A girl deserves gold


Hey guys :)
Tiden rullar på, 3 månader kvar tills Lisa rullar in på SFO med svart masscara i ansiktet. Johanna längtar!

Och vardagarna ser ut som vanligt. Tränar varje morgon. Har verkligen tagit tag i det här nu. Började seriöst den 2 jaunari, det är 4 veckor sen. Jag räknar kalorier, slutat äta pasta, äter nyttigare och tränar nästan varje dag. Det har resulterat sig i 4 kilo mindre på 4 veckor, WUHU!!!

Hade en trevli skype med mami idag, hon mår strålande och var riktigt rolig idag. Vi pratade lite om de sista månaderna. Jag hade planerat att köpa en ny iphone här borta innan jag åker hem men tog beslutet tillsammans med min mami och köpa den med ett nytt kontrakt hos telenor när jag kommer hem. Där sparade jag 700 dollar till min och Lisas resa :)

Men när en dörr stängs så öppnas ju en annan ;) Har kikat på en Michel Kors guld klocka i månader nu. Helt plötsligt hamnar den på rea! Så vad skadar det om jag köper den ist för en iphone ;) Om 3-5 dagar så har jag den!!!

I helgen ska jag åka till stan med ett par kompisar med. Och med mig hem så ska jag ha min försenade julklapp som jag sparat ihop till. Får halva av min värdmamma, men har sparat ihop resten nu. Blir glad av att skämma bort mig med designer prylar :))

Puss på er från en strålande cali ♥


Lonely saturday


Hey babes.
Så lite nya saker har hänt idag.

Började morgonen med att prata med värdmamma om vår Mexico resa. Jag beslutade mig för att inte följa med i februari, men åka med dom i april istället :) Anyway, vi var så taggade och hon skulle köpa flygbiljetter. Det visar sig att hennes mamma hyrt ut deras lägenhet där nere, så någon Mexico trip blir det inte..

Sjukt arg värdmamma, sjukt ledsen au pair :( så det blir ingen Mexico resa under mitt år i USA. Men inte ska vi gråta för det nejnej. Vi ska istället åka till Orlando i Florida. Disney World och Harry Potter World!!!! Kan för tusan inte bli bättre ;)

Slutade elva. Bokade hotell i Miami, och kikade på några i NYC. Så himla svårt att hitta ett bra och billigt hotell, känner att detta är mammas jobb :p

Somnade halv tre av extrem huvudvärk. Vaknade vid sex av att Jossan ringde på min telefon. Loggade in på Skype och blev uppringd av systrarna Jossan och Matilda, as fulla utanför Oleo haha. Älskar dom två nötterna :') Nu är det bara 3 månader kvar, saknar dom så sjukt mycket!!!!

Nu blir det Keeping up resten av kvällen. Sjukt härlig lördag! ;)


Nothing new going on


Hey ya crazy people!
Hoppas alla mår bra där ute :)

Som vanligt händer inget spännande här. Varje vardag ser likadan ut. Jobb 7-8.30, träna 1-2 timmar, chilla, jobb 2.30-6 :) och dom senaste dagarna har jag somnat tidigt. I måndags somnade jag redan vid sex på kvällen! Det blev 12 timmars sömn hehe.

Ska hämta R om en halvtimma. Ikväll är det nya avsnitt av VD och Greys. Imorgon är det äntligen helg, jag har inget planerat förutom att betala resten av min och Lisas USA-resa!

Puss på er!


Getting tired of this


Wow, börjar verkligen bli sämst på det här med att blogga. Detta var mer poppis för några år sen va ;)

Det har inte hänt så mycket ändå sen jag köpte Hawaii biljetterna. Tränar varje morgon, vilket ger resultat på vågen (!) skypar en hel del, pratar med Lisa varje dag. Nu i helgen har jag inte gjort något specifikt.

Igår umgicks jag med värdmamma och barnen hela dagen :) riktigt mysigt! Hon intervjuade och anställde vår nya au pair. Underbar tjej från Stockholms trakterna :) så nu är det inte lång tid kvar!

Jossan och Matilda hade varit hemma hos mami och papi idag och lämnat en sängstomme som jag köpt av tilla, super fin. Så den har mina underbara föräldrar satt ihop idag :)

Nu ska jag titta på film sen köra upp till Northgate och inhandla lite nödvändiga saker. Borde träna med, tar det på vägen hem!

skypade med mamma så hon fick visa sängen. där låg min älskade Anton :')


Hawaii on the list


Hej vänner,
nu var det ett tag sen jag skrev. har egentligen inte mycket för mig, bara ingen ork till det.

Snart bara 3 månader kvar tills Lisa kommer, och jag längtar så jävla mycket. Jag är trött på livet här borta nu och vill verkligen åka hem till alla. Känslan av att det bara är så lite tid kvar, får mig att längta ännu mer :( har massa planerat inför våren, vilket är bra.

Idag köpte jag våra första flygbiljetter, till hawaii :)) dom kostade 240 dollar styck plus försäkring på 33. Bokade också hotell, super fint. Det blev dock dyrare än vad jag trodde, men det var okej. man måste leva fint på wakiki ;) fick egala för första natten sen resten när vi kommer dit :) Så idag har jag spenderat över 600, bra jobbat..

