillen blev så glad över sitt lego att han hoppade upp och ner :') jag och storatjejen lekte med hennes pyssellåda som hon fick, vi typ pajade alla lådor och hade lim överallt så hon kunde inte sluta skratta.

Efter det var det dags för barnen att bada och så fick jag blåsa igenom tjejens super fina lockar :) vi fixade hennes läxa med innan hon gick och la sig.

Jag har krabbat med bloggen i typ 1 timma nu. Men nu ser den faktiskt bra ut :) får väl de hur länge jag har det så här! Ska hoppa in i duschen nu sen kolla på en film. Måste med sova strax, börjar jobba sju imorgon.

Puss och godnatt <3

Tivoli

Hej allihopa!
Hur lever livet där hemma, lika mycket drama och problem? ;)

Igår spenderade jag typ hela dagen med kidsen och Tess, och det var super kul. Tess är en awesome person i 25 års åldern. Super rolig och super snäll, perfekt kompis att ha i sommar ;)

Vi gick på tivoli och käkade pizza med barnen och deras vänner :) På kvällen spelade vi kinect, jag var faktiskt duktig vilket jag inte trodde haha.

Sitter och skypar med Lisa, inte alls ovanligt, vi gör det varje dag nu haha. Har käkat frukost med barnen med, våfflor och sirap typiskt USA! Ska ta en sväng med hundarna om en stund och fixa lunch. Sen åker jag nog en runda med familjen, vet inte vad vi skulle hitta på :)

Annars, allt toppen! Är dock lite sur eller ganska mycket sur över en sak som inträffat innan jag åkte och som slagit ut liiite mer medans jag varit här. Vi kan väl säga att jag HATAR folk som ljuger för mig..

Peace out!


Life in cali

Tänkte slänga upp några bilder från mitt palats :)
















Jumping the broom

Hey people!

Livet glider väl på här kan man väl säga. Idag är andra dagen i Cali :)

Igår följde jag och Emma kidsen till skolan. Efter det fick jag lite egen tid, så jag packade upp skypade med några och tog mig en välfrörtjänad dusch! Sen gick vi till skolan och hämtade lilleman. Det var tydligen en möhippa för hans ena lärare. Så jag, Emma och en annan au pair som med heter Emma kollade efter alla barnen i hans klass när dom kollade på film :) han fick leka lite med dom andra grabbarna medans vi väntade på att tjejen skulle sluta vid tre :)

Vi drog och köpte glass på U-topit som jag tycker borde finnas i Sverige!!! Vi åkte hem, busade lite, och åt middag :) på kvällen gick jag på bio med en massa tjejer här i området, Jumping the broom :)

Idag tog jag en lång sovmorgon, sov till elva. Ska äta frukost nu med Emma sen ska hon in till stan. Barnen kommer hem om en timma med tess, deras nanny. Så henne ska jag umgås med hela dagen tills ikväll, få se vad som händer då :)

So far, so good.



Best family ever

Hej allihopa :)

Nu är jag äntligen framme i staden där min familj bor. 30 minuter från San Francisco.
Det är en underbar stad, en underbar familj och ett underbart hus! Jag hade inte kunnat önska för något bättre :') tror faktiskt att jag är i himlen haha.

Har precis följt barnen till skolan med Emma, som också är au pair. Ska ju då byta av henne nästa vecka :) Nu ska jag packa upp och hänga in alla kläder i garderoben. Skypa med Jossan och sen ta en dusch.

Ska prata med min värdmamma med om att lägga ut bilder på barnen och huset. Så fort jag fått klar tecken så kommer det kanske upp några bilder ;)

haha, så här såg min nagel ut efter flygningen till USA från Tyskland. Jag var lite nervös!


I <3 NY


New York

Hej kära vänner :)
tänkte slänga in ett snabbt inlägg innan det är dags att sova!