Som sagt. Ser fram emot våren nu!!


I can feel it in my heart


Hej kära vänner!
Tänkte dela med mig av en otrolig härlig känsla jag hade i kroppen idag.

Har varit lite små deppig sen igår efter att ha funderat en del på sommaren. Vi behöver inte gå in på det. Så har legat inne hela dagen och deppar typ. Såg på telefonen att det var 18 grader och strålande sol ute, så tänkte göra något åt det.

Tog på mig mina svarta jeans, vitt linne och min blåa favorit kofta från förra sommaren. Mixade det med vita Converse och pilotshades :) efter barnens skola så körde vi till San Rafael. Jag vevade ner rutan och spelade gamla låtar från våren 2011. Och jag fick en sådan härlig vår känsla. Jag absolut älskar våren och tog åt mig hela stunden. Kan ni fatta att jag har vår här i mitten av januari?

Det fick mig att börja tänka på förra våren. De sista veckorna jag hade med Jossan, Matilda och Emelie :) Vi drack öl, cruisade runt i matildas bil, hade shorts och converse på oss varje dag och hade så himla kul! Jag är en vår människa! Och jag är så glad när jag inser att jag har vår fram tills jag åker härifrån och då har jag sommaren att se fram emot :)

Det ska bli den bästa sommaren någonsin. Hänga på Jossans balkong, gå ut och dansa i shorts, dricka vin och spela kubb. Vara förälskad och lycklig! Jag är så redo. Dags att jobba inför beach 2012 ;)

Hoppas alla som läser detta får spendera tid med mig i sommar :) jag lovar att jag kommer gå runt och vara glad hela tiden!!

I love you bitches

 


8 months


Hejhejhallå!

Idag har jag varit på strålande humör. För idag är dagen då jag varit i USA i 8 månader. Vilket betyder att det bara är 4 månader kvar tills jag är DONE! Kan inte inse hur fort tiden har gått, och den sista tiden kommer gå ännu snabbare. Har något stort att göra varje månad nu,

Januari - Betala resemånaden (får ångest över fete summan)
Februari - 1 vecka i Mexico! (kort månad)
Mars - Fyller 21. Weekend i Vegas med Linnea. Tatuering.
April - 1 veckas semester. Köpa ny iphone + design väska. SISTA MÅNADEN..
Dom första dagarna i Maj kommer Lisa :')

Efter ett fyspass på gymmet, skypade jag med mamma, pappa, hampus och gisela. Saknar dom alla så mycket, och längtar tills jag är hemma hos min älskade mamma och få ta hand om henne. Vi pratade i över en timma. I eftermiddag när jag hämtade barnen gick jag till postkontoret och hämtade ut paket från storebror. Där låg en daim påse, Gott och blandat, skumtomar, pengar och en massa underbara fina bilder på Elsafisen :))

 

Nu blir det lite Kardashians sen bedtime. Har bara gymmet och skype inplanerat imorgon. Gillar dom dagarna bäst, där jag egentligen inte behöver göra något alls ;) Godnatt.


sleeping this weekend


Hej där!

Jag har haft en väldigt lugn helg. Vilket jag verkligen behövde. I fredags kväll åkte jagb till Mill Valley och sa hejdå till min älskade Katrin. En av mina närmsta sens jag kom hit. Idag åkte hon till New York för att spendera 6 månader där innan hon åker hem. Vi hade middag på en liten mysig restaurang, 10 brudar :)

På lördagen spenderade jag eftermiddagen i min säng. Vilade en stund och tittade på flygbiljetter till VEGAS! Hittade en massa bra så det kommer bli toppen. Hade skypedate med bönan i 2 timmar med, vilket behövdes. Det kan gå månader mellan gångerna vi pratar. Men när vi väl gör det, så inser jag varje gång att jag aldrig kommer finna en bättre vän än henne. Underbara Jossan!

På Kvällen plockade Linnea upp mig. Vi åkte till northgate där vi shoppade liiite. Köpte en ny tränings bh och en röd vinterjacka på rean, 20 dollar!! Vi tittade på The girl with the dragon tattoo innan vi åkte hem. Folk i salongen måste trott vi var svenskar. Vi skrattade, peckade på allt vi kände igen, vi gick nuts när vi såg en ramlösa och skrek när vi såg Joel Kinnaman ;) Vi lämnande biosalongen sist för säkerhets skull..

Idag vaknade jag 10. Har tittat på Kardashians (min tv funkar äntligen) Har hängt lite här på datorn. Har en skypedate bokad strax, får se om den sker. Annars har jag inget planerat idag :) Vi får se vad som händer.

Hittade en crazy bild på mig och Vilde. Känns fortfarande tomt utan henne..


my favorite day is back


Hej kompisar :)

Ytterligare en dag har försvunnit. Jag har varit effektiv vill jag säga. Började morgonen med 1,5 timma på gymmet. Gick all in på crosstrainern med extra motstånd och avslutade med vikter för armarna :)

Satte mig i solen efteråt med Sofia och Chai te. Där satt vi en stund och räknade kalorier på vår nya shapeup app, riktiga nördar haha! Åkte också med mina Lita skor till Nordstrom. Dom behövde klackas om, liiite surt men gratis!