Igår gick jag i solan hela dagen, hur kul låter inte det :P och kvällen spenderade jag i NEW YORK! Fick dock bara tre timmar där, och vi stannade bara vid frihetsgudinnan och times square :o resten av tiden satt vi i en buss som tog oss igenom hela Manhattan. Fick dock se ALLT :)

Idag har jag med varit i skolan, höhö. Har varit en slappdag och jag har varit super trött. Avslutade även denna kväll i NEW YORK :) vi var 24 stycken av 113 som fick åka! Vi blev avsläppta vid 50th avenue och gick 8 kvarter tills vi hamnde på times square :) älskar den gatan! Gick in på forever 21 och fynade två super fina linnen. Kläderna är så fina och sååå billiga. DIT SKULLE JOSSAN ÅKA :) det var extra kul med att affären var 4 våningar ;)

Har dessa två dagar skypat med Elsa, Jossan Lisa och mamma och har även pratar en del med Tobias :) det känns super bra men saknar dessa personer så jävla mycket :(

Imorgon är det dags att flyga till San Francisco, längtar!
Godnatt mina kära svenskar <3



...hello USA!

ÄNTLIGEN FRAMME!

Ville bara meddelda detta, orkar igentligen inte sitta vid datorn, finns ju ingen att prata med iallafall ;o typiskt att ni ska sova när jag är uppe!

Resan har gått galant. Men att flyga i 12 timmar är fan inte awsomeness! Men visst var det en upplevelse. Det blev en mysig resa från flygplatsen till hotellet med :)

Ska upp vid sex imorgon och skolan börjar åtta. Sen blir det en tour in till New York city ;) längtar som fan och kameran är laddad. Nu ska jag knyta mig och försöka babbla lite med mina spanska rumskompanjoner :)

btw. det första jag såg i USA var swat styrkan :o extra coolt!

God bye sweden..

Nu är det bara 22 timmar kvar tills jag lyfter mot New York.
Jag har lipat som en gris med elsa i famnen och i tobias armar, men det förstås. Kan ana lite hur det kommer bli när Jossan kommer ikväll, en flod av tårar antagligen :P

Ikväll ska jag grilla med mitt underbara gäng här hemma och Jossan sover jämte mig inatt.

Kommer nog inte ha tid att skriva innan jag är framme, vilket är imorgon på natten. För mig blir det kväll i USA. Jag är super laddad och så exalterad :D och jag har längtat efter denna dagen!!!

Alla nära och kära, stora och små. Ha det super i Sverige, vi ses om ett år. Och då lovar jag er att allt kommer atta vara förändrat, för min del..

Puss & Kram <3


mina favorit flickor

Denna tavlan fick Elsa av mig (så att fisen inte glömmer mig)
Hon sa att hon älskade mig när hon fick den <3



Dessa två + en rosa ljuslyckta med en bild på oss i, fick Jossan av mig. Bara för att visa alla som kommer in i hennes lägenhet att jag är hennes awesome böna och jag har KOLL!
Hon sa att jag var knäpp när hon fick dom <3


2 more days

Hade en KANON dag igår :)

Fick säga hejdå till storebror. Umgicks lite mer med syster, vilket verkligen behövs. Elsa kom hit och vi busade en sväng. Åkte med grabbarna in till stan och förfestade hemma hos Martin och Lisa med alla mina underbara vänner. Vi avslutade med utgång på Loft. Och JÄVLAR vilket utgång det blev!

Jag hade super kul :) tack till alla som jag träffade och som sa hejdå, och hade kramkalas

Idag har jag varit hemma med familjen. Tobias och Martin har också varit här och lekt med Elsa. Dom har åkt nu så vi ska alldeles strax äta min favorit mat, pappas revben!

Ska åka och hämta Tobias på fest inatt. Så vi får se vad jag gör innan dess...

Nu ska jag slå ihop min resväska och väga den. Är faktiskt lite nervös att den ska väga för mycket!


feels good in white

Gårdagens outfit när jag tog en lunch på stan med storebror och syster :)


this is wrong

Hejhej!

Att träffa David igår blev inte riktig som jag hade tänkt mig. Jag hade velat säga så mycket som inte blev sagt och jag hade velat umgås med han i mer än 45 minuter! Men jag som tror på ödet, det kanske var meningen att det skulle bli så här. Jag åkte hem till Tobias och kollade på number four istället, vilket också var en besvikelse.

Kom nyss hem och ska äta frukost. Ska också bara byta kläder och fixa till mig för att ta bussen in till stan och luncha med storebror. Ska med svänga in till Lisa och titta till henne :)

Ikväll blir det fest och utgång med mina fantastiska vänner!

åh just det, min bikini och mitt körkort kom hem till mig igår. Nu är allt klart inför USA!
:)


4 dagar kvar

Hejhopp!

Igår spenderade jag dagen med Lisa. Förlängde naglarna och fixade klart med allt som ska med till USA på måndag. Så nu är allt färdigt tror jag :) På kvällen gick jag på fotboll med Matilda. Pojkarna i Moheda har startat ett korpen lag och hade premiär igår. Vinst blev det också, riktigt duktiga var dom! Avslutade kvällen med att kolla på United och hockey hemma hos Linus med Johan och Tobias :)

Idag ska jag tvätta och fortsätta packa. Måste ner till pappas kontor med och skriva ut alla papper, och det är en hel del. Hoppas också att jag får mina två paket idag som jag väntar på!! I eftermidag eller ikväll ska jag också träffa David och säga hejdå till honom, vilket jag tror kommer bli lite ledsamt :(

Nähe, nu måste jag nog allt sätta fart :)


liten bildbomb

rensade min mobil på lite bilder :)


dom nya skorna (som jag älskar!)

solade med bönan en dag

åkte ner till mina sköna kusiner och gick på fotboll :)

fick hem paket med smycken som tobias passade super bra i :P

Ikea

Hej :)

Idag har jag spenderat min lilla tid med mamma. Först var vi inne en runda i stan och mamma köpte en ny bil. Tyvärr så kommer den efter jag har åkt, men jag får iallafall ta en sista tur med vår kära Bettan i veckan. Har redan döpt den nya bilen till Bettan2.

Vi tog en tur till ikea efter bilköpet. Köpte presenter åt Elsa och Jossan, visar dom efter de har delats ut! Det blev ingenting till mig själv, det finns ju ingen anledning till det liksom :P

Nu har jag börjat packa med, eller, jag har lagt fram nästan allt som ska med. Endel ska tvättas på torsdag och endel saker är inte färdig köpta. Väntar på två bikinis som ska dyka ner i lådan vilken dag som.

Jossan kommer hit ikväll med, ska bli skönt att få vara med henne :)

Så här ser det ut än så länge med packningen..


7 days

Hej vänner!

Idag är det bara en vecka kvar tills jag sitter på flyget mot New York! Det är väldigt blandade känslor. Jag längtar och ser verkligen fram emot det samtidigt som jag har lite ångest över att jag ska lämna er andra här hemma och jag kommer sakna vissa personer enormt mycket


Idag har jag tagit en sväng ner till byn och solat. Blev skit bra! Har också kollat på nya avsnitten av Vampire Diaries och Greys Anatomy, med ansiktsmask på! Ska ta bussen in till stan om en timma för att träffa Matilda och Jossan :) Ikväll ska vi gå och se whater for elephants.

Tror det är dags att börja packa nu med :')

Valborg

Hej käraste vänner :)

Jag har haft en riktig kanon helg. Orkar inte berätta så myckey, ska alldeles strax sova.

I fredags åkte jag ju ner till mina kusiner. Åt middag hos mormor, gick på fotboll, drack en massa groggar och tog en cykel runda mitt i natten med kusin marcus :)

Igår hade jag avskedsfest här hemma med mina favoriter. Mina allra bästa vänner och min favorit trio, Johan, Linus och Tobias :) vi hade jätte trevligt och det kunde inte ha blivit bättre! Tyvärr slutade kvällen illa. Påväg in genom dörrarna till oleo kom jossan på att hon glömt sitt leg, så vi åkte hem till henne istället.

Idag har jag spenderat lite tid med pojkarna och nu ikväll har jag haft tjejmys med Matilda i moheda :) hon har också färgat mitt hår ljusare och klippt mig. Så nu är jag nästan superblond, skit snyggt ;)

Imorgon ska jag fixa och dona med en massa skit. Ska se om jag hinner sola med och troligtvis träffa Sandra :) Jag ska också börja packa lite smått för imorgon är det bara 1 vecka kvar..

Godnatt!

Detta är början på en resa ute i världen. I min blogg kan ni läsa om mitt nya liv, i USA där jag jobbar som Au pair. Hur man lämnar ett liv efter sig och flyttar till världens mäktigaste land. Hoppas ni får en trevlig läsning!




bloglovin