Äntligen är tv-torsdagen tillbaka :)) Ligger nerbäddad i tv-rummet. Vampire diaries börjar om 2 minuter. Sen efter det, Greys anatomy. I'm so fucking happy!!!!

bye babes!



Todays outfit


image descriptionimage description

 


Spring day


Godkväll/Godmorgon.
Ligger utslagen på sängen efter dagens lätta arbete. Jag har endast jobbat på morgonen, kört och hämtat värdmammas bil på service och hämtat barnen på skolan, easy baby! ;) Det har varit vår idag. 15+ och solsken, underbart :))

Spenderade också en timma på gymmet med Sofia. Ska försöka klämma in det varje dag nu, vilket borde fungera :) Åkte med till skolan med Linnea och Lina för att betala mina sista kurser. 7 Veckor sen är jag klar med den biten!!!

Ska bläddra i min kardashian bok sen titta på deras serie säsong 1. Har hunnit se klart VD, nya avsnittet kommer på torsdag :D godnatt från ett strålande cali!

 


Wii dance


Godkväll!
Det visade sig att barnen inte alls började skolan idag, utan imorgon. Men det har varit en otroligt lugnt dag. Jobbade mellan 7-9, sen tog jag en powernap mellan 10-12 :) Började jobba 13 igen och slutar sent ikväll.

Mina värdföräldrar har varit hemma hela dagen. R har i stort sätt varit med sin pappa hela dagen, jag har hängt med G :) Vid fem åkte vi till cheesecake factory med Lina och hennes två barn. Kom nyss hem och barnen spelar Wii ABBA dance ;)

Mina värdföräldrar har bröllops dag idag (18 år!!) så jag är barnvakt ikväll :) Om 15 ska grabben i säng. Jag lär med sova tidigt. Är extremt trött och imorgon ska jag äntligen tillbaka till gymmet!

Puss och godnatt.

 


Music in my heart


Har knaprat lite på en musik lista :)
Låtarna som jag tycker var bäst under 2011. Har inte lagt jätte mycket tanke på det, men den suger verkligen! Har ni inte hört alla låtar så tipsar jag er om att verkligen lyssna på dom ;)


Best song 2011: Why I love you - Jay-Z & Kanye West
Best male song: She Will - Lil Wayne
Best female song: Run the world - Beyonce
Best rap song: Niggas in Paris - Jay-Z & Kanye West
Best R&B song: Take Care - Drake ft. Rihanna
Best pop song: Beautiful people - Chris Brown
Best cooperation: Fly - Niki Minaj ft. Rihanna
Best "get in the mood song": Motivation - Kelly Rowland ft. Lil Wayne
Best party song: Party Rockers - LMFAO
Most played song in the car: Look at me now - Chris Brown, Busta Rhymes, Lil Wayne
Best album: Talk That Talk - Rihanna
Best music video: We found love - Rihanna

What can I say. I'm was a sucker for Rihanna and Jay-z/Kanye West this year ;D

Jay-Z and Kanye West - Why I love you

Happy new year


Hej vänner, och gott nytt år :)

Jag hoppas alla hade en bra nyår, vad ni nu gjorde :) Jag tänkte berätta lite om vad jag gjorde hela dagen igår och idag.

31 december 2011,
Efter att jag slutade 11 så åkte jag och klippte mig. Dom döda topparna åkte av och så klippte jag upp det. Äntligen ser det bra ut igen, hoppas dock det växer ut mer dom sista månaderna :) Åkte till Golden gate bron med Mill Valley flickorna där vi tog en massa bilder. På väg till in and out slog klockan 15 och det var 2012 i Sverige, vi firade rejält! 1,5 timma senare firade vi lite till för Englands skull.

Vi alla åkte till Katrin på kvällen där vi lagade mat och fixade oss. Nyårs middagen bestod av kycklingfilé fylld med bacon och mögelost, klyftpotatis, sparris och bea sås :) GOTT! Vid klockan nio firade vi New York nyår med att se bollen droppas på times square, och Justin Beiber sjöng live :) Vid halv tolv körde vi till Golden gate bron där vi drack champagne och tittade på fyrverkerierna från SF. Btw, amerikanare suger på raketer. Det är ju typ olagligt här borta :s det var inte alls lika mycket som hemma!! Det blev en bra och lugnt nyår :)

1 januari 2012,
Har spenderat hela dagen på Stinson Beach med Katrin och Matildorna :) Kom hem vid halv åtta ikväll och nu är det läggdags. Ska slänga upp en liten lista här strax, så fort jag sett klart VD ;)

Puss och kram!

 

 


Detta är början på en resa ute i världen. I min blogg kan ni läsa om mitt nya liv, i USA där jag jobbar som Au pair. Hur man lämnar ett liv efter sig och flyttar till världens mäktigaste land. Hoppas ni får en trevlig läsning!




bloglovin